Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• TOoMoOT
      Reti kurš mūsdienās aprobežojas ar LV ziņām. Tas nav nekas īpašs.    Ar šādiem apgalvojumiem ir jābūt uzmanīgam. Baigi plaša vieta interpretācijai. Piemēram, vai gribēji pateikt, ka Ukrainā ir korupcija un Krievijā nav? (Ticu, ka tā nedomāji, bet izlasi tos divus teikumus, ko pats uzrakstīji) . Man nav šaubu par korupciju Ukrainā, jautājums ir tikai par apjomu un detaļām. Šobrīd, lūdzu, uztici pašiem ukraiņiem cīnīties pret korupciju un runāt par to. Visvairāk no viņu korupcijas cieš pašu ukraiņu labākie puiši - frontē. Un momentā, kad mēs - "rietumnieki" rādām ar pirkstiem uz viņu korupciju, cilvēkiem sāk palikt žēl atbalstīt Ukrainu, jo kaut kādu % nozog morāli invalīdi, kuri atrastos arī pie mums kara laikā. Bet katrs miljons, kuru palika žēl rietumu cilvēkiem dīvānā, izmaksā n-tās dzīvības ukraiņiem.
    • Aigars
      Nešaubīgu nav. Jāizmanto dažādi un jāmēģina saprast, kam vairāk ticēt. Tas ko es rakstīju ir tā kā es to situāciju šobrīd saprotu un apzinos, ka tā var būt kļūdaina. Viens variants ir tikai klausīties un lasīt to, kas ir pie mums. Piem. majora Slaidiņa raidījumus. Vai interesēties tikai par lombardiem. Arī nav slikts variants. Vienkāršāka dzīve. Drīz atkal vēlēšanas pie mums. Nav tik izteiktu politisko un ekonomisko klanu kā Ukrainā. Un man nav nekādu drošu informācijas avotu, kas notiek Latvijā.
    • jacobs
      Aigar, labāk nosauc tavus galvenos nešaubīgos informācijas avotus par situāciju Ukrainā? Ne jau pats tu tur esi bijis?🙂
    • kaads
      aizmirsu kurā neta ārzemju  veikalā, velāk būs jāpapēta, ja pasūtījums ir sasniedzis kādu summu vienā reizē, bonusā varēja izvēlēties tā veikala ūdens pudeli, lielo vai mazo pa brīvu braucu ar  2x1L , no vienas dzeru, otra kā ūdens konteiners kalpo. Pirmā izdzerta, pārleju H2O no otras pirmajā  
    • ivo
      Pirmkārt, Tenere 700 nāk no 2020. gada un attiecīgi būs dārgāka (no 8-9k vs 6-7k par tīģeri). Otrkārt, Tenere ir vairāk piemērota sliktiem ceļiem / bezceļiem, uz asfalta Tīģeris būs pārāks, arī ērtāks sēdeklis. Man plānots vairāk asfalts nekā grants/meža ceļi, dubļos līst savā vecumā īsti neplānoju. Treškārt, Tīģerim ir labāks aprīkojums - labāks ABS ar off-road režīmu, braukšanas režīmi, kruīzs utt. Tas ja neņem pliko XC vai XR modeli bet XCX/XCA vai XRX/XRT Ceturtkārt, dzinējs - Tīģerim 3 cilindri un jauda 95 zs pret 2 cilindriem un 75 zs Tenerei.
    • osscar
      jā, atceros ka tev viņas nepatika. Man ir pāris sīkumi kas kaitina - vāciņa blīve, kad lej ūdeni mēdz uzbraukt uz vītnes un ja cieši neaizskrūvē  - tek garām ( force ar vāci nav tādu problēmu - tikai tas ka feel free vairs nav viņu ) Vēl tie vāciņi mēdz noplīst....kas force ar nav novērots nekad. Skatos ka ir bike discountā jauna versija, tieši ar vāciņa izmaiņām...būs jāpasūta - pudele tāpat ir  maināma lieta, sasmird, paliek netīra..tapēc dārgas neredzu jēgu pirkt - piem. strava piedāvāja pudeli ar gada sasniegumiem - bet nu cena + šipings:D  https://www.bike-discount.de/en/elite-fly-mtb-tex-drinking-bottle-750ml
    • Kazarms
      CIk es lasīju, XC piekare ir regulējama un nedaudz vairāk piemērota offroadam. Ja neguldīsi līdz celītim, tad tiešām uz asfalta starpību nejutīsi. Man augums līdzīgs, svars gan 85kg, līdz ar to XR ir vairāk kā pietiekami. Tas jau pēc gaumes un braukšanas stila. Es šad tad paskrienu pa trasi prasmju uzlabošanas nolūkos un tur nu galīgi negribās ar automātu. Arī uz Ērgļu ceļa ir kaifīgāk varēt štepselēt robus pašam, nevis tikai ručku grozīt. Ja dzīvotu privātmājā, sen būtu nopircis motorolleri pilsētbraukšanai.   Reiz sanāca izbraukt, laikam gan tas bija 1100GS. Kaut tas mocis ir milzīgs, ei tu nost cik viņš viegli vadās un stabili brauc.   Es arī šādu variantu apsveru, bet nu reizēm nospīd arī kaut kas uz vietas. Pastāsti pēc tam par pieredzi.
