-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 1 biedrs, 0 Anonīmi, 52 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- spameris
-
Biedru statistika
27187
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Kaspersky
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Liepaja gadus atpakal redzeju jenki pie sarkanas ar 50 judzem stunda bez pavadishanas valeja. Lietuva TV radija kadi ~5 tanki pastavigi disloceti (~Vacu) RU ir kadi ~10 000 visa veida tanku LV vajag buvet mazus tankus kas var izbraukat mezus un purvus
-
kajnieku minas efektivas ir tikai uzspraustas uz droniem vai ka granata UKR nav redzets ka kads tas izmanto tradicionala veida. pret-tanku minas ir cita lieta un tas activize liels svars iespejams UKR lika atbrivoties no atom arsenala jo bija zinams ka tas potenciali varetu novest pie atomkara laikam ta ASV/USSR atom atbrunoshanas bija atbrivoshanas no novecojusha arsenala kuru vareja viegli partvert modernas raketes utt . tadas pasakas prieksh jefiniem
-
Nu kāpēc mums vajadzēja vēl vienu Donu? Kāpēc?? Labākais no jaunajiem: https://youtu.be/XOY-0EuOspY
-
-
-
-
Es te par savu siltumnīcu ieopstēju 2018.gada aprīlī.Viss stāv,turāsjau 8gadus.Es arī liku uz betonētiem stabiņiem ik pēc 2m,virsū plastmasas profils, kuram iekšā metāla taisnstūrveida caurule.Tas viss,nu pamatīga ņemšanās.Pēc diviem gadiem radās doma par vēl vienu tādu siltumnīcu.Protams man vairs nebija tāda entuziasma.Tā tika nostiprināta izmantojot Tveida enkurus,katrai arkai,kas nāca komplektā,ierokot zemē.Pagājuši 6gadi ,viss turās.Sniegs nevienai siltumnīcai nav ziemā tīrīts.Īsumā konstrukcija,loki viengabala 20x40mm (nevis kaut kāds konstruktors no gabaliem),siltumnīcas galu loki vien gabala,ar jau iemetinātiem durvju-loga rāmjiem,loki kopā saskrūvejas ar20x20 mm kvadrātdzelzi.Attālums starp lokiem 67 cm.Kā jau šeit biedrs versatile minēja,stūros atgāžņi obligāti,eņges arī nevar likt uz samoreziem.Ja audzēti tiks tomāti, laikus ieteiktu padomāt par lūku ar automātisko atvērēju.
-
Konvencijas mīnu lieta sasniegusi arī pašu Siliņu. Tad nu tagad tik ražos, NATO atskaitēm jau laikam nav svarīgi kā iztērēji, lietderīgi vai kārtējās muļķībās, galvenais ka iztērēji, tik un tik % aizsardzībai. Eiropa parādiem arī laikam devusi zaļo gaismu. https://www.delfi.lv/193/politics/120065352/latvija-no-otavas-konvencijas-varetu-izstaties-pusgada-laika-pazino-silina
-
It kā ukraiņi ar smago tehniku esot ielauzušies Belgorodas apgabalā. Vismaz tā ziņo krievi. Varbūt feiks.
-
Pameklēju avotu tam un tas ir vel smieklīgāks. Viņu roasto tur labi un čalis sāka psihot komentāros sprēgājot kā visi pidori uzbrūk viņam https://vk-com.translate.goog/wall96629081_8755?w=wall96629081_8755&_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp
-
-
Varbūt kādreiz vērts izlīst no lombardiem un paskatīties tālāk - būsi ļoti pārsteigts .
-
Ar veco slikto beit end svič ir slavens vecais sliktais Electrolux veikals Tērbatas ielā. Starp veloveikaliem, šķiet, īstas torgašu metodes varētu sastapt ja nu vienīgi Bruņinieku ielas un Vienības gatves gaģušņikos.
-
Lika atcerēties šo hītu: Un kā es esmu nodzīvojies līdz tam, ka zinu šo hītu? Radio Lāga vainīgs? Laikam jau.
-
Nupat uzdūros šim un pieķēru sevi pie domas, ka atklāt, ka šāda senuma mūziķi vēl ir šajā saulē un parādās uz skatuves, man ir pārsteidzošāk nekā uzzināt, ka vairs nav.
-
-
Un cik tad ir? Ziņās ir regulāri, ieradās no ASV, tad Polijas, tad Kanādas, tad... Bet cik paralēli izbrauca un kāda ir pa faktu bilance?
-
medibu kameras reage uz kustibu un darbojas ari nakti. ja LV butu kadi ~100 tanku
-
ja godīgi es pat to modeli netceros - viņa sen tika pasūtīta nesezonā jo bija atlaides viņu pa tumsu atveda, izkrāmēja. Vai ta viņas visas nav vienādas leišu poļu utt? arkveida. Ok paskatīšos vakarā. https://bigbox.lv/lv/siltumnicas/p41057-izliekta-siltumnica-master-code-classic-tube-18-m2-parklasanai-4-mm-3-x-6-m-18-m2.html Ja pareizi atceros tad šāda jo uz iepakojuma ir mater code uzraksti apmales ap 5 čuku gabalā sanāca. neatceros 4 vai 6mm polikarbonāts.
-
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.6k
-
Kopā ierakstu1.5m
-