-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 0 biedri, 0 Anonīmi, 98 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- There are no registered users currently online
-
Biedru statistika
27290
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Ilgmars_888
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Palukojies ebay, cashconverters, cex, facebook market.
-
sanāk, sanāk. bet nu labi, modelis kā modelis bez baterijas ir atkritums. vidējais aritmētriskais tur ir nulle tāpat. ja varu energenie jaunu, ar 24mēn garantiju nopirkt par 40+pvn?
-
Tas ir no kuras puses skatās! Ja opelim s līne brabus tjunings tad strīdīgs salīdzinājums 😁!
-
12V 9Ah gluži par €20 lemonā nesanāks, tad uz akumulatorucentrs jādodas (vienīgi nav ne jausmas, vai tāds ~€20 vērts aķis spēs normāli nobarot 600W). Varbūt kļūdos, bet nav tā, ka opelis tiktu pielīdzināts mersim? Konkrēto modeli veikalos it kā par 135-140 tirgo.
-
ja jaunu csb bateriju par 20eur jānopērk lemonā, tad ar tavu štepseli jau 45eur sanāks kopā. neliekas stipri līdzīgi kaut kam, ar garantiju uz 24 mēnešiem?
-
Beidzot atsūtīja man Hifiman to Ananda Unveiled. Nu pagaidām diezgan iespaidīgi par to piķi. Super caurspīdīgi un arī kaut kāds basiņš strādā. Būs kādā brīdī jāpasalīdzina ar Fosi i5 un HarmonicDyne Baroque. Aksesuāri gan diezgan kakaini. Vads nu tā - ar to Kungu uz pusēm. Ir ausis par piektdaļu šo cenas, kam labāka drāts nāk līdzi. Tie vāki arī tādi tizli - magnētiski piestiprinās, bet nesakrīt izmērā ar ausu kapsulām.
-
Ā, nu tur jau siltāks. Abās stacijās mūzika daudz maz līdzīga+ nav tās biežās reklāmas (SWH+). Ja man uznāk dullums, paklausos Skonto+.
-
Nu par 30GBP man grūti kaut ko sliktu teikt.
-
Var arī Huawejam caur Devtools Chromē vai Mozillā - savam nomainīju, bet tas nu tā. Pamaini iekārtā vismaz.
-
-
Kā tas strādā? Ja Daugavpilī ir 17 515 latviešu un Kuldīgā ir 9720 pavisam kopā iedzīvotāju.
-
Nu ja pa 30 un oriģinālas, tad rādi kur dabuji, man ar kādas liekas noderēs.
-
Nee, pa GBP30 iedabuju. Vispar vinas tirgojas ari eiropa un UK. Pa tadu cenu nu nevareju atteikties iemeginat. Suds ar visu to ka vecs modelis. Skan tiri loti ok.
-
Nu vispār jau baltkrievi un daži krievi arī izcēlās. Kopumā bij čurkas un baltie.
-
-
-
Tas ko atradu, skaitliskais Daugavpilī ir 17 515 latviešu, tātad latviešu auditorija ir lielāka nekā dažā labā citā Latvijas pilsētā pat ja tajā būtu 100% latviešu. Un arī tad ja Daugavpilī būtu 20 miljoni krievu, priekš latviešu radio tirgus Daugavpilī tāpat būs 2x lielāks nekā Kuldīgā.
-
No 30.septembra operatora Tet paketi pametīs sporta telekanāls "NBA TV". Šamējais aiziet no Eiropas tirgus. Viņa vietu ieņems cits sporta kanāls "Prime Fight". Mājaslapa: https://www.primefight.tv/ Starp citu, jaunajā programmā 11.novembrī varēs vērot KOK World Series sacensības no Rīgas.
-
-
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-