Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   16 biedri, 0 Anonīmi, 62 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• binary
    • Archa62
    • Igors83
    • HIGH-Zen
    • Jurkins
    • Pukinens
    • e = d
    • maize
    • M@R$$
    • Ugis Jekabsons
    • Zin...
    • formens
    • Boņs
    • DM101
    • Raimonds1
    • Eraserz
  • Biedru statistika

26820
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    droopeks
    Newest Member
    droopeks
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• binary
      Es ne par to. Drīzāk par pretējo. Pēc tevis rakstītā noprotams, ka mūsu sabiedrība nav tāda, kas akli sekotu kaut kādiem "vadoņiem". Man radies priekšstats, ka tomēr apmēram tāda tā sabiedrība arī ir - sekotāji, nevis domātāji un darītāji.
    • Jurkins
      Nu mums arī bija viens, kurš ar weinig ēveli sarunājās. Izskatījās, ka viņam ir interesanti.
    • Zin...
      Nu kas ir trakāk, 10 gadi aiz restes vai nosprāgt potenciāli ļoti mokošā nāvē+ apziņa, ka nogalinu citus. Atliek palasīt La.lv komentārus, lai saprastu, ka ļoti daudz naži latviešiem durtos mugurā no "latviešiem"
    • HIGH-Zen
      Vismaz uz mana datora Llama 3.1 8B Instruct Q4 (4.58GB) darbojas visžiperīgāk. Diezgan skopi, bet ir gatavs apspriest ādas jakas, to kopšanu utml. Programmēt māk, bet rezultāti nav tie labākie - vecais piemērs ar BCX Basic to Python 3: PRINT REGSTRING$(HKEY_CURRENT_USER, "Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders", "Desktop") Rezultāts: import os path = os.environ['USERPROFILE'] + r'\Desktop' print(path) Rezultāts: C:\Users\user\Desktop Kas ir nepareizs, jo visa sāls lasīt Desktop mapes lokāciju no reģistriem ir tas, ka lokācija var atšķirties no "userprofile\Desktop". Uz mana datora, piemēram, lokācija ir C:\Users\user\OneDrive\Desktop, kuru pareizi var nolasīt iegūstot pareizo vērtību no reģistriem. Read it from Registry in Python 3.   import winreg # Open the registry key key = winreg.OpenKey(winreg.HKEY_CURRENT_USER, r'Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders') # Read the value "Desktop" value, regtype = winreg.QueryValueEx(key, 'Desktop') print(value) Nu tad beidzot!   Un kāpēc gan nē? Reizēm var uzzināt arī kaut ko interesantu. Piemēram, kas tas par nappa uz ādas jakas nozīmītes, ko tas vispār nozīmē. Un ka Pakistāna ir viena no lielākajām ādas jaku ražotājvalstīm.
    • e = d
      Manā vietā jau sen te AI bots. Drīz pēc tam kad Ieleja notinās uzliku. Savācu visu foruma komentu datubāzi, uz to patrainoju. Tagad šis te čato, ik pa laikam iemet uz kādu lokālo personāžu pieskaņotu komentāru, lai testētu reakcijas. Pats labi ja reizi mēnesi palūru kā viņam te iet. 
    • Jurkins
      Ja atslēdzu netu, tad Tu par laimi pazūdi. 🤣 Nedod dievs, ja būtu savādāk.
    • e = d
      Tu te forumā dari to pašu. Runā ar savu kasti. 
    • Jurkins
      Tu nopietni par to lokālo AI? Runāt ar savu kasti par sadzīviskām tēmām? 🤣
    • dainis61
      avatārus studijā,vai tas viss tikai uz ventilatora?
    • jacobs
      Aha, sāksim visus cietumos bāzt šodien un visādies vadoņa neatzinējus represēt?😏 Un tas mazā valstī Eiropas vidienē, esot ciešā atkarībā no tās institūcijām, nerunājot nemaz par saimniecisko pakārtotību. Ja arī rietumu pasaule galīgi sajūk prātā un visur diktatūras? Bet tādu variantu es vēl nespēju prognozēt.🙄
    • binary
      Par to gan es nebūtu tik pārliecināts.
    • Aigars
      Ne visi iet, bet citi atbalsta. Kāpēc Rosļikova partija uzvarēja vēlēšanas? Tāpēc ka uz žurnālistu jautājumiem vai nosoda krievu  agresiju Ukrainā visādi locījās, bet neatbildēja. Režisors Hermanis tad pateica legendāro frāzi, ka izrādas ka mūsu krievi nav mūsu krievi.
    • HIGH-Zen
      Patestējot vēlreiz Phi-3 Medium Instruct Q4 (7.79GB) atklājās, ka arī šis nav gatavs sadzīviskai sarunai, bet labprātāk runātu par programmēšanas tēmām. MS Copilot-s ir mani laikam izlutinājis.   Toties Stable Zephyr 3B Q8 (2.77GB) raiti vāvuļo par visu, ko vien viņam pajautā. Qwen2.5 Coder 14B Instruct Q4 (8.37GB) ir gatavs gan programmēt, gan arī parunāt par sadzīviskām tēmām. Var parunāt pat par ādas jakām   Lejuplādēšu vēl šo:
    • jacobs
      Bet, zini, mēs Latvijā kaut kā šodien neiedomājamies iet par naudu sist nost kaimiņus, dedzināt to mājas?😏 Un arī mūsu tautas vide neģenerē tādus maniakus vadoņus, kuriem akli sekot? Tomēr, Eiropā tādi ''hitleri'' radās gadus simts atpakaļ, kad dzīvi vēl bija citi tikumi. Diemžēl, nav kolektīvās vainas, bet ir kolektīvā atbildība.🤨
    • 138
      Zaķīt, ja tevi sašņorētu par dažiem gramiem augu un piedāvātu izvēlēties sēdēt 10 gadus vai parakstīt kontraktiņu, ko tu darītu?
    • Dils
      Klau vatīte, karā piedalās drusku vairāk par VIENU krievu ...
    • Jurkins
    • 138
      Vienskaitlī jā, tas tur viens un viņa kliķe. Pārējiem krieviem - veselību un izturību!    
    • 138
      @darklight, tur ir kādi pieci cilvēki, kuri dažādās kombinācijās ir trīs grupas. Viņiem rudenī bija tūre pa Rīgas bāriem, tie bija lieliski pasākumi. Mans favorīts ir Avakādo Latte:       "labs nāk ar spaidīšanu" nav manas dzīves moto
    • 138
      Kas tik nedabūja. Starp citu, daudzumu rožU, konservatīvais patriot    
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...