Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   32 biedri, 0 Anonīmi, 78 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• 138
    • Dils
    • klarbiks
    • Corey
    • versatile
    • Janisp
    • uldise
    • Aigars
    • Racer
    • osscar
    • ggg97
    • AndrisBB
    • Daiļais
    • kaads
    • DJWoX
    • mickys
    • martinno
    • Jurkins
    • kava
    • ridao
    • princ_fm
    • hehe
    • e = d
    • maize
    • ju
    • Maris Barlo
    • DeKrumba
    • Biete
    • hackey
    • jacobs
    • Aigarsclp
    • pauls
  • Biedru statistika

26885
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Aigars
      Racer, es zinu, ka esi stāvējis tuvu pie mūsdienu aparātiem. Man arī nav svarīgi zināt, kas mainījies. 
    • 138
      Un tikai un vienīgi valsts valodā. Valsts valodas centrs varētu braukāt aiz viņiem un kontrolēt.
    • Aigars
      Es Slaidiņa vietā arī par daudz ko klusētu.
    • Racer
    • 138
      Lūk. Man tāpat.   Neklausos. Ko tur saka? Ka viss šokolādē, vse bude Ukraina? Pieļauju, ka tā. Cik es kādreiz atveru LSM vai paklausos radio ziņas, tagad par to psihiatru vai tik nebija pirmā reize kad bija kaut kas par korupciju. Un par Kursku ilgi jūsmīgi stāstīja kā par milzu uzvaru, kamēr skaitļos bija šitā, bet to nestāstīja:     Un šobrīd Kurskā šādi:    
    • Aigars
      Tie radaru principi nav būtiski mainījušies no 50 gadiem. Mainās tikai izpildījums. Tehniski sarežģī  visu tas, ka jābūt ļoti augstai frekvencei, ļoti jūtīgai aparatūrai, lai atsijātu dronu no traucējumiem, bet tas ir izmaksu jautājums.  Konkrētā vietā būs ļoti daudz aklo zonu. Viss beigās atduras pret izmaksām. Jo vairāk būt tādas aparatūras ražotāji, jo efektīvākas un lētākas būs sistēmas. Es savulaik to kustīgu mērķu selekcijas sistēmu studēju būvētu uz lampām. Skaitījās slepena. Vajadzēja pielaidi pie slepenas informācijas. Konspekti glabājās slepenajā bibliotēkā. Par špikeru rakstīšanu baidīja ar VDK. Pasniedzējs smējās, ka tas tāpēc, ka nosperts no amerikāņiem. 😊
    • Jurkins
      Tur izskatās, ka vienkārši taisngriezis (tās diodes) dežūrrežīma baroklim, nez vai tur kaut kas baigi advansēts,  un kondiķim voltāžu pažēlojuši vai. Ne tieši veļenēs, bet ir bijis sadzīves tehnikā. Ieliec kondiķi ar lielākiem voltiem.   Nav pirms tām diodēm kāds drošinātājs? Var nebūt ierastais stikla.
    • Jurkins
      Tak nē! Jēga kāda meklēt? Vai ta mēs pirksim?😁 Tas, ka tādi ir, skaidrs pilnīgi viennozīmīgi.   Un tāpat pilnīgi viennozīmīgi skaidrs, ka ne jau 100% nostrādās. Kas nebūt nenostāda pasākumu par bezjēdzīgu.   Bet amatpersonas iespārda viena vairāk par otru.   Interesanti būtu uz dronu (man pašam nav) ar termokameru paskatīties. Motoriņi varētu būt silti. Protams,, ka var mēģināt visādus deflektorus uzlikt u.t.t.
    • kaut_kaads
      Tur aiz šitā dusmīgā kondensatora netālu ir 4x diodes un astoņkājis regulators, aplūko tos, vizuāli tur būtu jabūt pat manāmam nelielam iedegumam. 