    • Aigars
      Dažādu amatpersonu matrači pilni ar naudu ir vispārzināma lieta. Rodas jautājums kāpēc nebaidās turēt tik lielu naudu mājās. Tā kā ir paņemtas arī dažas militārpersonas par it kā nolaidību kara sākuma, kas noveda pie teritoriju zaudējuma, rodas iespaids, ka tā ir kaut kāda informatīva kampaņa. Vai nu sakarā ar paredzamajām prezidenta vēlēšanām, vai izrādīšanos Trampam. Zelenski taču neuzaicinaja uz inaugurāciju. Pats bēdīgākais ka ir nosperts gandrīz miljards naudas, kas bija paredzēta ierakuma būvēm un tā arī nekas nav uzbūvēts. Krievi toties ir izbūvējuši betonētus nocietinājumus pēc visiem kara noteikumiem.  Toties zaglīgo ierēdņu bērni ir pasargāti no iesaukšanas armijā un var atļauties uzdzīvot restorānos no rīta līdz vakaram. Parasts pilsonis ejot uz darbu nevar būt drošs, ka viņu pa ceļam nesavāks. Kara sākumā, kad valsts, kuras galvenais pienākums ir nodrošināt savu pilsoņu drošību, nefunkcionēja, pilsoņi spēja pašorganizēties un nosargāt savu zemi. Ierēdņi bija aizmukuši un sāka atgriezties pēc mēneša. Cik saprotu, ka bija pat militāristi kuri nekaroja, jo nebija dota pavēle.
    • AndrisBB
      https://www.bbc.com/news/articles/cd7dvl0gn1lo.amp  
    • zeds
      Ja drīkst painteresēties kāpēc tīģeri nevis Tenere ?
    • kaads
      Pudele tev elite  vai man tik liekas ?
    • Aigars
      Pirms kāda laika mani bija sabaidījuši, ka draudzējas ar putleru. Kam lai vispār tic?!  
    • HIGH-Zen
    • ivo
      Man līdzīga situācija, pēc ilgām pārdomām arī esmu palicis pie 800-tā tīģera 2015+. Es gan vēl domāju XR vai XC. Vairāk tomēr sliecos uz XC, jo liekas ka būs piemērotāks manam augumam (184) un svaram (110). Jo XC esot arī jūtami labāka piekare nekā XR. Nedaudz gan tas 21" rats priekšā nepatīk, bet cik lasīju atsauksmes, uz šosejas īsti neesot atšķirības starp XC un XR. Sākumā gribēju 1200GS slapjo (gribu joprojām :D) bet tur gan iegādes cena gan uzturēšanas izmaksas pārāk lielas sanāk. Vēl uz V-strom 1000 skatījos, bet nu kopumā Tīģeris liekas labāka izvēle. Par kārbu - nez man nebūtu nekas pret automātu, izskatīju arī Africa Twin, bet nu smagāks un dārgāks, kā arī nebūs īsti piemērots manam relasētajam braukšanas stilam. Uz vietas atrast neceru, ir doma pirkt Vācijā un nolīgt kādu kas atved.
    • Aigars
      Intervija ar cilvēku, kurs būdams citas valsts pilsonis, glāba cilvēkus no okupētās teritorijas Bučas apkaimē. Uznemta mākslas filma, ko rāda Netflix. https://odessa-journal.com/starting-from-january-1-the-film-bucha-is-available-on-netflix   Украинский список Шиндлера. Уникальное интервью с Константином Гудаускас, спасшим 200 жертв.
    • Jurkins
      Redz... 🤣 viena maza problēma. Vai viņš grib draudzēties ar tevi (ar mazo burtu tāpēc, ka tas nav domāts personiski😉). Un ja negrib? Laizīt pakaļu? A bet varbūt vienkārši nelaizīt, bet nedarīt neko tādu, lai kļūtu par viņa ienaidnieku. Šis nav tikai par Masku.
    • raiviic
      Nu jādraudzējas ar šo puisi - varbūt tad ne tikai redzēt bet pat aptaustī varēs, bet uz Zemes vispār laime neaprakstāma 😁. Sorry, klipam tulkojums kaimiņu valodā.  
    • Jurkins
      Vēl tas radījums nevar norimties. 🤣   p.s. Jā ierakstiet vārdu "radījums" tajā labotājā. Lai vietā rāda "saldumiņš"
    • 138
      Jā jā, neviens behu profesionālis pilnīgi nekad nevienu. Finiera inženieri, ok, man varbūt īpašs talants raustīt aiz ūsām.   Neviens betons arī pilnīgi nekad nevienu, mhm.
    • jacobs
      Velns to zin? Taču mani un pārējos 99%? šeit, neviens ar tādiem epitetiem neapvelta?😀 Tad jau rodās pamatots jautājums, kāpēc tu tā ciet?🤔
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...