Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   29 biedri, 0 Anonīmi, 71 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• binary
    • Dils
    • Gestapo
    • krabis
    • kompresors
    • Kaspars12
    • Jurkins
    • MartiniB
    • mix
    • TOoMoOT
    • buldogs100
    • Aigars
    • osscar
    • ju
    • spameris
    • mickys
    • Long John
    • uldise
    • formens
    • aigarsa
    • maize
    • ggg97
    • jacobs
    • Racer
    • Kazarms
    • StaRkiJs
    • Joyride
    • Insekc
    • e = d
  • Biedru statistika

26865
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Aigars
      Droši vien domāts, ka tas kas atrodas uz zemes, ne lidmašīnā.
    • Jurkins
      NU es tak biju ielicis, ko man chatgpt atbildēja par civilo lidostu radariem. Diezgan smalki.
    • Müller
      parsvara tirgu tie ir sastopami ar automatu - dct bet ir varianti ar manualo 6 atrumu ja modela beigas ir "d" tad tas ir dct (nc750xd)
    • binary
      Nez, varbūt visam forumam var kaut kādu redirektu uzlikt? Teiksim, mēģini browserī atvērt boot.ritakafija.lv, bet tevi automātiski redirektē uz kaut kādu tiktok.com.
    • Kazarms
      Jā, nu litrs gan nav panaceja. Griezīgs 600nieks ar apmēram 70+zs arī ir izskatāms. Tikai es nezinu, kuri no viņiem ir griezīgi. No 4cilindriem esmu esmu braucis ar Bandītu un pirmo inžektora Hornetu. Abi ir jādzen. Kad dzen, tad jau iet un labi. No divniekiem lūk MT-07 bija jauks, tikai, ja pareizi atceros, diezgan neērts liela auguma cilvēkam, īpaši kad izbrauc no pilsētas.   Šis jau bija automāts, ne?
    • Müller
      honda nc750
    • Racer
      Piekrītu. Lsm.lv arī listē liekam.
    • Aigars
      Kas ir zemes kontroles radars? Aviācijā ir jākontrolē objekti kas lido gaisā. Lai kontrolētu mazus objektus vajag radaru ar ļoti augstu frekvenci. Es atceros 80 gados mācībās kāda bilde izskatījās uz tālās darbības lokatora ekrāna. Atstaro ne tikai lidmašīnas, bet arī mākoņi un viss pārējais. Ekrāns pilnīgi balts. Un tad ieslēdz kustīgo mērķu selekcijas sistēmu. Un kā pēc burvju mājiena paliek tikai punktiņi no lidmašīnām. Vēl bija aktīvā lokācija, kad pa virsu laiž arī informāciju no transpondera ar lidmašīnas datiem (numurs, degvielas daudzums u.t.t.). Jūs iedomājaties kā ir atfiltrēt no visiem traucējumiem mazu, lēni un zemu lidojošu objektu. Ja tas nepārvietojas, tad vispār nav iespējams.
    • martinno
      Nu jā, baigā izvēle jau nav: CBF1000, DL1000, FZ1, GSF1250, 800 Tīģeris.
    • versatile
      Redz, kara apstākļos, ja uzšauj ar mazo artilēriju pa kādu resnāku balodi, ētera traucējumu, utt - nekas traks. Fog of war. Ja nosēšanās laikā blakus tavai lidmašīnai mazā artilērija "ierauga" dronu un automātiski metas to iznīcināt...
    • Jurkins
      Reku chatgpt pat teica, ka zemes kontroles radars principā redz. Bet visiem radariem jau ir softs, kurš atfiltrē un interpretē u.t.t. Gan jau ir risinājumi. Kaut vai tajās pašās pretdronu mazkalibra artilērijas sistēmās, ko tagad visi ražotāji smukos klipos reklamē. Nu jā. Gan jau, ka maksā labi.
