-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 6 biedri, 0 Anonīmi, 71 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- spameris
- Dils
- Jurkins
- Stepselis
- 138
- versatile
-
Biedru statistika
26812
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
droopeks
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Klau vatīte, karā piedalās drusku vairāk par VIENU krievu ...
-
-
Vienskaitlī jā, tas tur viens un viņa kliķe. Pārējiem krieviem - veselību un izturību!
-
@darklight, tur ir kādi pieci cilvēki, kuri dažādās kombinācijās ir trīs grupas. Viņiem rudenī bija tūre pa Rīgas bāriem, tie bija lieliski pasākumi. Mans favorīts ir Avakādo Latte: "labs nāk ar spaidīšanu" nav manas dzīves moto
-
Kas tik nedabūja. Starp citu, daudzumu rožU, konservatīvais patriot
-
Ja uzspiestu uz manis ieliktā youtubes linka, tad aprakstā redzētu, bet tas nu tā. No šīs mazās īsfilmas, operators Podnieks. https://www.filmas.lv/movie/2710/
-
@Racer, no kuras filmas ir dziedošais maestro? Lai viņam saules mūžs! Vai vismaz daudz baltu dieniņu! Bet šīs nedēļas skumjā ziņa latviešu estrādes klasikas cienītājiem - grupai Menuets nu ir atlicis par vēl vienu dalībnieku mazāk. Kas tagad dziedās māsiņas partiju dziesmā par zilo putniņu? Vai varbūt viņi metīs mieru, vai turpinās Līvu / Tumsas / Lingas garā līdz pēdējam dzīvajam dalībniekam?
-
@Jurkins, es pirms dažiem gadiem šo video atradu un kā muļķis meklēju kā viņi Dāvāja Māriņu franciski dabūjuši. Spranču valodu nezinu un viss izrādījās triviāli - viņi dabūja no nabaga gruzīnu puķu tirgotāja, kurš pārdeva lielu daudzumu rozes...
-
Puiši, dzīvei nav nekādas vainas, vajag tikai rakt, viss ir paša rokās, visapkārt šodien ir tik daudz iespēju un interesantu lietu! Dod Dievs tikai veselību un lai trakais krievs austrumos ātrāk nosprāgtu!😊 P.S. Vēl joprojām, man savos 70, tie pensionāri apkārt šķiet svešinieki, kā no citas pasaules.Kur nu vēl šeit par jaunajiem žēlabniekiem runāt!😊
-
-
Nesen Paulam 89 palika. Neesmu baigais fans kas ikdienā klausītos, bet vispār visu cieņu - gana daudz ir paveicis! Te retā reize, kad pats uzdzied.
-
starpcitu chatGPT ir labs, kur vajag sarakstīt kautkādu ūdeni , tb lai viena teikuma vietā būtu 5ci , man kā tehniskam cilvēkam pašam parasti viņi tādi sausi sanāk.
-
Nu tieši tā! Un mēs to pat ļaunākajos murgos nevaram iedomāties. Mēs šeit esam par vairākām nullēm labākos apstākļos. Bet nē taču. Vajag izdomāt neesošas problēmas un tās maksimāli izbaudīt.
-
Greizs secinājums. Cilvēks pie visa pierod. Sibīrijā cilvēki arī dzīvoja, izdzīvoja, priecājās, precējās un vairojās. Bet tas nenozīmē, ka to vajag atkārtot. Nebūtu tik kategorisks. Kā minimums, komplicēts jau nu noteikti. Varbūt pat sarežģīts.
-
Kāds tur drauds 🤣. Vienkāršs stulbenis.
-
Aha, es un lombardi ir Latvijas drošības, labklājības un demogrāfijas lielākais drauds, nu ja, kā es nebiju iedomājies.
-
Vispār jau ir un tika pieminēts kontekstā, bet Tu piesēji pie diskusijas... 🙄😀
-
Ar pārtraukumiem. Bet paskatoties uz @138 ir skaidrs, ka ir visas iespējas tos labos laikus papist 🤣. Jā, ja kas, man pokuj. Man gan jau pietiks 🤣.
-
Teiktu, ka labie laiki jau cilvēcei ir gadus 100 šajā galā noteikti (nerunāju par kariem), bet gan bez iemesliem vairoties ārprātīgā pakāpē un par par to, ka nav jāgriež rīkle ikdienā par karutpeli, toties var filozofēt, dzejot, dzert un izpausties
-
Nē, protams, ka tas ir Tavs nopelns pa lombardiem vazājoties. Kas tieši Tev ir grūti, ībli? Latvijā cilvēki nekad nav dzīvojuši tik labi, kā dzīvo tagad.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.6k
-
Kopā ierakstu1.5m
-