Man arī tāds jautājums!
Labāk kaut ko tādu vai niknāku.
Šiem ir PoE izeja ar ko var nobarot LHG, lai nevajadzētu papildus barošanas bloku.
Un jūtami lētāk.
Par šo netiesā un nekādu praktisku seku tam nav, tas tikai ir solījums "vīrs un vārds". Ir taču cilvēki "da es, da man, da atvečaju!". Nav pamata viņiem neticēt, to parāda tikai laiks un sekas ir citu attieksme ilgtermiņā.
Paldies par komentāriem, tā arī sapratu ka tas LHG LTE18 kit manā gadījumā būs bez maz vai vienīgais risinājums!
Ļoti īsumā mans šī brīža plāns ir tāds ka likšu visu pats:
Tele2 neta sim karte man ir for free!!!
* Pirkšu no Tele2 LHG LTE18 kit uz nomaksu par 9eiro mēnesī
* Pašam jānopērk papildus rūteris/raidītājs kas būs vadam otrā galā mājā iekšā! (telei tas neiet komplektā)
Tam vadam otrā galā derēs parasts iekštelpu wifi rūteris?
Tas ļaus izmantot jebkuru līgumu kā spēkā neesošu, mainījās apstākļi, apdomājām un pārdomājām. Tas ko toreiz zvērējām bija pa jokam un uz laiku, jo tobrīd tā bija izdevīgi. Turpiniet mums uzticēties...
ja jau par siltumnīcām, tad jau: pašam ir Averto.lv(https://averto.lv/lv/siltumnicas/pleves-siltumnicas/darzam-2x3-4x10m/3x4m-porta/) sen pirktā kupoveida siltumnīca, 3mx4mx2.5m. šobrīd atkal prasās nomainīt plēvi. pašā Averto saka, ka šis izmērs ir izpārdots un būs pieejams tikai atkal.. nākamgad! tiešām tāds deficīts? cik nu skatos, ka daudz kur ir pieejamas šādas plēves tikai 2m augstai būdai. protams, var pirkt jaunu būdu, tāda protams ir pieejama varbūt kādam ir zināms, kur vēl šādas plēves var iepirkt?