Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 0 Anonīmi, 154 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• strawberry8
    • Ghost_az
    • senleja
    • Aigus
    • binary
    • AndrisBB
    • Aigarsclp
    • Dils
    • Arnis2002
    • jacobs
    • Prodigy
    • Armīns
    • oxygen
    • Gestapo
    • Thomasuncef
    • androidz
    • ggg97
    • dainis61
  • Biedru statistika

27078
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• strawberry8
      ~800EUR var ari kkur lietderigak izmantot, nevis jaunakaja riká kursh novecos un zaudes vertibus pec 2 gadiem
    • Usins
      Dārgais GPT, Es sāku. Mans darbs ar GPT man atgādina amerikāņu kalniņus – panākumi, neveiksmes un emocijas. Es vienkārši palūdzu parastajai 4.0 versijai izveidot vienādojumus no aprēķiniem. Es to paskaidroju vienkāršā teksta formātā, un tā izveidoja labus aprēķinus. Pēc tam mēs izstrādājām skaidru aprakstu katram vienādojumam – ko tas nozīmē, skaidrojumu katram mainīgajam –, un viss gāja ļoti labi. Un tad es paņēmu agrāk izveidotu dokumentu, tas bija 2,5 lapas garš Microsoft Word failā. Tajā bija ļoti detalizēti aprakstītas tehniski administratīvās procedūras. Es lūdzu GPT atjaunināt šo tekstu, ievietojot mūsu jaunizveidotos vienādojumus ar jaunajiem aprakstiem. Es pat pārslēdzos uz 4.5 versiju, kas bija aprakstīta kā advancētāka. Un tā uzvedās ļoti slikti – tā pazaudēja lielāko daļu no mana iepriekšējā teksta, vienkāršoja to, pārāk vienkāršoja. Es vēlreiz ielīmēju savu garo, agrāko dokumenta versiju Canva un īpaši norādīju GPT: “Neaiztiec citas šī dokumenta daļas.” Un atkal – tas sabojāja apmēram 80% no visa teksta. Es nezinu, kāpēc tā notika, bet varbūt problēma bija latviešu valodā, nezinu patiesībā. Tāpēc man nācās dziļi ieelpot un vecmodīgā veidā pašam rakstīt tekstu Microsoft Word, izmantojot savus pirkstus.
    • AndrisBB
      vaitad pa 400e (vai mazliet vairāk) jēdzīgu telefonu trūkst, ka jāmeklē ebeyā visādi sisteņi?
    • strawberry8
      uz veco limi turas. lietaina laika viss ok. tapat kapacitativais skarien ekrans nav lietojams kad udens list virsu.   zemudens foto ar vinu uznemt nevares, ja nav pareizi salimets
    • INTRASERVERNET
      Kas ta par garantiju, ja pec lietotaja luguma officiala servisa garantijas ietvaros paludz nomainit termopastu utml? Na*r£n tadu garantiju un tazhotaju. Lenovo garantija cik ir nacies izmanto garantija nezud.
    • osscar
      nepārliecināsi , ūdensdrošība gan jau ar nekāda ja jaukts vaļā.
    • ggg97
      Ja darbā vajag pa fikso simbolus Ø°ΔΩ×√≤≥±, u.t.t, tad nākas pašam stutēt izkārtojumu.
    • strawberry8
      ar izluk lidaparatu var viegli redzet vai tas ir makets tas raketes izmaksa 10x letak par javelin 10kEUR/gab tieshi oligarhi iegust usperkot visus ipashumus kad kadam spiedu karta ir jatiek no ta ipashuma vala lai nebutu jasavelk josta lai nomaksatu mantojuma nodokli
    • strawberry8
      ~2 gadi lietots S7 ar defektu pa 50EUR. baigi ietaupit nesanaca +50EUR mates plate. uzlabota dzeseshana. vel shodien darbojas interesanti ka tas telefons pirkts UK tad nonacis Vacija un tagad LV kas iznak ap 100-200 jau normali gaja. ka tik tolaik pirmais telefons virs 1kEUR paradijas. pa 100EUR alternativa bija tikai kkadi Kinas opishu telefoni.
    • hehe
      Nezinu kā citur, bet neredzu jēgu uzkrāt un atstāt mantojumu ja uzkrājuma vērtības pieaugums atlikušās dzīves laikā paredzams mazāks par 40%. Respektīvi, man tas ir jāizņem no ekonomiskās aprites, iespējams ka tas vairs nepieaugs un valsts arī nesaņems no tā jau esošos nodokļus kas ir.
    • e = d
      Mantojuma nodoklis faktiski ir anti-oligarhu nodoklis, lai ierobežotu iespējas izveidoties ultra-bagātām oligarhu dinastijām.  Vienīgais jautājums te ir par slieksni, no kura piemērot vai pareizi noformulētām likmēm dažādiem sliekšņiem. 
    • e = d
      Sēžu pie diviem W 11 laptopiem, nevienam nav Apostrofa, abos strādā garumzīmes ar “. 
    • kriss77
      W11 gan bez Apostrofs neiztikt. Esmu dažnedažādus variantus mēģinājis nesanāca vēlamais rezultāts. Vajadzēja lai garumzīmes liekas ar " un numuru klaviatūrai ir punkts, nevis komats. Apostrofs to visu atrisināja!
    • AndrisBB
      Beļģijā izskatās ka mantoja nodoklis var sasniegt par 80%, pat pie relatīvi maza mantojuma (175k). Viduvēji tāpat ap 30%.   Bet nu faktiski visās lielajās EECD valstīs ir kautkāds nodoklis. Citās lielāks, citās mazāks.   1 Japan 55% 2 South Korea 50% 3 France 45% 4 United Kingdom 40% 4 United States 40% 6 Spain 34% 7 Ireland 33% 8 Belgium 30% 8 Germany 30% 10 Chile 25%   utt. Tāka nekas unikāls jau nav. Bet kā tad citur ar to tiek galā? 
    • hehe
      Mantojuma atstājējs mantiniekam ar mantojumu atstāj arī jaunu problēmu -nodokli. Un jātiek no tā vaļā vēl dzīvam esot. Parasti mantojumu atstāj tuviniekiem ar laba novēlējumiem, a te nodoklis. 40%!
    • AndrisBB
      Cilvēki nepirks mājas, ja jāmaksā mantojuma nodoklis? 😂
    • hehe
      Valstij ir jāstimulē uzkrāšana nevis tērēšana ar domu ka tā var iekasēt vairāk nodokļu. Tas novedīs pie nekā nedarīšanas, jo nav jau jēgas.
    • AndrisBB
      Reāli jau no visa maksā nodokli. Kautvai no ienākuma parastā nodokļos aiziet cik? 40-50%+? Pēctam to naudu iztērē un samaksā nākamos 20% vai citur PVN utt. Ko tad nu tur mantojuma nodoklis maina? No tiem 40% kas bij palikuši, kādus 20% iztērēji uz māju, no kuras tev 'paņems' vēl kautkādu % 😂
    • hehe
      Nav jau ka nav nodokļa, notārs, reģistri, apliecība, zemesgrāmata ir jau esoši nodokļi. Un ja nav saņēmējam to 10-20%, vot nav. Ja mantojums nav skaidra nauda no kā pārvades procesā iekasētu, bet māja. Kamēr nodoklis nav samaksāts pie mājas lai to pārdotu netiec, ja?
    • AndrisBB
      Nu OK, cik % ir adekvāts nodoklis mantojumam? 40% manuprāt ir mazliet ekstrēmi, bet 10 vai 20%? + arī jēdzīgs neapliekamais slieksnis.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...