Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   8 biedri, 0 Anonīmi, 281 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• kaads
    • Zin...
    • spameris
    • AlCohol
    • AndrisBB
    • zeds
    • jacobs
    • Dils
  • Biedru statistika

27167
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Cietumniekus pārvērst par rūpnīcu strādniekiem varbūt nav tas visļaunākais, kas var notikt pasaulē. Tikmēr Ķīnā, kur rūpnīcu strādnieki ir pārvērsti par cietumniekiem, notiek amizantas lietas:  
    • POISONBOY
      Droši var piedāvāt barterus - interesē foto Canon, kāds 2x CPU workstation, 16TB+ HDD. MB - ASUS ROG STRIX Z790-E Gaming WiFi II = 350€ iepakojumā, garantija līdz 29.01.2026 no 1A, piesaistīts W11 Pro, uzlikts svaigākais BIOS. MB - EK-Quantum MSI MPG X570S CARBON EK X D-RGB = 300€ pilns komplekts, iepakojumā, lietota gadu, gadu nostāvēja kastē. RAM - Corsair Dominator Titanium Black RGB DDR5 2x32GB 6000Mhz CL30 = 250€ garantija līdz 29.01.2026 no 1A RAM - SK Hynix 128GB 16x8GB DDR3 ECC 1866MHz CL13 = 150€ ACC - Lian Li UNI FAN AL 120 RGB Black 10pack = 200€ 10 gabali, visi vadi plus kontrolieris, bez putekļiem, lietoti 2 gadi. ACC - MSI M.2 XPANDER-AERO = 60€ ACC - inLine SATA RAID 4 port PCI 76698 = 20€ jauna, nelietota, LV garantija. Sūtot sapisos, nepiefiksēju ka uz PCI, nevis PCIE. ACC - HP Prodesk/Elitedesk WiFi Antenna 910151-001 WLAN ANT Kit M2 340/250 Ara Entl17 SFF = 20€ Komplektācija un garantijas nav, ja nav norādīts savādāk. Mantas atrodas pļavniekos/centrā. Varam sarunāt piegādi. Izskatīšu arī maiņas. Cenas (dažreiz) runājamas.
    • 138
      Cik collu ratu velo tas ir? Ja 29, bet ar 1 1/8, 100/135 un BSA, tad saprotu vēlmi pēc labāka ar visiem jaunajiem caurumu standartiem. Lai gan pressfit sūkā, bet jaunākam labākam velo no viņa neizbēgt.   Tad ir vērts sakopt, jā.   Ja ļoti gribas, var jau jaukt, bet es ieteiktu izmest un pamedīt xc.lv kaut ko labāku, vai uzlikt cieto. Kas tagad Latvijā tirgo Mosso, ja vispār kāds - neesmu sekojis. Varbūt šī ir rebrendota Mosso: https://feelfree.lv/lv/veikals/rezerves dalas/rezerves_dalas/daksas_un_to_piederumi/daksas/p-19804-daksa_force_mtb_26__1_18_diskuvveida_bremzem_w Ja arī ne Mosso, tad tam vajadzētu būt kaut kam ok, nevis šaubīgai ķīnai, Force ir normāls rebrendotājs.
    • 138
      Man lūk tieši šis ļoti traucē, cik esmu izbraucis ar tādiem velo. Zemei tuvākus pedāļus pārvietošanās režīmā nejutu kā problēmu.
    • binary
      Mazliet stulbi būtu mainīt velo dakšas dēļ Drīzāk citu iemeslu dēļ mainītu, bet laikam uz tādu, kam tomēr "mīkstā" dakša. Tas gan laikam kādu citu gadu.   Pati labākā, protams   Varētu būt Suntar XCT V2, vismaz tādi lielie burti kaut kādā vecā foto rēgojas. Youtubā izskatās, ka nevajadzētu būt pārāk grūti izjaukt. Protams, ja viņu vispār vēl ir iespējams izjaukt… Velo pirkts 2008. gadā, dakšu varbūt kaut kad sensenos laikos 1x pat biju izjaucis - vienīgā "pseidoapkope", kad visticamāk tur jau viss bija slikti.  
