-
Jaunākie Ieraksti
-
kāpēc kaut ko tādu darīt ? ok vēl karbonu - saprastu...kaut kā savulaik uzmetu ALU rāmjiem acis - nemaz tik lēti tie alu rāmji nav + Piegāde uz LV vismaz 50 EUR + vēl uz PVN muita...200 eur+- un cik atceros izmēu izvēle - nekāda - M, labākajā gadījumā L ..un citi vispār neko nenorāda...hvz kāda tur ģeometrija, kvalitāte ut.t...labi ja tas ir kāda lielā ražotāja kopija, tad vismaz kaut kāda garantija ka tas ar kādu domu izgatavots nez - man šķiet baigie riski...pēc tam jāties ar pārdevēju par problēmām ut.t..
-
@djamber iespraud pareizajā portā, viens ir LAN otrs LAN/WAN(šajā) un iestatījumos šķiet vajadzēja pārslēgt, ka internets būs no WAN ne Mobile. Bāzes stacijas raida viena vai vairākās frekvenču joslās, B20 (~800MHz) fiziski izplatās tālu, to atbalsta ļoti daudz ierīču un bieži tiek dota kā primārā frekvence, līdz ar to noslodze un interneta ātrums var būt zemāks, pat ja kombinācija iedot papildus frekvenču joslas. Tāpēc, ja bāzes stacija raida citās joslās, atslēdzot šo var piespiest iekārtu izmantot citas joslas un teorētiski uzlabot interneta ātrumu.
-
-
Man šis rūteris jau ir, stāv gadgetu plauktā bez pielietojuma! Cik saprotu būs ok ja spraudīšu to vadam otrā galā kā raidītāju pa māju! Īsumā vari paskaidrot?
-
Kas tur īsti 'dzeltens'? Loģiski ka visām valstīm ir plāni ko darīt, ja uznāk karš. Būtu visai dīvaini ja tādu nebūtu. Var to nosaukt par 3. pasaules karu vai lokālu konfliktu, lietas būtību jau nemaina. Loģiski arī ka lielākā daļa no tiem plāniem ir slepeni, jo kurš tad publicēs viņus? Lai potenciālais uzbrucējs zinātu kas ir ieplānots un atrastu tur kādus 'caurumus'?
-
-
man personīgi šķiet par vecu un dārgu,...pa 120 varētu ņemt. vakar no vācijas vienai meitenei pasūtīju ALU "cietpakaļu" radonu - s/xs 27,5 collas ( viņa maza, gribēja pat 26 nieku, bet tādus neražo jo 29 viņai likās par lielu un augstu - pārdeva), rock shock judy poplock boost gaisiniece, deore 1x12, schwalbe ripuļi , mt 200 bremzes. shimano hollow BB + shimano slēgto gultņu rumbas ar asīm nevis QR ,,,alexrims aploces. nebija laika šaubīties - jamajai baltā krāsa uzreiz iekrita sirdī pedāļi nav komplektā. padalīšos kad atnāks un jācer ka iepakots labi. 600 naudas + 70 piegāde. Likās ļoti salda cena. šādu akurāt - cik saprotu rāmis bezmaz tas pats cube vien ir https://www.bike-discount.de/en/radon-zr-lady-8.0-3
-
Man ir LAN savilkti pa istabām. Televizori ir pie vada.
-
24 spieķi, bet aploces paaugstas, neizskatās nekādas supervieglās. Braucējam virs 100kg vai tūrismam ar 30kg somām jā, varbūt mazliet šaubīgi. Ja nu kāds šeit apsvērtu šī velo iegādi, bet gribētu apgreidot ratus uz nešaubīgiem, es šos šaubīgos labprāt nopirktu. Nedārgi. Manam svaram un vajadzībām derētu.
-
Ar kādu nolūku tas tur ir pa vidu?
-
Jā, bet vai vajag šārēt maksimāli dzeltenas avīzes "⚠️☢️☣️TREŠAIS PASAULES KARŠ DRĪZ!!! ☣️☢️⚠️"
-
Rīgā uz pustilta uz neuzbūvēto Akropoli Daugavgrīvas ielā arī šis tas ir filmēts.
