Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Nezinu, ko tu sauc par reālām disforijām, reāls ir Klainfeltera sindroms u.c. hromosomu anomālijas, bet tādu cilvēku starp tiem, kas "jūtas, ka viņi ir nepareizajā ķermenī" ir niecīga daļa. Bet to, kuri "jūtas" un tāpēc grib mainīt un maina dzimumu vai sauc sevi par nebināriem vai vēl kā, tai skaitā nepilngadīgu cilvēku, skaits pēdējos 10..15 gados ir apmēram eksponenciāli pieaudzis, tieši dēļ sociālajiem tīkliem, influenceriem, alfabēta organizācijām utjpr. Un šo tendenci neatbalsta pat dažas senāk tranzitējušas transpersonas, piemēram Buck Angel.
    • Racer
      Nekā personīga, bet nu šis ir galīgi garām. Ideoloģiskais skatījums drīkst būt mixēts un vērtības nedrīkst salikt konkrētos plauktos un piesietas pie kaut kā - tā ir demagoģija un savu uzskatu attaisnošana, piesaucot putinus, orbānus, kimus, utt. Liberālisms ir šobrīd piesmiets un velk uz autoritārismu. Es sevi uzskatu par konservatīvi domājošu liberāli - atbalstu progresīvas izmaiņas, bet ar pamatojumu kas un kā būs, nevis vienkārši - tā ir jādara, jo tā vajag un tā būs labāk! Boļševiki (un ne tikai) jau mēģināja, bet tas tā nestrādā, ņemot vērā cilvēka dabu un vēsturisko pieredzi civilizācijai. 
    • Jurkins
    • Jurkins
      Nu tad Tev visu cieņu! Ko nevarētu teikt par Latvijas un ES valstu valdībām un politiķiem.
    • versatile
      Protams, ka nav nekāda sakara reālajām disforijām ar to, ko sociālie tīkli un informācijas daudzums nodara smadzenēm mūsdienās. Bet, statistika nemelo un foruma vecbiedri neļaus samelot - arī būta biedru sarakstā ir cilvēki, kam dzimšanas apliecībā viens dzimums, pasē - cits. Jā un jā. Kas tur nesaprotams?
    • Jurkins
      Tas solīdais Latvijas piznesmenis, kurš tranzītā pa LDz pārvadā preces no/uz krieviju ir kremlins? Un tas Latvijas politiķis, kurš sasveicinoties sniedz roku šādam Latvijas piznesmenim ir kremlins? Jeb kremlins ir tas, kurš saka, ka viņam riebjas visādi dragkvīni, kvīri un pārējie nožēlojamie nebinārie kretīni, kuri nevar tikt skaidrībā, kas viņi šodien ir?
    • 138
      Pie gejiem un ģenderiem var pieskatīt arī "dvieļgalvas".   Es neatbalstu nevienu valsti kas veic genocīdu pret saviem kaimiņiem.
    • Jurkins
      Ha-ha-ha! Tūlīt tikai sāksies trends, ka dzimumi patiesībā ir divi. Jo Tramps tā teica! 🤣   Un visiem pasaules dolbajobiem tas nebija skaidrs, kamēr Tramps nepateica. 🤣 Dolbajobi! 🤣
    • 138
      To nevar ierakstīt Satversmē. Bet Aināram ļoti patīk kaut ko ierakstīt Satversmē!   Iesaku iegūglēt cik tādu cilvēku statistiski ir, un cik no viņiem identificējas ar alfabētu. Būsi pārsteigts.      