    • strawberry8
    • Kazarms
      Par pilniem burtiem uz sitiena varu samelot, bet varētu būt tas pats XCR. Budžeta gala gaisiniece. Man gan nav nobeigusies, tikai jāsakopj, lai atkal strādā kā jauna.,kas ir ok pēc kādiem 5k km, no kā daudz ir pa smilšainu mežu. Vest uz apkopi servisā gan neatmaksājas, jo ilgāk man viņu būs vizināt nekā pašam izjaukt un iztīrīt. Paprasīs arī pusi no dakšas cenas, vismaz pēc oficiālā cenrāža, kas protams ir ok. Protams, gribās apgreidu, jo skills drusku ir uztrenēts un šad tad ar to dakšu vairs nepietiek, bet tad vajag arī citu ratu, jo man nav TA un lielāka jēga agri vai vēlu būtu no labāka velo.   Braucu ar tādu vismaz piecus gadus uz zieminieka/pilsētnieka. Kaut kur riktīgi asi ejot līkumā jau pedāli aizsit pret zemi, nevar arī uz vietas izgriezt stūri dikti daudz, jo purngals maisa, bet citādāk nekāda vaina, pie drusku asākas stūrēšanas pierod. Bet nu tam ritenim jau arī iepriekš nebija 100mm gājiena dakšas, bet kaut kāds 50-60mm lētais mēsliņš + 26", tā kā ģeometriju nemaz tiiik ļoti nesajāja.   Kopumā, ja ir vecs ritenis ar nestrādājošu amortizatora dakšu, varu rekomendēt iet šādu ceļu.
    • ju
      Man ir paīsa cietā tagad vienam velo. Kas uzpeldēja xc.lv, tādu kaut kādu paņēmu. Pedāļi tagad mēdz sisties pret zemi, bet esmu jau nedaudz piešāvies, kā pedāļus turēt kādā brīdī. Citādi OK.
    • AlCohol
      norm dīls. bezmaksas mēnesi kurināt var.
    • 138
      Kāds suntour ir tev, @Kazarms, un kāda dakša ir nobeigusies tev, @binary? Es neesmu jaucis nevienu, bet man liekas, ka vērts mēģināt atdzīvināt, kaut pašam, ir sākot no suntour xcr varbūt. Bet man arī liekas, ka kaut kam sākot no suntour xcr arī nav iespējams nobeigties tiktāl, ka nekust nemaz. Un vērts nest uz apkopi ir to, kam lietotam dzīvam vērtība ir ne mazāka par apkopes izmaksām, tātad kaut ko brendīgu, un brendu lēto galu pat varbūt nē. Kaut kā lēta un beigta vietā var arī uzlikt kaut ko jaunu lētu (jaunu veikalā priekš 26", qr un 1 1/8 neko citu kā lētu arī vairs neatradīsi) vai lietotu labāku. Vai cieto. Te ir jauna RST Capa par 30€, bet ar paīsu 17cm steerer tube https://mtb.xc.lv/t/mtb-un-citas-dalas/23015   Nu kāpēc visu velo. Var jau vienkārši cieto dakšu uzlikt. Vēlams gan garo, citādi jocīga ģeometrija. Šķiet, @Kazarms savu velo ar īso kādas lapas iepriekš bija ielicis. Kā tev ar viņu braucas?
    • strawberry8
    • 138
    • ju
      Tāds balts, blīvs ir. Ar pirkstu grūti izbakstīt. Arī staigāju pa virsu, nekas traks nenotiek. Bet mitrums iet cauri. Pierko depo, tur ruļļos kādi 10m. Skatos viņu online veikalu, it kā tieši tādu neredzu.
    • Stasss
      Vismaz varbūt bez garšvielām var iztikt 😀
    • binary
      @ju, "zemesvēži u.c. nezvēri" tam ģeotekstilam cauri nelien?
    • ju
      Es teiktu, ka tad jāpamaina velo uz tādu, kam ir cietā dakša.  Protams, ja tā ir kaut kāda laba dakša, tad jau var remontēt. Tā, kaut kādas lētās, šķiet, sākas no 50EUR
    • ju
      Es stūros un vēl šur tur pa perimetru sadzinu kaut kādus impregnētus mietus, perimetram plastmasas terases dēli.  Gan jau tos koka mietus būs ik pa laikam jāatjauno.    Grīdai kaut kāds ģeotekstils. Tad kastes kurā jau zeme. Mums te zemesvēži un citi nezvēri netrūkst.
    • AlCohol
      tas jau kā suņiem, meklē dižciltīgus vecākus, bet beigu beigās tāpat krancis izaug. aka "nezināju, ka jāmāca viņu."
    • jema
      tur sāpē, deģenerāti bērnus nedrīkstēja ieņemt!
    • AlCohol
      tak kakraz ar kādreizējo kitaju bezbērnu politiku.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...