Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   21 biedri, 0 Anonīmi, 147 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Lapais
    • Mõbijs
    • jema
    • oks
    • formens
    • Dils
    • AndrisBB
    • uldise
    • base7
    • Cornerz
    • kurtka
    • Edzhua
    • Pukinens
    • Stasss
    • Long John
    • Kazarms
    • Biete
    • AlCohol
    • nrs
    • ggg97
    • M@R$$
  • Biedru statistika

27190
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• formens
      Es te par savu siltumnīcu ieopstēju 1918.gada aprīlī.Viss stāv,turāsjau 8gadus.Es arī  liku uz betonētiem stabiņiem ik pēc 2m,virsū plastmasas profils, kuram iekšā metāla taisnstūrveida caurule.Tas viss,nu pamatīga ņemšanās.Pēc diviem gadiem radās doma par vēl  vienu tādu siltumnīcu.Protams man vairs nebija tāda entuziasma.Tā tika nostiprināta izmantojot Tveida enkurus,katrai arkai,kas nāca komplektā,ierokot zemē.Pagājuši 6gadi ,viss turās.Sniegs nevienai siltumnīcai nav ziemā tīrīts.Īsumā konstrukcija,loki viengabala 20x40mm (nevis kaut kāds konstruktors no gabaliem),siltumnīcas galu loki vien gabala,ar jau iemetinātiem durvju-loga rāmjiem,loki kopā saskrūvejas ar20x20 mm kvadrātdzelzi.Attālums starp lokiem 67 cm.Kā jau šeit biedrs versatile minēja,stūros atgāžņi obligāti,eņges arī nevar likt uz samoreziem.Ja audzēti tiks tomāti, laikus ieteiktu padomāt  par lūku ar automātisko atvērēju.
    • hehe
      Konvencijas mīnu lieta sasniegusi arī pašu Siliņu. Tad nu tagad tik ražos, NATO atskaitēm jau laikam nav svarīgi kā iztērēji, lietderīgi vai kārtējās muļķībās, galvenais ka iztērēji, tik un tik % aizsardzībai. Eiropa parādiem arī laikam devusi zaļo gaismu. https://www.delfi.lv/193/politics/120065352/latvija-no-otavas-konvencijas-varetu-izstaties-pusgada-laika-pazino-silina
    • base7
      It kā ukraiņi ar smago tehniku esot ielauzušies Belgorodas apgabalā.  Vismaz tā ziņo krievi. Varbūt feiks.
    • Laxe
      Pameklēju avotu tam un tas ir vel smieklīgāks. Viņu roasto tur labi un čalis sāka psihot komentāros sprēgājot kā visi pidori uzbrūk viņam   https://vk-com.translate.goog/wall96629081_8755?w=wall96629081_8755&_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp    
    • M@R$$
      Ieliks kaut ko aktuālāku, no vietējiem  
    • raiviic
      Varbūt kādreiz vērts izlīst no lombardiem un paskatīties tālāk  - būsi ļoti pārsteigts .
    • 138
      Ar veco slikto beit end svič ir slavens vecais sliktais Electrolux veikals Tērbatas ielā. Starp veloveikaliem, šķiet, īstas torgašu metodes varētu sastapt ja nu vienīgi Bruņinieku ielas un Vienības gatves gaģušņikos.
    • 138
      Lika atcerēties šo hītu:     Un kā es esmu nodzīvojies līdz tam, ka zinu šo hītu? Radio Lāga vainīgs? Laikam jau.
    • 138
      Nupat uzdūros šim un pieķēru sevi pie domas, ka atklāt, ka šāda senuma mūziķi vēl ir šajā saulē un parādās uz skatuves, man ir pārsteidzošāk nekā uzzināt, ka vairs nav.  
