Uz Hotbird (13E) satelīta esošais FTA ASV informatīvais TV kanāls
Настоящее время" 1.aprīlī var pārtraukt savu darbību.
Iemesls- Trampa administrācija šamējos vairs nefinansēs.
īsāk sakot, pateicu savas velmes, kam vajag, un uzbūvēja ratus.
Biksēs slapinu priekā vēl aizvien par tiem
Gan jau citi teiks mēsls, bet mani apmierina, nevar salīdzināt ar to, kas bija., ja nokaušu šos, ņemšu citus
Oriģinālajiem man tik pat it kā rakstīts. Mocīju pa saknēm, kad pats biju virs 100kg + ričuks., čo ta izturēja, pat astotniekus nav nācies vilkt ārā. Šobrīd jau esmu nostājies pie saviem komforta 80kg, tad jau arī 110kg sistēmas svars ir ok.
@kaads Paldies, tikai vēl vēl viens jautājums, Tev ir TA vai QR?
nu nez tā uz ātro paskatot tos dt swiss ratus - max system wight 110kg..manā gadījumā nav nopietni...(ja ritenim ar stock wheel ir 140kg limits)....tas sanāk ka es pat ar savu svaru nevaru braukt ar MTB , nemaz par somām nerunājot
Pēc tabulas laikam jā, bet nu tādu nav sanācis turēt rokās. Esmu redzējis standarta M platuma kaseti.
Šobrīd neko konkrētu, bet "ritenim par štuku" gribētos 400 EUR ierakstīties par setu, bet nu kā vienmēr, viss ir staipāms. Ātri paskatoties apskatus, piemēram, DTSwiss M1900 vai X1900 izskatās, ka iekrīt šajās kategorijās.
Tourney rumbas, 22mm aploku iekšējais platums, smagi.
Ja nav noslēpums - kādi parametri?
ziņās to kkada iemesla pec nestasta bet ASV vienkarshi uzliek veto vai ka to sauc ko liek Kina Krivija utt kad vershas pret viniem
nedo dies te LV, tad te atbrauktu visadi tiesneshi un ustaisitu valsts auditu un neviens neprasitu atlauju
es savus tomēr liku kopā hawai jā, neatradu ko gribēju pasaules veikalos, un pasūtīju lai saliek,nenožēloju, laikam jau dārgāk sanāca, bet nu ripo lieliski.
viens kanals sadeg bet savieno veselo pastiprinataju uz abam izejam un driz ari otrais kanals nodeg pie parslodzes....
kkada firma dekoderim ar limi pielime procesoru (neatceros precizi) un panem 20EUR par censhanos
remonts
remonta vairs tikai krapnieki pelna. tai skaita auto remonts ari iet uz grunti