    • Gestapo
      Nu bet gadiem iet tikai tavi ziņojumi, visu laiku sūdzības par jurkinu, 90% no reportiem ir par to, ka princesi kāds apceļ. Varbūt problēma ir jāmeklē sevī?  Nevar, protams, noliegt, ka daži paņēmuši savu komunikācijas stilu no savām ģimenēm, darba vietām uz šejieni un nav spējīgi uzrakstīt postu bez lamu vārdiem un kāda cita aizskaršanas. Ja vieni iemācītos komunicēt normāli, bet otri iemācītos par katru sīkumu necelt brēku, tad varētu sanākt normālāka vide. Viss pašu rokās.
    • Kazarms
      Pārspīlēju, protams. Ar kaut kādu otro tur principā varēja zāģēt visu laiku un pa laikam pārmest trešajā. Tagad, kad gandrīz visur autobusa joslas no mana gala, tad jau pat var dzīvot.   Nav jau tā, ka lietoti viņi ir būtiski lētāki kā jauni. 890tie tāpat sākas ap 10k, bet tad jau tik pat labi var skatīties uz jaunu Teneri, Touaregu, arī pat to pašu Tiger. VStrom tur vispār jau sanāk uzreiz. 790 izrādās ir drusku nokrituši, to nezināju, kad pēdējo reizi skatījos arī maksāja pie 10k. Bet dienas beigās tie visi ir no kategorijas - moči ar 21'' cīsiņu priekša ar kameru riepām. Tikai tīģerim ir bezkameru lietie.   Bet jā, apmēram 5k gribētos ierakstīties.
    • DJWoX
      Meklēju dažādus mikrotik rūterus, wifi ap,switch ar arm vai arm64 arhitektūru cenā līdz 80eur . Lte arī der.   Var arī vecos mipsbe piedāvāt bet par tiem max 20eur ja vien nav 48v poe sw..
    • 138
      Absolūti. Savukārt moderiem varbūt vajadzētu konsekventi reaģēt uz reportiem, nevis atstāt to sūdu tur smirdam un atbildēt "lol tev no tiem 8 reportiem labāk palika?" Un starp citu, atgādinu, konkrētie reporti bija par biedru, kurš tā arī nedabūja brīvdienas. Ok, vismaz satīrījāt kaut ko, arī labi.   Turklāt, nav iespējams tur salikt visus iespējamos epitetus ko betoni, kaspiči un jurkini spētu izdomāt. Un kas mainās ja komentārs cenzējot kļūst par "nav jēgas nolaisties līdz tavam grīdlīstes līmenim, tu esi pilnīgs labscilvēks"? Nekas daudz.
    • Zin...
      Man ir vēl ģeniālāka domā, varbūt tomēr šeit dažiem savaldīties un tādi cenzoru vispār nevajadzētu.   Neviens nesistu par kaut kādu lamuvārdu, bet tomēr cenzors tika ieviests dēļ tādiem, kas dienu nespēja iesākt bez visu nolamāšanas 5reiz
    • versatile
      Ir nelāga aizdoma, ka ar speciālo "dronu radaru" tiek saprasts aeroscope. Ražotājs DJI, redz dji dronus, pultis, bet, kā jau teica, ir pretpasākumi pret to. Garāžā saliktu FPV, vai, nedod dies, ar optikas šķiedru, neredzēs. Tāpat kā visādus random temu ķīniešus. Klasiskajam radaram par mazu. Šis nudien nav vienkāršs jautājums.
    • Stasss
      Tā bieža parādība soctīklos, internetā baigie ērgļi, bet dzīvē...
    • jacobs
      Kaut kas tur nepasē? Kapātu gaļu, tipa šašļiku, var tikai uz iesmiem saspraust?😀
    • 138
      Klau @Gestapo @Zin... @Racer, man iešāvās prātā ģeniāla doma cenzora listes papildināšanai:   la un nra linkus aizvietot ar natribu.org
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...