    • Grebnis
      Ja tai vešenei nekas nenotiek, španis līdz platei nonāk, tad jāskatās ģežurka/proča barošana, blakus tas trafs ļoti izskatās pēc ģežurkas strāvas avota. Domāju visai liela iespēja ka pēc kondensatora nomaiņas viss darbosies. Kaut gan ir bijuši izņēmumi
    • AlCohol
      bet krieviem tie vācieši tomēr patīk. izeju pastaigāties ar suni (GSD), biežāk var dzirdēt "krasavčik" nekā "skaistulis". šodien čuhņas tirgū it īpaši visas babulienes smaidīja. atceras pagātni, kad likās, ka tulīt tulīt būs ok?
    • Aigars
      Tiešām forši, ka pameklēji. Pat priekš putniem ir. Tad kāpēc tie droni lidinās pāri visādiem "objektiem" visā pasaulē? Arī laikam neprot atrast. Prot pat konstatēt rotējošās dzenskrūves (bet ja plastmasas?). Vienīgi vajag milzīgu čupu lai nosegtu visu teritoriju.
    • ivo
      Protams. Bet ir liela varbūtība, ka vaina nebūs tikai tajā vienā kondensatorā. Attiecīgi tas pasākums var būt diezgan bezjēdzīgs. Bet no otras pusses - nepamēģināsi, neuzzināsi.
    • Grebnis
      Uzpūties kondensators ir uzpūties kondensators un viš ir jāmaina. Tā caurspīdīgā pļecka paliek mīksta kad pasilda ar fēnu, tad var izkārpīt laukā. Es Kondensatoram otrā pusē tai plastmasā taisītu caurumu (tehnoloģisko atveri) lai kondensatoru var cilvēcīgi pārlodēt.
    • e = d
      Gvelžam, gvelžam, pameklēt pa grūtu. Dronu atklāšanas radari civiliem objektiem https://www.robinradar.com/radar-products  
    • _dunduks_
      Skaidrs... es biju iedomājies, ka ir kaut kāds elegantāks veids par brutalitāti. Plate tiešām no Samsung veļasmašīnas, bet nezinu, ko tas maina. Es saprotu, ka kondesators var būt tikai sekas, nevis celonis, bet kamēr nepamēģināšu, tikmēr nezināšu, jo citādi visa plate izsatās kā jauna. Tajā aizlietajā līmē ieraudzīt kaut ko sadegušu tāpat būtu grūti. Jo sevišķi, kādu caursistu diodi.
    • Aigars
      Viena lieta ir kā dronu neitralizēt. Tur man nav nekāda viedokļa. Bet manuprāt sarežģītākais ir drona savlaicīga atklāšana. Mēs kā radioeletroniķi varam par to filozofēt. 😊 Man šajā gadījumā visvairāk pārsteidza lidostas amatpersonas atruna. Vai tad lidojumu drošība nav pats galvenais par ko lidostas vadībai uztraukties? Pirms 7 gadiem biju Sočos. Tur pat pie lidostas ieejas, lai tikai ieietu uzgaidāmajā zālē vajadzēja iziet "rentgenu". Tas pats bija hallēs, kur notika masu pasākumi, izklaides parkos, pirms pacēlāja kalnā.
    • osscar
      es ar sliektos viņu fiziski "izvarot" , tad izlodēt izvadus un ielodēt jaunu....kaut vai ar asknaiblēm sastrādāt viņu
    • kaut_kaads
      Sorry, nedalasiju postu līdz galam, tiešām veļene. Samsungs? Kondensatora nomaiņa visdrīzāk nepalīdzēs, tās ir sekas kādas citas komponentes feilam. Paskaties apkārt, iespējams varēs redzēt kaut ko maigi pasvilušu, drīzāk kāda diode + vēl kas. Plates šitās taisa, līme aizlieta, viņu var dabūt nost, bet tīri mehāniski un ar lielu pacietību.  Pašam nodega līdzīga plate. Pirms braucu pakaļ jaunai platei uz blakus pilsētu pa 70e, tad atradu tepat pie sadzīves tehnikas mehiem lietotu par 30e. Joprojām veļenei viss ok. Es netērēju laiku...
    • kaads
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...