Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 0 Anonīmi, 166 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• 138
    • vecvils
    • Gestapo
    • dzincha
    • binary
    • basic
    • Armīns
    • dainis61
    • Usins
    • Msnikss
    • Kazarms
    • M@R$$
    • formens
    • tu16
    • sounDDesign
    • maiss
    • Zin...
    • kava
  • Biedru statistika

27187
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• base7
      Man nav pieejama virszemes TV, tādēļ nezinu vai tas ir īstais. Tā programma pieejama lielai daļai LV operatoru (piemēram Bite, Baltcom, utt.).  Настоящее время otrs nosaukums Current Time.
    • binary
      "Google Drive" nelietoju, nav ne jausmas, kas slēpjas zem "and more"…   Ā nē, google drive arī lietoju, ir tur kaut kādi foto/video shārēšanai. Caur telefonu rāda, ka Gmail tērē 3.07 GB, Google Drive - 4.24 GB.
    • Māšuks
      Tas ir tas pats kas mūsu VirzemesTV? Vai tik nosaukumi līdzīgi?
    • base7
      Uz Hotbird (13E) satelīta esošais FTA ASV informatīvais TV kanāls  Настоящее время" 1.aprīlī var pārtraukt savu darbību. Iemesls- Trampa administrācija šamējos vairs nefinansēs.
    • 138
    • kaads
      īsāk sakot, pateicu savas velmes, kam vajag, un uzbūvēja ratus.  Biksēs slapinu priekā vēl aizvien par tiem Gan jau citi teiks mēsls, bet mani apmierina, nevar salīdzināt ar to, kas bija., ja  nokaušu šos, ņemšu citus
    • osscar
      1500 rādās 140kg, tas jau cerīgi
    • kaads
      laikam par aplocēm samuldēju, liekas 1500 , būs vakarā  jāpaskatās jā, viens no iemesliem kāpēc ratus pasūtīju, lai saliek
    • Kazarms
      Oriģinālajiem man tik pat it kā rakstīts. Mocīju pa saknēm, kad pats biju virs 100kg + ričuks., čo ta izturēja, pat astotniekus nav nācies vilkt ārā. Šobrīd jau esmu nostājies pie saviem komforta 80kg, tad jau arī 110kg sistēmas svars ir ok.   @kaads Paldies, tikai vēl vēl viens jautājums, Tev ir TA vai QR?
    • kaads
      garantija jau beigusies, braukts diezgan agresīvi, nedomājot ka kaut kas notiks 😀
    • AndrisBB
      Sportistiem domāti, kam 60kg svars 😂
    • osscar
      skaidrs, ka izturēs...jautājums vai garantiju neatteiks ja nu salieksies   cik tev 32 spieķi ?   bildē īsti neredz, pat mazāk izskatās
    • kaads
      neatceros maniem max 110 vai 120 kg, bet ir braukts ar lielāku svaru , vēl dzīvi
    • osscar
      nu nez tā uz ātro paskatot tos dt swiss ratus - max system wight 110kg..manā gadījumā nav nopietni...(ja ritenim ar stock wheel ir 140kg limits)....tas sanāk ka es pat ar savu svaru nevaru braukt ar MTB , nemaz par somām nerunājot
    • kaads
      nekas spics jau nav DT aploces 1800 liekas Plakanie spieķi DT rumba 350 ratchet 😀    
    • Kazarms
      Pēc tabulas laikam jā, bet nu tādu nav sanācis turēt rokās. Esmu redzējis standarta M platuma kaseti.   Šobrīd neko konkrētu, bet "ritenim par štuku" gribētos 400 EUR ierakstīties par setu, bet nu kā vienmēr, viss ir staipāms. Ātri paskatoties apskatus, piemēram, DTSwiss M1900 vai X1900 izskatās, ka iekrīt šajās kategorijās. Tourney rumbas, 22mm aploku iekšējais platums, smagi. Ja nav noslēpums - kādi parametri?
    • strawberry8
      google jau sen apvienoja kopsh google drive paradijas, varbut. no 15GB to epastu paris simpt MB nevar manit
    • strawberry8
      ziņās to kkada iemesla pec nestasta bet ASV vienkarshi uzliek veto vai ka to sauc ko liek Kina Krivija utt kad vershas pret viniem nedo dies te LV, tad te atbrauktu visadi tiesneshi un ustaisitu valsts auditu un neviens neprasitu atlauju
    • 138
      Izvēlieties Eiropas alternatīvas Amerikas servisiem, viņi teica.
    • kaads
      es savus tomēr liku kopā hawai jā, neatradu ko gribēju pasaules veikalos, un pasūtīju lai saliek,nenožēloju, laikam jau dārgāk sanāca, bet nu ripo lieliski. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...