Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   2 biedri, 0 Anonīmi, 54 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• spameris
    • DSTr
  • Biedru statistika

27187
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• strawberry8
      Liepaja gadus atpakal redzeju jenki pie sarkanas ar 50 judzem stunda bez pavadishanas valeja. Lietuva TV radija kadi ~5 tanki pastavigi disloceti (~Vacu) RU ir kadi ~10 000 visa veida tanku   LV vajag buvet mazus tankus kas var izbraukat mezus un purvus
    • strawberry8
      kajnieku minas efektivas ir tikai uzspraustas uz droniem vai ka granata UKR nav redzets ka kads tas izmanto tradicionala veida.   pret-tanku minas ir cita lieta un tas activize liels svars   iespejams UKR lika atbrivoties no atom arsenala jo bija zinams ka tas potenciali varetu novest pie atomkara   laikam ta ASV/USSR atom atbrunoshanas bija atbrivoshanas no novecojusha arsenala kuru vareja viegli partvert modernas raketes utt . tadas pasakas prieksh jefiniem
    • 138
      Nu kāpēc mums vajadzēja vēl vienu Donu? Kāpēc??   Labākais no jaunajiem: https://youtu.be/XOY-0EuOspY
    • 138
      Pavisam drīz jau koki zaļos!    
    • formens
      Paldies,izlaboju,jo neesmu tik sens 😂
    • kaads
      joperesetē, cik tad tev gadu, ja siltumnīcai jau ir 107 ?  😀
    • formens
      Es te par savu siltumnīcu ieopstēju 2018.gada aprīlī.Viss stāv,turāsjau 8gadus.Es arī  liku uz betonētiem stabiņiem ik pēc 2m,virsū plastmasas profils, kuram iekšā metāla taisnstūrveida caurule.Tas viss,nu pamatīga ņemšanās.Pēc diviem gadiem radās doma par vēl  vienu tādu siltumnīcu.Protams man vairs nebija tāda entuziasma.Tā tika nostiprināta izmantojot Tveida enkurus,katrai arkai,kas nāca komplektā,ierokot zemē.Pagājuši 6gadi ,viss turās.Sniegs nevienai siltumnīcai nav ziemā tīrīts.Īsumā konstrukcija,loki viengabala 20x40mm (nevis kaut kāds konstruktors no gabaliem),siltumnīcas galu loki vien gabala,ar jau iemetinātiem durvju-loga rāmjiem,loki kopā saskrūvejas ar20x20 mm kvadrātdzelzi.Attālums starp lokiem 67 cm.Kā jau šeit biedrs versatile minēja,stūros atgāžņi obligāti,eņges arī nevar likt uz samoreziem.Ja audzēti tiks tomāti, laikus ieteiktu padomāt  par lūku ar automātisko atvērēju.
    • hehe
      Konvencijas mīnu lieta sasniegusi arī pašu Siliņu. Tad nu tagad tik ražos, NATO atskaitēm jau laikam nav svarīgi kā iztērēji, lietderīgi vai kārtējās muļķībās, galvenais ka iztērēji, tik un tik % aizsardzībai. Eiropa parādiem arī laikam devusi zaļo gaismu. https://www.delfi.lv/193/politics/120065352/latvija-no-otavas-konvencijas-varetu-izstaties-pusgada-laika-pazino-silina
    • base7
      It kā ukraiņi ar smago tehniku esot ielauzušies Belgorodas apgabalā.  Vismaz tā ziņo krievi. Varbūt feiks.
    • Laxe
      Pameklēju avotu tam un tas ir vel smieklīgāks. Viņu roasto tur labi un čalis sāka psihot komentāros sprēgājot kā visi pidori uzbrūk viņam   https://vk-com.translate.goog/wall96629081_8755?w=wall96629081_8755&_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp    
    • M@R$$
      Ieliks kaut ko aktuālāku, no vietējiem  
    • raiviic
      Varbūt kādreiz vērts izlīst no lombardiem un paskatīties tālāk  - būsi ļoti pārsteigts .
    • 138
      Ar veco slikto beit end svič ir slavens vecais sliktais Electrolux veikals Tērbatas ielā. Starp veloveikaliem, šķiet, īstas torgašu metodes varētu sastapt ja nu vienīgi Bruņinieku ielas un Vienības gatves gaģušņikos.
    • 138
      Lika atcerēties šo hītu:     Un kā es esmu nodzīvojies līdz tam, ka zinu šo hītu? Radio Lāga vainīgs? Laikam jau.
    • 138
      Nupat uzdūros šim un pieķēru sevi pie domas, ka atklāt, ka šāda senuma mūziķi vēl ir šajā saulē un parādās uz skatuves, man ir pārsteidzošāk nekā uzzināt, ka vairs nav.  
    • ju
      Un neprasiet, kā es līdz šim nodzīvojos  
    • hehe
      Un cik tad ir? Ziņās ir regulāri, ieradās no ASV, tad Polijas, tad Kanādas, tad... Bet cik paralēli izbrauca un kāda ir pa faktu bilance?
    • strawberry8
      medibu kameras reage uz kustibu un darbojas ari nakti. ja LV butu kadi ~100 tanku
    • osscar
      ja godīgi es pat to modeli netceros - viņa sen tika pasūtīta nesezonā jo bija atlaides  viņu pa tumsu atveda, izkrāmēja. Vai ta viņas visas nav vienādas leišu poļu utt? arkveida. Ok paskatīšos vakarā.  https://bigbox.lv/lv/siltumnicas/p41057-izliekta-siltumnica-master-code-classic-tube-18-m2-parklasanai-4-mm-3-x-6-m-18-m2.html   Ja pareizi atceros tad šāda jo uz iepakojuma ir mater code uzraksti apmales ap 5 čuku gabalā sanāca. neatceros 4 vai 6mm polikarbonāts.  
    • kaads
      varbūt palaidu garām, kādu siltumnīcu ieķēri ? 40 kg / gab cik?
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...