Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 0 Anonīmi, 103 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• raiviic
    • spameris
    • martinno
    • formens
    • 138
    • Biete
    • TasEsmuEss
    • Vito Ventura
    • jacobs
    • janiz
    • Eraserz
    • Mārtiņš Galiņš
    • rasetajs
    • mafijs
    • ggg97
    • basic
    • pikox
    • HIGH-Zen
  • Biedru statistika

26964
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Usins
      Pateicos, es ar GPT palīdzību no ms access un excel pārvācos uz sqlite. Nebija esošie relations tik sarežģīti, bet biju mēģinājis lai AI domā manā vietā tos analizējot.   
    • HIGH-Zen
      Cik es esmu mēģinājis (MS Copilot), tad piemēram SQLite datubāzes struktūru tam var iebarot kā tabulas šādā formā: CREATE TABLE `cities` ( `city_id` INTEGER PRIMARY KEY AUTOINCREMENT NOT NULL, `city_name` VARCHAR(30), `country_id` INTEGER REFERENCES countries ON DELETE CASCADE )  
    • Usins
      GPT teica, ka viņam varot, bet pēcāk aplauzās, cenšoties ar pyodbc pieslēgties. 
    • HIGH-Zen
      Vai tad MI var iebarot arī datubāžu failus?
    • Usins
      Darbojos GPT 'projektā' un vienlaikus mēģinu ar Sonnet 3.5 desktop free. Sāku pievienot failus 'conversation is 2771% over lenght limit' Tur bija 1.3MB ms access fails.  Viņš konkrētus limitus linkā nenorāda, tik vien kā maksājot būšot 5x lielāki. T.i. tikai par 600% būtu pārsniedzis apjomu?  Iespējams, lietojot Sonnet projektu kā GPT šī problēma atkristu, jo fails tiktu aplūkots savadāk.   
    • Usins
      Turpinu ar DeepSeek.  Thank you for pointing that out! It seems there might be some confusion regarding the structure of OIML R 49-2:2013 (E). Let me clarify and guide you to the correct section where the minimum test volume and test duration requirements are specified.   Clause 6.6.2.2: Test Volume and Duration Minimum Test Volume:
    • Racer
      Klases audzinātājs(a) satrauktos/apvainotos tad, ja netiktu uzaicināts pievienoties!
    • HIGH-Zen
      Var būt tāpēc, ka modelis ir netrenēts tieši uz Python 3 PySide6, kuru es izmantoju testēšanai?!   Citi dara interesantas lietas ar to Gemini:  
    • base7
      Es te izlasīju šo rakstu un nesaprotu, ko tur satraukties? Parastā skolas dzīve. https://www.la.lv/ir-meitenes-kuras-stunda-par-lupu-nevar-parsplaut-bet-sito-gan-var-pateikt-kadas-skolotajas-sos-vestule-un-paliga-sauciens Satraukties vajadzētu tad, ja audzēkņi tualetē nodarbotos ar mīlas priekiem un aicinātu pievienoties klases audzinātāju. 
    • osscar
      nu tad neliels update, konusus izdevās samainīt un pat ass garums palika vienāds un tuvs tam kāds bija  abās pusēs lai rats ir pa vidu tas ar to iebūvēto vāciņu putekļu sargu gan bija transportējot biku ielocīts, bet patasinoju. Diametrs sakrita - tik cik biku forma atšķīrās - otrajam, kurš bez putekļu sarga - pārliku to gumijas blīvi no vecā  uz jauno konusu un uzliku "cepurīti" no vecā.  Jā var teikt nav lēti  - 10 EUR par asi, bet ko darīt, toties bumbas bija komplektā.nu un kaut kādas detaļas paliks pāri - 10mm ass, uzgriežņi un starplikas. šis tika kanibalizēts:
    • Grossmeister
    • dzincha
      Redmi buds uz iphone skan sliktāk kā uz Mi note 10.  Pieļauju, ka ābola podi skanētu sliktāk uz mi, bet labāk uz iphone.   
    • e = d
      Gan jau apmācīts no Stackoverflow gudībām. 
    • Kitai
      visas šīs earbuds (airpod stila) austiņas palielam uz to velk, jo dizainiski praktiski ir vienādas.   bet ieliekot ausīs tak savienosies ar tel. cik saprotu jbl ir labs apps.
    • martinno
      Nē. Tas nozīmē, ka Tev vajadzēs manuāli nospiest mūzikas appā play/stop, t.i. - nesāks un nebeigs skanēt ieliekot/izņemot no ausīm.   Uz Tune Flex arī skatījos, bet kaut kā nepārliecināja - baigi velk uz spēļmantiņām bērniem.
    • Kitai
      pagaidām noskatīti šādi varianti. budžeta, bet ar trokšņu slāpēšanu. jautājums cik labi tādas draudzēsies ar iphone. specenēs skatos ka nav ear detection, kas nozīmē, ka katru reizi ieliekot būs jāiet bt iestatījumos. Pēc apskatiem + esot labs bass un ilga bača. https://www.ksenukai.lv/p/bezvadu-austinas-jbl-tune-flex-2-balta/xv54?cat=ci1&index=8 https://www.ksenukai.lv/p/bezvadu-austinas-jbl-wave-flex-2-balta/ymxh?cat=ci1&index=24
    • Kitai
      Varbūt kāds ir ietestējs un ir komentāri?   Man pēdējie AirPodi, kuriem vēl pat nav gads ir konkrēts ieberziens. Vispirms viens miķis noviebās (garantijā piedibens, ka pats esot sabojājis). Labi, dzīvoju ar vienu, bet aķim pamatīgs kritums parādījies, gan keisam gan pašām ausīm.  
    • base7
      Laikam kā kuram. Vidēji cena pacelta +/- 1,2 €.
    • camel
      Prasiju copilotam un chatgpt (free versijām) kā izdarīt lai winforms textbox iezīmētos viss teksts kad textbox tiek fokusēts ar peles klikšķi. Tas nav tik vienkārši, jo SelectAll nedarbojas Enter notikumā.   Atbildēs bija tik daudz muļķību ... Un galīgi bezjēdzīgi norādīt, ka tas un tas tā nedarbojos, AI tik maļ savu. Chatgpt iedeva sakarīgu risinājumu ar BeginInvoke, bet piekabināja klāt vēl muļķības on iepriekšējām atbildēm.   Prasiju lai raksta WndProc override, bet šis atkal tā vietā lai ņemtu WM_LBUTTONDOWN sāka ar WM_SETFOCUS un WM_MOUSEACTIVATE.   Galīgi nesaprotu kā tos AI var izmantot koda rakstīšanai.
    • M@R$$
      Man arī atnāca paziņojums, bet, šķiet, cena ir zemāka Nu ko, padzīvosim, paskatīsimies. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...