    • ju
      Un neprasiet, kā es līdz šim nodzīvojos  
    • hehe
      Un cik tad ir? Ziņās ir regulāri, ieradās no ASV, tad Polijas, tad Kanādas, tad... Bet cik paralēli izbrauca un kāda ir pa faktu bilance?
    • strawberry8
      medibu kameras reage uz kustibu un darbojas ari nakti. ja LV butu kadi ~100 tanku
    • osscar
      ja godīgi es pat to modeli netceros - viņa sen tika pasūtīta nesezonā jo bija atlaides  viņu pa tumsu atveda, izkrāmēja. Vai ta viņas visas nav vienādas leišu poļu utt? arkveida. Ok paskatīšos vakarā.  https://bigbox.lv/lv/siltumnicas/p41057-izliekta-siltumnica-master-code-classic-tube-18-m2-parklasanai-4-mm-3-x-6-m-18-m2.html   Ja pareizi atceros tad šāda jo uz iepakojuma ir mater code uzraksti apmales ap 5 čuku gabalā sanāca. neatceros 4 vai 6mm polikarbonāts.  
    • kaads
      varbūt palaidu garām, kādu siltumnīcu ieķēri ? 40 kg / gab cik?
    • osscar
      Nu apamlēm bija saldā cena +- tas pats kas fibo .
    • versatile
      Nu vai arī ar vēsu prātu nepaskatās uz to konstrukciju un drusku nepastiprina. metāla lente pāri polikarbonātam, pieskrūvēta pie ribām (galos var uztaisīt cilpu un pievilkt. Metāla lente galos, pāri metāla konsturkcijām (pirmajā gadā konstrukcija bija stabila, bet vējš galus izārdīja). Lūkas, durvis un visu kas uz puņķiem, pardon, eņģēm - depo parastās eņģītes un smuki piekniedēt. Stūros atgāžņi - nevajag nemaz augstus, konstrukcija paliek momentā daudz stabilāka. Var vēl nopirkt kkādus metāla profilus un gareniski savilkt ribas kopā visā garumā. Ja vēl pa diagonāli... Tad sniegam nav varianta izspiest ribu uz vienu pusi un nojaukt kā kāršu namiņu. Tā jau tas karbonāts vienmērīgu slodzi pirmos gadus tur, a vot kā konstrukcija apakšā pašķiejas, tā brūk.   Un jā, ģeotekstils apakšā obligāti.    
    • osscar
      man tās apmales sanāk apm. 10cm virs zemes +- , sanāca pēc diega salikt perfekti taisni, bet man palīdzēja cilvēks kurš apmales ir licis, es tik perfekti un smuki nesaliktu vienīgi, ka fibo vieglāki, tomēr tā apmale sver biku. 
    • AndrisBB
      Piesien kautkādu kameru kautkur pie koka vai kāda noparkota auto un filmē nekur neejot. Tik cik šad tad aiziet baču nomainīt.
    • hehe
      Pilns internets ar bildēm. Vai tad sliedes kādam interesē, bet kas pa tām brauc. Tā piemēram, cik, kādi tanki aizbrauca un cik atbrauca uz Sēlijas poligonu. Jebkurā posmā to var vaktēt, ne tikai galapunktos, ostā un poligonā.
    • binary
      Minu, ka nebūs lētākais. Tev 6x3, ja? Perimetrs ~18m, lētākie FIBO bloki pa visu perimetru izmaksātu ap €70. No betonēšanas lielu jēgu neredzu.   Par "labākais" - nav ne jausmas. Ja pašam un ģimenei rezultāts patiks, tad jau būs labākais   Es savējai domāju priekšā mazliet norakt grunti un salikt FIBO blokus (guļus), lai kurmji pie pašas siltumnīcas nerok. Ja durvis piepaceltas, tad gan jau tas lielas problēmas nesagādā. Manā gadījumā tas dikti traucē - durvis praktiski līdz ar zemi, turklāt bīdāmās, mūždien jānorok tos rakumus, lai durvis varētu normāli atvērt.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...