Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   17 biedri, 0 Anonīmi, 110 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Aigars
    • Igors83
    • sounDDesign
    • osscar
    • kevins
    • MasteR's
    • camel
    • jsk
    • Amr1f
    • Stepselis
    • AndrisBB
    • maize
    • Tuubijs
    • latscrap
    • kaads
    • Zin...
    • Athlons
  • Biedru statistika

26984
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Stepselis
      Ir vistiešākais sakars!
    • INTRASERVERNET
      @Stepselisregional settings nav nekada sakara ar latviesu valodu. Tur ir Tildes Jumis programma jaskatas, kas nepareizi rada latviesu rakstzimes. Un ja godigi, tad pajat tadu uznemuma programmaturu, ja nevar izstradat pareizi lidz galam latviesu valodas integraciju. Ka neka latvija tak tiek iizstradata.
    • Stepselis
      Varbūt to atzīmi nevajag? Man kaut kā atmiņā, ka traucēja.
    • ju
      Man it kā kaut kur vajadzētu būt. Bet jāmeklē, kas to zina, kur esmu nometis pirms nez cik gadiem.
    • ju
      Cik tas jumis vecs? Ko saka Tilde? Darbā IT atbalsta nav?
    • tu16
    • jlopatko
      Paldies par ātro atbildi.   Vai domāji šo? Jo ir.   EDIT: Pēc tavas ziņas pamēģināju jebkuru citu PDF failu atvērt (nosaukumā ierakstot garumzīmes), kas nav no Tildes Jumis un tur bez problēmām. Šķiet, ka problēma būs Tildes Jumis konfigurācijā. 
    • Stepselis
      Nav Latvijas reģions norādīts.
    • jlopatko
      Hey! Vēršos pēc palīdzības ar valodas problēmu W11. Vakar darbs piešķīra jaunu laptopu un itkā viss ir super, atskaitot vienu valodas problēmu dažās vietās, ko pievienoju apakšā -   1.attēls ir no Tilde Jumis programmas sānrīka, otrais ir no Google Chrome (taba nosaukums atverot PDF failu, šajā konkrētajā gadījumā pavadzīmi).   Ko esmu izmēģinājis pirms vērsos šeit -  Izdzēsu un pa jaunam ieinstalēju latviešu valodas paketi W11 pie Windows Adminstrative Language Settings nomainīju Windows lokālo valodu uz latviešu Aktivizēju UTF-8 iestatījumu, kas redzams trešajā pievienotajā attēlā. Nolādēju un ieinstalēju "Segoe UI Variable" fonta paketi. Visas garumzīmes uz klaviatūras strādā un pašā faila saturā (piem. pavadzīmē) teksts rādās kā vajag, taču tieši šajās divās vietās nē. Darbam baigi netraucē, bet gribās lai ir "pēc fenšuj". Paldies par jebkādu palīdzību.   1.  2.  3.  
    • kaads
      varbūt kādam mētājas nevajadzīgs, bet varbūt arī vajadzīgs  bet grib nopārdot. Interesē vecās Baracudas veloturētāja  adapteris, lai var to pielikt uz kantainajiem stieņiem, pats izmantoju tos uz ''sliedes'' tipa stieņiem. Pie mums nopirkt nevar, jo jaunajiem turētājiem tas adapteris esot savādāks. Netā nesanāk atrast. Varbūt kāds, var aizdot, un varētu pēc parauga uztaisīt tos, jo pēc būtības kaut kāda u veida skavai jābūt.  p.s Pamazām jau gatavojos realitātei 😅
    • guntis1234
      Uz Rīgu braucot starp Klidzinu un Dzelmēm mašīna bieži "pazūd" vietējie radio un skan lietuviešu atceros gadus 20 atpakaļ laukos (Latgalē) arī TV ar parasto antenu uztvēra kaut kādus LT kanālus 
    • maize
    • Jurkins
      Tātad. 😉 Cik saprotu, kāds virssaprāts ieraudzīja vārdu "ieroči" un tad palasīja tālāk... Nu malacis!   Bet kaut vai zīdaiņu barība. Kāda starpība? Mēs aktīvi tirgojamies ar krieviju. Un tad siekalas uz visām pusēm... Tramps suka!  
    • 138
      Tilti robežas patrulēšanai, turklāt.
    • oxygen
      Tipisks žurnālistu piegājiens lai pievilinātu . Nu bija ''.. uzbūvet tilti ar krievijas robežu'' Uz reiz tracis . kas nelasa saturu. Bet varēja uzrakstīt ''.. uzbūvēti tilti gar krievijas robežu''. Bet kas tad lasīs ( nebūs klikšu)
    • Gestapo
      Es stāstā redzu arī labo pusi - ka mēs par šo lietu vispār zinām, vēl dažus gadus atpakaļ policistam tiktu novicināta prokuratūras apliecība un neviens nekur nepūstu un neko nezinātu. Vai prokurors zināja, ka šoferis iečaukājis, vai nē, vai abi kopā iekapāja, tam visam vairs nav nozīmes, jo pierādījumu tāpat nav. 
    • jacobs
      Tā kā es neesmu personīgi pārbaudījis biedru noslieces, tad es gan nekad nekautrējos arī par sevi pasmieties.😀
    • Racer
      Vot SHITā pateikt un tālāk klusēt arī ir pidierīgi!
    • 138
      Kakainus klikbaitus lasām tālāk par virsrakstu:    
    • binary
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...