    • Jurkins
      Divi taču ir vairāki, ne? Jeb es kaut ko esmu palaidis garām?   Taču!🤣 Ja runājam par dzimumiem, tad jēdziens "vairāki" (šajā brīdī progresīvajiem palestīniešu aizstāvjiem ar BLM novirzēm iestājās erekcija... bet ak vai) ir viennozīmīgi 2. Un ne savādāk.🤣  Tu tiešām ar to toreiz lepojies? 😲
    • versatile
      Es jau vairāk par to, ka tas tāds "Freudian slip" - jo nu, arī medicīniski, ir "zona pa vidu". Gan fizioloģiski, gan psiholoģiski. Pirms 35 gadiem lepojāmies ar, laikam, pirmo dzimuma maiņas operāciju ja ne pasaulē, tad vismaz sajuzā ņerušīmajā, bet tagad esam gatavi svešiem cilvēkiem biksēs taustīties, un, diemžēl, ne vienmēr pārnestā nozīmē.
    • Racer
      Nu pisec demagogs, visu apgriezi otrādi, bet cepuri nost - jautri ka kāds tā mani pavelk uz zoba. Žetons Tev!    
    • Zin...
      Kaut kā likās, ka šis dzimumu trends jau ir aiz muguras... Jāgaida kad Ainārs tiešām par kvadroboberiem vai varbūt potēm ierunāsies atkal
    • versatile
      Man mācija, ka ja kaut kas ir "tikai divi", tad tas ir binārs stāvoklis.  Savukārt, ja ir "pārējais", tad tas nav binārs stāvoklis.  Lai nu ko, bet to, ka @Racer apgalvos, ka ir vairāki dzimumi, nudien nebiju gaidījis. Progresīvi, odnako   Bet, ja nopietni, tad visu to dzimumu sakarā, viss kas mani uztrauc, ir: saprast, kas man par dzimumu; saprast, kāds dzimums patīk man; iemācīt to pašu izdarīt arī bērniem.   Baidāties, ka bērnus samaitās propaganda? Audzināt mēģinājāt? Cik būtistiem bērni ir kvadrojoberi un nomaonījuši dzimumus? Pēc tās šūmēšanās spriežot, pusei stabili.   Geji un ģenderi neapdraud Latviju. kremlini apdraud Latviju. Kā atpazīt kremlinus? Viena no pazīmēm - apgalvo, ka geji un ģenderi apdraud Latviju.
    • Racer
      Palasi Progresīvo programmu un paskaties kā izpaužas. Ā, pag, tu gadījumā nebiji nabaga palestīniešu aizstāvis?
    • HIGH-Zen
      Viņš uz jebkuru tekstu sāk kaut kādu Python programmu rakstīt    
    • 138
      Ainārs varētu mācīties no šī kunga ar gurķiem un banāniem.       Kas tur bija? Neesmu informēts.
    • Jurkins
      Ja vēlēšanās jāizvēlas starp Šuvajevu un Šleseru, tad pareizā izvēle ir 5.56 mm.
    • optimuss
      Ja tas ir domāts kā prompt engineering prasmes, tad vīzija ir tāda, ka nākotnē (AGI?) tas nebūs nepieciešams. Tiesa gan, loģiskā domāšana būs nepieciešama anyway, kas gan jau skaitīsies mega skills tāpat.   Palasīju nedaudz atpakaļ, nu nez, man personīgi besī rakstīt kodu (šad tad var, bet ātri apnīk). Ja man senior devs iedod estimate kādam darbam uz 8h, bet es varu to pašu rezultātu sasniegt ar dažu minūšu veltīšanu vajadzības noformulēšanai + jā, ir nepieciešams nedaudz laiks rezultāta novalidēšanai, kaut ko vajag precizēt un pārlabot, bet tāpat patērējot 10x mazāk laika, kā domājat, kuru versiju klients izvēlēsies? Protams, ka nav jau viss tik spīdoši, tāpat tie, kas cenšas AI izmantot ikdienā, taustās un bakstās, bet ir rutīnas lietas, kur tas var aiztaupīt krietni daudz laika. Skatos uz to no savas un kolēģu pieredzes, tukša interneta vāvuļošana un hype neinteresē.
    • Racer
      Pēc visām kā viņš atver muti. Piemēram, mantojuma likvidēšanu utt.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...