Vēl kareivīgāks sociālajos tīklos bijis Saeimas deputāts, Ratnieka partijas biedrs Jānis Dombrava, "Ajax" fanus nodēvējot par "holandiešu salašņām" un prasot iekšlietu un aizsardzības ministriem dot "uzdevumu rīkoties".
‐------------
Tauta atkal ļoti sašutusi. Pringles eglīte bija mazais piemērs kā darbojas pūļa psiholoģija. Jārīkojas ir PIRMS, nevis pēc. Par spēli bija zināms vismaz pusgadu atpakaļ, vai nu tādu nerīko, vai nu rēķinās un gatavojas neizbēgamajām sekām.
Toč, toč A klases?
Paņemts "suhovs" un kopbāzes vietā iebāzts difs un lai nobarotu otru difa ieeju iebāzts vēl viens opamps, pie tam tikai zemajās frekvencēs, uzreiz pat nevaru iebraukt, kas tur domāts. Es teikšu, ka pilnīgā šausma. Saites dziļums gan jau nāvējošs. Man nepatīk.
Šodien Trumps runā izteicās, ka viņiem turpmāk būs 2 dzimumi un dzimuma maiņas operāciju nebūs, problēma atrisināta.
Ja vēl kautkā izdotos atrast galīgo risinājumu alkašu un narkašu jautājumam ...
Bēdīga ziņa. Banknote vairs nepieņemot podziņtelefonus. Jā, ir vēl citi lombardi un krāmu veikali, tomēr šis ir būtisks samazinājums iespējām atrast "kulta" modeļus pa lēto, nevis ss/ebay cenām.
Man viss savās vietās un dzimums pasē sakrīt ar dzimumu dzimšanas apliecībā, neuztraucies
Nez Sibīrijas bataljonā ir LGBT? Nav izslēgts.
Ir arī Vienradžu bataljons, tur gan tikai Ukrainas pilsoņi laikam
https://www.iwm.at/documenting-ukraine/blog/unicorn-battalion-sasha-maslov
Tas zāģis bija ~2kw un tā pat tie softstarteri. Viens bija aļikā pirkts. Rakstīts, ka 20 ķīniešu ampēri, tas iegrieza lēnak un otrs bija no lielā flekša izravēts. Abos gadījumos jūtami jauda pazuda. Daudz laika iztērēju un smuki sataisīju, beigās nospļāvos un visu izravēju laukā
Intereses dzīts pēc tam meklēju vai ir kāds video, kur pēc modifikācijas parāda slodzē kā iet, bet to neviens nerāda.
Nu ne gluži visi vienādi, piemēram transpersonas no armijas plāno izmest pasludinot kā dienestam nederīgus, tā runā visos gludekļos. Nepārprotiet, mani tas neapbēdina, bet fakts. Vai šitais arī no tiem gadījumiem, kad antikonstitucionāli un nesaies?