Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• Jurkins
      Nemeklējiet @jema tumšā istabā. Prikola pēc kaut ko iepostējiet, un @jema pats Jūs atradīs! 😉
    • DM101
      mda, sheit liiimenis ir zem griidliistes. piedoshanu. 
    • 138
      Var jau arī gadīties, ka tev Shimano konusi der, ja tie no ali neder. Te kaut kas ir uz vietas, var samērīt pirms pirkt https://feelfree.lv/lv/meklet/Konuss
    • jema
      Tu esi slims narciss, bez idejām, tu sāc pļutīt, kad te jautājumu uzprasa. 10 projekti, beidz masturbēt!
    • binary
      Nezinu, ko viņš ir rakstījis un ko ir redzējis, bet nepamet sajūta, ka sēž uz veciem lauriem. Nu vai arī veiksmīgi troļļo.
    • AndrisBB
      Vari locīties cik gribi, pēc taviem izteikumiem tāpat visiem skaidrs ka tev nav nemazākās saprašanas no programatūras izstrādes procesa. Kur un kā programmētāji strādā un kādā veidā izmanto AI.
    • DM101
      nee, ne gluzhi. vairaaki projekti ir bijushi ar izstraades team 10..30 cilveeki, outsourceetos nereekjinot. Un ko nu?
    • 138
      Safočē un parādi tos konusus, kad atnāks. Es būšu patīkami pārsteigts, ja viņi būs slīpēti, kā Formula komplekta bildē. Shimano Tourney ir neslīpēti, ap Deori un uz augšu ir slīpēti.
    • binary
      Tā vien šķiet, ka es to bluetooth štruntu jau sen būšu aizmirsis, kamēr tev tas joprojām 2-3 reizes nedēļā sapņos rādīsies. Bet vispār tā nav demagoģija.
    • AndrisBB
      Nu tak kā parasti, uzrakstīja 5 rindu kodu uz MCU un baigais ērglis. Plus mīnus lielu projektu kaut ar 10 izstrādātājiem, nemaz nerunājot 100 ne tuvumā nav redzējis. Bet redz zin kā profesionāli programmētāji strādā, kādus instrumentus izmanto utt.
    • HIGH-Zen
      Es tur redzu cilvēku ar problēmu, kuru īsā laikā atrisināja. Kas arī bija nepieciešams. Par to viņš 100% arī noskaitītu kādu peso, ja vajadzētu. Cilvēks ir gatavs gaidīt 10 minūtes, kamēr Python skripts dara savu darāmo. Tu te gribi, lai viņam uzkodē komerciālu softwari pāris dienās, kas būtu laižama jau tirgū? Vispirms vajag noskaidrot vai tas kādam ir vajadzīgs. To var uztvert kā vienreizēju skriptu, kā kādu shell skriptu - vienreiz uzraksti un tad vari nolikt plauktiņā vai izmest.
    • osscar
      Redzes, ja sanāks ar konusiem - būs ok, ja ne tad domās..
    • DM101
      oi, davai, sho te demagogjiju paturi, kad runa ir par 1USD veerto DAC  
    • 138
      Es tavā vietā nemocītos ar tiem konusiem, lūk lielisks dīls Shimano rumbai ar slēgtiem gultņiem https://www.bike-discount.de/en/shimano-fh-qc400-8/9/10/11-speed-center-lock-rear-hub Ja tev Formula ir 6 skrūvju rotoram un gribas palikt pie 6 skrūvēm, tad uz 36 caurumiem ir variants Novatec šī palaga lejā, kādus tu veikalos vairs ar uguni neatradīsi https://mtb.xc.lv/thread.php?id=112838     EXIF rakstīts 300mm, hmm kā tas var būt?
    • binary
      Subjektīvi. Kādam vieni parametri būs pieskaitāmi pie "key parametriem", citam citi. Ja vien, protams, tas nav viena-divu cilvēku ASMā trīs nedēļu laikā uzrakstīts mikroprojekts. Nu vai arī kaut kas, kas nepieciešams stipri nelielam lietotāju skaitam, kuriem prasības pa lielam identiskas.
    • DM101
      mana pieredze gan raada, ka tieshi shie unikaalie produkti ir vajadzigi  bet, kam gan es to staastu. Par teemu - labaaks. Tikai loham, piedod, nav skaidrs, kaa to nodefineet. Tas noziimee - ar paaraakiem key parametriem. Arii shis nebija zinaams/saprtams?   p.s. oi, iesaistiities diskusijaa ar sho pilsoni bija lieki  shis tak bija tas tuk/tuk/pss ar 1 USD DAC un specifisko probleemu  
    • binary
      "Unikāls" parasti nevienam nav vajadzīgs (ja vien netiek taisīts pēc individuāla pasūtījuma, kas būtībā nozīmē, ka taisi produktu-viendienīti, kuru vari uztaisīt un par viņu aizmirst), savukārt "labākais" ir tik ļoti subjektīvs jēdziens, ka pēc būtības labākais produkts gluži vienkārši nav reāli uztaisāms. Bet kam gan es to stāstu…   Nudien grūti saprast (un ar katru tavu komentāru tas kļūst arvien grūtāk) - tu te mūs visus troļļo vai tiešām ar tevi ir TIK slikti?
    • DM101
      nu, pag, es censhos buut ljoti korekts. vairaaki manis izveidoti projekti ir zinaami plashi aiz LV robezhaam. Bija jaalielaas? Jaainformee visi/tu? Piedod, nebiju informeets par shaadu nepiecieshamiibu. Attieciigi, naaksies tevi salauzt. Un arii tos, kas nodrochiija plusinjus saliekot. Bet ne par blatoshanu mana teema. Par katra no mums karjeru. Un ko saprotam ar programmeeshanu. Par to gan klusums. Toties piemineets RR  
    • osscar
      Idejiski izskatās šadi...viena pusē konuss ar aizsargu, otra ar blivem un vāciņu...tas ir formula replacment kits..bet nu 25 poundi+ šipings..tad labāk rumbu nomainīt pret citu kad izjuks Stikls veca tokina 80-200 2.8 af
    • AndrisBB
      Nu vot tad kad kautko izdarīsi, tad varēsi mācīt citiem, ko un kā darīt. Savādāk, beidz blamēties.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...