-
Un es skatos smukos Skotijas radtripus (gan Top Gear, gan Grand Tour, gan citus) un redzu, ka visi smukie skati uzfilmēti dažis pāris km garos posmos, un brīžiem roadtripu brauc vienā virzienā, brīžiem - pretējā Un tas loģiski, jo ceļu tur ir tik, cik ir. Nu, nosacīti. No tā laika atmiņu man ir maz. Varbūt dažas, kam nav tieša sakara ar pašu laiku. Es i vecs, bet ne tik vecs
-
Es kopš 2020.gada lietoju LHG LTE. Man torņi ir daudz tuvāk, bet zona slikta visiem operatotiem. Tas šķīvis ir pie sienas zem pažobeles, piekļūšana pa pieslejamajām trepēm. Sākumā, kad piemeklēju operatoru, tad kāpu mainīt SIM kartes, tas ir diezgan neērti, īpaši ar nosalušiem pirkstiem. Karti var izmest un pazaudēt elementāri. Pēc antenas man ir kaut kāds prastais switch un galā operatora defaultais wifi rūteris. Visu vienkārši saspraudu un strādā. Jā, B20 ir atslēgts
-
Skatoties vietējās filmas redzu, ka viens kadrs filmēts vietā X, kadrs kurš filmā turpat blakus, vietā Y, kura atrodas 200km attālumā Vai mēs datoriķi smejamies, kad "hakeri" filmās panikā spaida pogas, neaiztiekot peli un vienmēr ir "statusa" josla pa visu ekrānu. Mūziķi tai pat laikā smaida par instrumentu spēlēšanu vai dziedāšanu utt. Tas gan netraucē baudīt filmu.
-
Man ar liekas ka PD ir viena no retajiem LV kino, kas vispār ir skatāms uz visu citu sūdu fona. Kāda starpība cik tur viņš vēsturiski akurāts? Komēdija, kur padomjlaiki ir tāds sekundārs akspekts. Neesu pētijis cik Velna Kalpi ir vēsturiski precīzi. Plus ko tad tieši tur kāds pamainītu, kas būtu aktuāls galvenajai sižeta līnijai un nepārvērtstu to seriālu par garlaicīgu drāmu? Protams varēja to sižetu uztaisīt kautkādu mazliet asāku un interesantāku ar kautkādiem dramatiskākiem negaidītākiem pavērsieniem, ja jau filmēja priekš HBO. Nu tā lai ir tipisā HBO stilā - mazliet vairāk vardarbības, negaidītu pagriezienu, pliku pēcpušu un pa kādam momentam, kur var padomāt - wow, tiešām viņi to ielika filmā. Kā arī ielikt pa kādai biežākai padomjlaika 'dīvainībai' vai odziņai sīkumos, ko atpazītu tikai padomjlaikā dzīvojušie. Bet nu tas viss prasa lielu darbu un maksā naudu, kura visdrīzāk viņiem bij diezgan ierobežota.
-
Lasu visu šo cirku, ko jūs te sarakstījāt, atcerējos vienu lietu, ko man teica kāds gudrs cilvēks. Latvietis, jo vecāks, jo intensīvāk dzīvo un rokas pa vēsturi, aizmirstot, ka dzīvo šodienā. Es skatījos gan PD, gan RS, gan DP (Dvēseļu puteni) primāri izbaudot kino. Neiespringstot.
-
"Uz nebēdu" nesanāks - mums gaužām reti sanāk atrast laiku, kad paskatīties TV Tāpēc arī nekādu abonamentu nav. Kad atrodas kāds brīvāks vakars, tad nomā paņemam kādu filmu/multeni. https://tet.plus/onboarding/select-subscription - tur, cik saprotu, visās pakās tas "TET Filmas un seriāli" ir iekļauts. Ah, ne tā izlasīju… Nu jā, nomu nevajag, vajag abonamentu. Ja ir abonaments - tad "bez papildus maksas" (bet ne jau "pa freiju"). Ja kā mūsu gadījumā, kad nomājam (un ne vienmēr tet'ā), nevis maksājam visu laiku - tad par maksu (vai ar kaut kādu to kodu).
-
Jā, jo Tu tai laikā dzīvoji, tas ir tikai loģiski. Noabonē uz mēnesi, vai ievadi kodu: "Rigasvilni2025" un skaties uz nebēdu. Pieļauju, ka Pa freiju ir domāts tā, ka nav jāizmanto TET filmu nomas pakalpojums.
-
Un tā ir praktiski visā kino. Ne viss, kas ir noticis, ir parādāms tā, lai tas būtu interesanti, saprotami, ietu kopā ar sižeta galvenajām un blakus līnijām. Es šorīt brauuc uz darbu un iebraucu ar elektroauto divos DUSos, specifisku vajadzību dēļ - pārbaudīt riepu spiedienu un cerībā, ka Viršos ir alerģijas tabletes. Ja kāds taisīs filmu par manu šodienu, tad varētu šīs ainas arī neiekļaut, jo nekādas tiešas saistītas ar visu pārējo šodien nav un nebūs. Bet piesieties faktam varētu - es tak nebraucu pa taisno uz darbu, tur bija vēl notikumi!!!!111viens
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.6k
-
Kopā ierakstu1.5m
-