Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 0 Anonīmi, 101 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• TasEsmuEss
    • ribons
    • jacobs
    • Gestapo
    • strawberry8
    • noname
    • nrs
    • ggg97
    • tu16
    • MartiniB
    • Lieta
    • DM101
    • DeKrumba
    • oxygen
    • Igors83
    • ju
    • Armīns
    • osscar
  • Biedru statistika

26984
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• DM101
      o, jaa, tie kingsom atsuukaataaji izsaktaas interesanti. Skarbaakaa vareetu buut piegaade [deelj izmeera].  Nu, mazajiem lodaamuriem nekaadu duumu savaaceeju tipiski nav. Nu, reku, paaris postus augstaak taa 380.taa, piem. [kura, protams, ir ljoti daarga, nedrosha - nu, kaa jau biedrs konstateeja] un tads portablais atsuukaataajs [ja peec taada ir baigaa vajadziiba].
    • binary
      Varbūt Kingsom KS-180 HEPA? Ja nemaldos, EEVblog par šo labi izteicās.   Jau rakstīju - es ar lodēšanu uz "jūs". Tas stacijā iebūvētais manām vajadzībām ir pietiekams, lodēšanas apjomi nav tik lieli, lai vajadzētu nopietnāku dūmu nosūcēju. Man drīzāk gribētos ko pretēju - kompaktu lodāmuru (bez tādas "lielizmēra" stacijas) ar "iebūvētu" nosūcēju, ideālā gadījumā ar baterijām darbināmu. Nu vai sliktākajā gadījumā kaut kādu mini staciju (10x mazāku par tagadējo) ar tādu pašu nosūcēju. Kaut kādas lielas kastes manā gadījumā ir apgrūtinājums, jo lodēju reti un katru reizi citā vietā, līdz ar to to kastu staipīšana no vienas vietas uz citu, darba vietas sakārtošana, novākšana utt - nu tas ir apgrūtinoši.
    • DM101
      kas? ko?   luudzu, konkreetaak: a. kas konstrukcijaa nav iedvesmojosh? b. kas tur ar temperatuuras nestabilitaati? c. kas ar to PID algoritmu domaats? d. kas ar MOV domaats? e. a prichom tur uzgalju izdegshsna, ja te tiek izmantoti JBC uzgalji? f. kaadas nopluudes straavas? No kaa uz kurieni? ja par duumu atsuukshanu, tad jau driizaak var paproveet ko shaadu: duumu atsuukaataajs
    • strawberry8
    • binary
      Pie lodāmura gala ir tāda metāla caurule, pa kuru tiek iesūkti dūmi. Tā caurule ar staciju savienota ar atsevišķu "šļauku". Pie stacijas neliels ogles(?) filtrs, kurš dūmus mazliet attīra. Tālāk iesūktais gaiss tiek izpūsts caur karstā gaisa fēnu. Lodēšanas laikā to dūmu aromātu īsti nejūt. Gaisa plūsma pārāk vāja, lai būtiski ietekmētu temperatūru, bet nu lodāmuru jātur tā, lai tā metāla caurule būtu apmēram virs uzgaļa. Ja turēs kaut kā sāniski, tad dūmus neiesūks.      
    • strawberry8
      ir kkas lidzigs pec skata aixun T3A bet 50W kinas integreta sildelementa variants 50..100EUR diapazona. uzgali izdeg 1..2gadu laika. vads samera pastivs un biezi plist dzislas pie konektoriem. OLED displejs turas labi.   to dinozauru no rita iesledz vakara izsledz, savu ir atpelnijis. protams integreta sildelementa zimulis butu labaks var piekrist par corporativajam cenam , inflaciju utt   tam aixun T380 vel ir sevi japierada.   aixun konstrukcija nav seviski iedvesmojosha. detalu izvietojums un bez MOV un elektroniskais baroshanas bloks iespejams genere elektromagnetiskos traucejumus un ka ar nopludes stravam un cik ilgi tie elektroliti tures. temperaturas stabilitates problemas (nav implementets PID algoritms?)  
    • Exiic
    • M@R$$
      Izskatās ka @Rainis ir normāli paņēmis uz krūts, un sajaucis topikus. Gadās. Varbūt vienīgais ieteikums laicīgāk vilkt savu pārdzērto seju uz gultas pusi.
    • Rainis
      Stāstot huiņu jaunajiem, man personīgi jau sāk mērcīte noplūst
    • Rainis
      Lai nav stresssssssssssssss Jehoho mazkrāniņiem nav ko tekt! Gde papa
    • Rainis
      Man sieva saka es H klausos:  
    • Rainis
    • DM101
      nu, weller ir malachi, ka speej [taapat kaa ersa] tirguu mochiit paarpraisotus 19.gadsimta modeljus... es nezinu par paardoshanas apjomiem, bet pats fakts, ka tos dinozaurus [arii tehnologjiski] veel razho - ir ieveeriibas cieniigs.
    • DM101
      duumu nosuuceejs? Es tur redzu karstaa gaisa feenu... 
    • Racer
      Mieru, tikai mieru. Nesatraucies. Es arī neko negribēju prognozēt (kā jau rakstīju), bet reaģējot uz tavu prognozi, izsaku pieņēmumu, ka nav par ko satraukties - ir pilnīgi iespējams, ka izdzīvojušajiem  ļautiņiem tuvā nākotnē būs jādomā par to kā beigsies atomu sniegpārsliņas. Ā, vēl opcija, ka pēc ilgāka laika jādomā kā iegūt uguni utt.
    • Rainis
      Skatos pārsvarā daudzi uztraucas par specoperāciju, kā nu būs ?  
    • Zin...
      Nu tad atbildi, kādēļ tu stāvi un krīti par šo cilvēku tagad, kas iespējams uztaisīs šos kapus? Tikai tādēļ, ka viņš ierādīja vietu sniegpārslām? Kāds ir tas labums tieši tev un kādēļ tik ļoti simpatizē?  Domāju, ka ne es vienīgais esmu pamanījis, ka tavi uzskati sagriezās diezgan kājām gaisā līdz ar trampu kā arī tavu neviltoto sajūsmu, pat teiktu, lielāku nekā kad Palestīnu bumbo  
    • binary
      Es gan ar lodēšanu uz "jūs", bet kopš mājās ir Aoyue Int968a (pirkts 2018. gadā), citus kaut kā negribas lietot. Ir liels, ir neparocīgs, bet "iebūvētais" dūmu nosūcējs tomēr ir fīča, bez kuras vairs negribas neko lodēt.
    • Jurkins
      Kapi. Reizēm pat kapu nav. Un?
    • Zin...
      Un ja tas viens spēlētājs izrādās garīgi slimaaks nekā citi bijuši? Kāds parasti ir suasias atlikums, paskatoties vēsturē
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...