Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

    • No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   22 biedri, 0 Anonīmi, 77 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

    • uldise
    • Lcs006
    • Kazarms
    • iptv
    • tu16
    • xxaxx
    • JFH
    • Daiļais
    • osscar
    • DeKrumba
    • raiviic
    • e = d
    • jema
    • martinno
    • Joyride
    • base7
    • kaut_kaads
    • maize
    • tinch
    • Gestapo
    • oxygen
    • ImissimI
  • Biedru statistika

    27104
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

    • e = d
      Njā, kopš parādījās kebabu ceptuves, normāls suņa gaļas belašs kā vecajos laikos ir kļuvis par deficītu. 
    • osscar
      tādēļ laikam vairāk sliecos uz blokiem vai apmalēm , kas izmaksu ziņā nav kosmoss...skaidrs  ka var kompozītu uc.. likt,...bet cenas...un negribas ik pa laikam pārtaisīt...   riepas...lai paliek rašakai, tie tur savus gulbīšus un čeburaškas lai taisa savās sādžās
    • AndrisBB
      Tak tās kebaba ēstuves ir viss spektrums - no pilnīgiem ūķiem, līdz premium produktam. Ik pa laikam pusdienlaikā uz vienu eju, bet nu tur tāda rinda, ka 30 - 40 min minimums, lai vispār tiktu līdz pasūtīšanai.   Kas liek iet uz pašām lētrākajām, kur strādā apšaubāmi personāži? Pa lielam jau PVD vai kas tur pie vainas, ka jēdzīgi nekontrolē/neapmāca.   Nesen pa TV bij raidījums, kur bij nopirkuši kebabus no 20 dažādām iestādēm, lai analizētu kas sastāvā. Tak tur viss ir, aitas kebabā atrodas gan viustas, gan cūkas, gan liellops, gan nenosakāmas izcelnmes zvēri. Viss kas laikam krājumos bij 😂
    • binary
      Man Knauf'īgos no Depo atveda sarūsējušus Pateicu, lai ved atpakaļ.
    • Zin...
      KFC tak aizblieza Rīgā ciet cik gadus atpakaļ, jo higiēna bija dibenā. Tiesa, tur kebababnieki nestrādāja tad. Par mūsdienu kebaba ēstuvēm - domāju, ka tur lielākā risks uzrauties uz vecu gaļu un caureju nekā kaut kādu zarazu no higiēnas, bet visādi var būt. Paskatos arī uz UK kebabu ēstuvēm, nu nebūs tur nekad McDonald's tīrības standarti, bet nu norauts pagaidām nekas nav, tfu, tfu, tfu.   Atlika gan aizbraukt līdz Marokai, lai jau otrajā dienā sāktos jautrība 😄 viņiem higiēnas standarti ir stipri, stipro atšķirīgi.    
    • e = d
      Tagad mēs vismaz zinām kurš pa vakariem un brīvdienām piestrādā kebabos un zina virtuvi no iekšpuses. 
    • Laxe
      Fantazēt un plānot viegli un dēt internetā veljauvieglāk, bet pabeigt jebkuru projektu ir grūti jo jau 3 citi izdomāti un iesākti.  
    • 138
      Īsti vīri un īstas sievas dobes taisa no vecām riepām! Točna nesapūs!
    • 138
      @Racer,  Bet naida kurināšana ir pieņēmumu par infekcijas izplatības avotu pozicionēšana par faktu, komplektā ar terminiem, kādus tavi nekautrīgākie domubiedri izvēlas šo nāciju pārstāvju apzīmēšanai.     Neturi sveci zem pūra, kur tad ir tas konstatētais fakts, no kuras ēstuves ķeza ir izplatījusies?
    • Jainit
      Viens otrs sūdzambībele neprot atšķirt naida kurināšanu no vienkāršas fakta konstatācijas un publicēšanas.. . Izsaku līdzjūtību arī tā resursa administrācijai.
