-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 3 biedri, 0 Anonīmi, 175 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- biivers
- 138
- jacobs
-
Biedru statistika
27188
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Kaspersky
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Tas čalis pēdējā laikā pārsvarā pa pamestām lauku mājām vazājas, tās nu nekādi par stratēģiskiem objektiem nenosauksi, bet viņam ir arī senāks video no Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas. Ja viņš tagad tamlīdzīgā vietā ielīstu, tad nez... Starp citu, tuvāk šim forumam - viņam ir arī video no RRR laboratoriju ēkas ar bezatbalss istabu, pirms ēka tika nojaukta. Bet šis lietuvietis nupat janvārī ir izlicis video ar kaut kādu bunkuru (nezinu, kādu, visu video neskatījos) Slovākijā: Par igauni neesmu ļoti iedziļinājies, bet tipa viņš tiešām ir trainspoteris, t.i. labdabīgas vilcienu vērošanas entuziasts, un kādu gabalu iepriekš uzstādītas meža kameras viņi mēdz lietot, lai laicīgi pamanītu vilciena kustību un sagatavotos filmēšanai/fočēšanai, savukārt atsevišķu telefonu ir ērti lietot drona vadīšanai. Un es neesmu sastapis informāciju, tieši par kuru vietu fočēšanu viņš ir aizturēts. Par Rīgas vagonu parku, bildi, ko no viņa insta ir pārpublicējis jauns.lv? Vai tad jebkurš dzelzceļa posms ir kritiskā infrastruktūra, kuru fočēt liedz likums? Pagaidām tas viss galīgi neizskatās līdzīgi gadījumam ar to lоhu, kas fočēja Lielvārdes lidlauku, bet nu redzēs.
-
TV3 stasta ka spiedu karta vairak bernu bus jataisa, jo truks pudelu lasitaju, taromatu kvotas nepildas
-
ASV ir tapat. Nevienlidzigs bagatibas sadalijums. vel viens Krievijas spiegs vac informaciju par Latvijas strategiskajiem objektiem :
-
Man nav pieejama virszemes TV, tādēļ nezinu vai tas ir īstais. Tā programma pieejama lielai daļai LV operatoru (piemēram Bite, Baltcom, utt.). Настоящее время otrs nosaukums Current Time.
-
"Google Drive" nelietoju, nav ne jausmas, kas slēpjas zem "and more"… Ā nē, google drive arī lietoju, ir tur kaut kādi foto/video shārēšanai. Caur telefonu rāda, ka Gmail tērē 3.07 GB, Google Drive - 4.24 GB.
-
-
Uz Hotbird (13E) satelīta esošais FTA ASV informatīvais TV kanāls Настоящее время" 1.aprīlī var pārtraukt savu darbību. Iemesls- Trampa administrācija šamējos vairs nefinansēs.
-
-
īsāk sakot, pateicu savas velmes, kam vajag, un uzbūvēja ratus. Biksēs slapinu priekā vēl aizvien par tiem Gan jau citi teiks mēsls, bet mani apmierina, nevar salīdzināt ar to, kas bija., ja nokaušu šos, ņemšu citus
-
-
laikam par aplocēm samuldēju, liekas 1500 , būs vakarā jāpaskatās jā, viens no iemesliem kāpēc ratus pasūtīju, lai saliek
-
Oriģinālajiem man tik pat it kā rakstīts. Mocīju pa saknēm, kad pats biju virs 100kg + ričuks., čo ta izturēja, pat astotniekus nav nācies vilkt ārā. Šobrīd jau esmu nostājies pie saviem komforta 80kg, tad jau arī 110kg sistēmas svars ir ok. @kaads Paldies, tikai vēl vēl viens jautājums, Tev ir TA vai QR?
-
garantija jau beigusies, braukts diezgan agresīvi, nedomājot ka kaut kas notiks 😀
-
-
skaidrs, ka izturēs...jautājums vai garantiju neatteiks ja nu salieksies cik tev 32 spieķi ? bildē īsti neredz, pat mazāk izskatās
-
neatceros maniem max 110 vai 120 kg, bet ir braukts ar lielāku svaru , vēl dzīvi
-
nu nez tā uz ātro paskatot tos dt swiss ratus - max system wight 110kg..manā gadījumā nav nopietni...(ja ritenim ar stock wheel ir 140kg limits)....tas sanāk ka es pat ar savu svaru nevaru braukt ar MTB , nemaz par somām nerunājot
-
nekas spics jau nav DT aploces 1800 liekas Plakanie spieķi DT rumba 350 ratchet 😀
-
Pēc tabulas laikam jā, bet nu tādu nav sanācis turēt rokās. Esmu redzējis standarta M platuma kaseti. Šobrīd neko konkrētu, bet "ritenim par štuku" gribētos 400 EUR ierakstīties par setu, bet nu kā vienmēr, viss ir staipāms. Ātri paskatoties apskatus, piemēram, DTSwiss M1900 vai X1900 izskatās, ka iekrīt šajās kategorijās. Tourney rumbas, 22mm aploku iekšējais platums, smagi. Ja nav noslēpums - kādi parametri?
-
google jau sen apvienoja kopsh google drive paradijas, varbut. no 15GB to epastu paris simpt MB nevar manit
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.6k
-
Kopā ierakstu1.5m
-