@binary, davai labāk ignorē manus komentārus 😉. Galīgi neinteresē ar Tevi plēsties par kaut kādiem nebūtiskiem sīkumiem.
https://www.google.com/search?q=es+iedzīvotāju+skaits&client=firefox-b-d&sca_esv=8a5f3c529fc99551&sxsrf=AHTn8zqwzTwG4La4JtSgDunTm_rsjxDJ5A%3A1740076313143&ei=GXW3Z8a7CO2n1fIPxf7giQE&oq=ES+iedzīvotāju+skaits&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiF0VTIGllZHrEq3ZvdMSBanUgc2thaXRzKgIIADIEECMYJzIGEAAYCBgeMggQABiABBiiBDIFEAAY7wUyCBAAGIAEGKIEMggQABiABBiiBEjgH1CDCFjLC3ABeAGQAQCYAVqgAaIBqgEBMrgBAcgBAPgBAZgCA6ACtAHCAgoQABiwAxjWBBhHwgIGEAAYBxgemAMAiAYBkAYIkgcBM6AHsgs&sclient=gws-wiz-serp
Nu kā to ņem. Ja tavi komentāri ir ignorējami, tad varbūt labāk nemaz neraksti. Ja raksti, tad būtu labi tomēr rakstīt saprotamāk, citādi vienā komentārā raksti vienu, citā kaut ko pavisam citu (pretrunīgu). Tā arī nepalika skaidrs, pie kā tad sevi pieskaiti - pie Eiropas vai pie Eiropas Savienības.
Tiešām jauki. Viņš teica par aizsardzības izdevumiem savā pirmajā prezidentūras laikā. Tad Eiropas politiķi smējās un zirgojās. Arī tas īblis, kurš tikko Minhenē apraudājās.
Vārda brīvība!!!!!!one111
https://gizmodo.com/elon-musk-says-hell-fix-community-notes-on-x-after-it-disagreed-with-him-2000566212
Šo terminu izmanto vate, par to šaubu nav
Paldies, bet laiku nelikšu, neatbalstu tavu terminoloģiju.
Neko necenšos, tikai pārjautāju, nebiju redzējis. Nenoliedzu.
Reāla mobilizācija 22. gadā bija, kopš tā laika nav bijusi cik man zināms. Ukrainā, savukārt..
Ja kļūdos, iemet, lūdzu, kādu avotu.
tagad sāksies pats interesantākais, - vērot no malas kā prievīšnieki un turbopatrioti metīs kažokus uz otru pusi. vispār jau šobrīd to var manīt. arī mediji pēkšņi ieslēdz "pavasari".
life is like a ride in an amusement park.
Ļoti jauki, bet tad pasaki - jums ir laiks līdz mana termiņa beigām sakārtot savu aizsardzību, ja nē, ejat nah. Nevar Eiropa vienā dienā pēkšņi uzbūvēt kupolu austrumu robežā. Un galu galā ASV arī vajag savu ieroci noietu Eiropā kā ēst.
Visbeidzot, ar savu riešanu viņš nevis attur, bet iedrošina krievas joprojām uzvesties kā lopiem. Vienīgais, kas mainījies ir, ka tagad Amerika ir "naš" uz kādu laiku.
Varbūt tomēr vajadzēja sākt ar krievijas nolikšanu uz lāpstiņām un tad ķerties Eiropai pie rīkles.
@Zin...gan jau arī geji, bet primāri mēs, gan es gan tu, gan mūsu ievēlētās valdības, gan mūsu attieksme.
Tagad gaudojam, ka ipeļklauns negrib būt mesija un apsaukājās kā mazs bērns, kad Zaļais konfekti neiedod.
Viņš nebija pie varas ne 2014., ne 2022. Iepriekšējais večuks un Obams varēja atstrādāt pa pļutinu, lai acis pat nemirkšķina.
Tāpat kā visa ES.
Problēma jau ir tā, ka diemžēl ASV darbības arī tieši ietekmē Eiropu.
Var jau protams dažs labs vainot, ka tāpat pie visa vainīgi ir geji, klimats un eiropieši, bet Tramps var lieliski paātrināt problēmu procesu Eiropā. Viņa rokās ir labot situāciju, nevis liet benzīnu tālāk uz uguns, kas viņam acīmredzot labāk padodas. Par Ilonu vispar nav vērts runāt, tas izskatās ir paņēmis 500 ketamiina tabletes un bliež visu, kas ienāk prātā.
Labojums - Eiropas Savienības kontekstā. UK, Norvēģiju, Šveici un dažu labu citu valsti tu neuzskati par Eiropas valsti.
(tie tevis minētie 449 miljoni ir "EU population", nevis "Population of Europe")