    • oxygen
      No personīgas pieredzes: cinkots materiāls zemē ne pārāk izturīgs. Nezinu kas pie vainas bet ja nav speciāli apstrādāts (tipa hromatēts vai pārklāts ar kādu plastiku) tad tas cinks nokūst baigi ātri. Vai pie vainas mikrobi kas augsne vai kas. Tā ka es diezgan skeptisks pret plānu cinkotu bleķi, kas iegremdēts zemē. Var samaksāt lielu naudu, bet rezultāts sanāks ne tāds kā gaidīts.  
    • Racer
      Kāda tur naida kurināšana - tu kādā viņu kebabnīcas virtuvē esi bijis?  
    • Jainit
      Arī savulaik pisinājos ar visādām plastmasām, finieriiem. Pirms diviem gadiem sapirku ģipškartona profilus , saskrūvēju  pa sānu vienu ar otru, pa vidu savienoju ar profilu savienotāju,  pie zemes tur ik pēc metra sadzīti perforētie elektomtāžas profili . Apkārt pa perimetru dēļa apmales, tās katru rudeni ņemu nost, pavasarī apstrādāju ar anitseptiķi, bet trunē tāpat. Beigsies dēļi arī perimetru likšu no profiliem. Ja ir nauda un negribas čakarēties, tad jau var nopirkt gatavās dobju malas no kaut kā cinkota.
    • 138
      gofrētā kartona kastes malu!
    • oxygen
      Vispār, ja grib ko ''mūžīgu'' kas iztur gan augsni/mitrumu , gan saules starus, tad jāņem plastikāta palodzes. Tās ir no PVC kam saule ''pie vienas vietas'' atšķirībā no citām ikdienas plastmasām un mitrums/mikrobi, arī pilnīgi neskādē. Nu vienīgais - aukstumā būs trauslāks. Bet ziemā jau neraksies dārzā. Es arī, sākumā domāju taisīt no tām  augstās dobes, bet... nopirku tos saplākšņa atgriezumus pa 5x lētāku cenu. Nu ''sapūs'' pēc pieci gadi, saskrūvēšu no jauniem. Eh neiedomājos piesūcināt malas ar ko ūdens atgrūstošu/antiseptisku. Domāju ka tad pietiktu krietni ilgākam laikam. Principa, tas saplāksnis jau gadus desmit , izmatojās laukā ( bet ne zemē) - nikādu problēmu. 
    • 138
      Kāds varbūt ir dzirdējis, kur un ko ir ēduši tie latvieši, kas E Coli norāvuši? Soctīklos nacīši, kāds pārsteigums, sajūsmā dročī ar visām četrām ķepām, ka "netīrie tuksneša pērtiķi" kebabnīcās esot vainīgi. Es pieļauju, ka kādā kebabnīcā, par spīti PVD, higiēnas standarti varētu būt tādi, ka kaut ko šitādu var noraut, bet kamēr nav konkrētu ziņu, tikmēr tukša d1ršana un naida kurināšana.
    • kaads
      ar dakšu arī var nodurties ēdot 😀
    • binary
      Un 1 dienas darbs pārvēršas par 3-4 dienu darbu Maliņu slīpēšana ir pēcapstrāde, zāģēšanas laikā to nedara. Protams, ja ar cirkulāro rokas zāģi vajag aptuveni piegriezt pāris "dēļus", tad tā nav liela problēma, visticamāk to pat cimdos var darīt. Ja vajag daudz, precīzi, lielas un ar stacionāro, tad ir citādāk. Taisnības labad jāpiebilst, ka sagriezties var arī ar ozola dēli/plāksni… Been there, done that.
    • kaads
      Lam, saplāksnim griezuma un skrūvju vietas apstrādā ar smāķi pret mitrumu un būs pilna laime
    • 138
      Tu visu Andra komentāru izlasīji? Tur nav ne vārda par ētiku. Vistas turēt labākos apstākļos nozīmē labāku gaļu un olas mums, to ēdājiem.
  • Foruma statistika

    • Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
×
×
  • Izveidot jaunu...