Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   22 biedri, 0 Anonīmi, 145 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• KebabMaster
    • kurtka
    • kaads
    • Racer
    • Stepselis
    • Corpsegrinder
    • 138
    • Jurkins
    • darklight
    • DM101
    • maize
    • dkk
    • tu16
    • TOoMoOT
    • Zin...
    • INTRASERVERNET
    • Pukinens
    • AndrisBB
    • jacobs
    • Dils
    • e = d
    • itanium
  • Biedru statistika

26802
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    droopeks
    Newest Member
    droopeks
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• darklight
    • DM101
      prikoliigi. Katraa zinjaa, iiso traktu/Passa/bezdziljasatpakaljsaites cieniitaajiem vajadzeetu imponeet!  
    • 138
      Nemāku televizorus, bet laikam laba cena, ārzemju eseskās viņš ap tik arī maksā, eseskā kaut kad ne pārāk sen bijis viens par 200, šobrīd stāv viens 47W807A, kurš ir trīs gadus vecāks, par 180. Tie kas piedāvāja 50..70 būs bijuši vai nu kapeiku sipēji aiz ieraduma, vai perekupi. Nevaru izslēgt, ka viņi to varētu iemest lombī par 100.   Tā Logitech čupa jauna kopā maksā virs 300, tā ka aritmētiski piedāvājums nav briesmīgs, bet izdomāt tādu piedāvāt, neapstrīdami, ir talants!  
    • Zin...
      Kad tirgoju soundbar, man piedāvāja mainīt pret BMX 😄   Bet nu nē, tajā midzenī laikam vairs nekad, tad brauks brālis no Austrālijas pakaļ, tad grib depozītus, tad grib, lai klikšķinu uz noteiktām adresēm, lai pārbaudītu vai esmu īsts cilvēks, tad grib veco labo sūtīšanas scenāriju, tad grib 70% atlaidi, tad brauc pakaļ precei un neatbrauc.  Ja nu vienīgi specializētās grupās.   Tad toč labāk atdot lombardā 
    • Jurkins
      https://failiem.lv/u/zb8v3wuv6x Šis ir bijis dzelzī. Protams, jāpielaiza 🤣. Un tad sākas izvirtības... https://failiem.lv/u/j3bmrck5qg   Šīs shēmas strādā tikai ar vertikālajiem mosfetiem. Diemžēl īstu pāru iekš mosfetiem nav. Bet nu... to pirmo shēmu esmu darbinājis un diezgan ilgstoši klausījies (uz maketplates atvilktnē kā korpusā 🤣) kā atsevišķu gala pakāpi, ārpus kaut kādas atgriezeniskās saites cilpas. Līdz kādiem 10...15 V izejā nomērītais thd bija zem 0.02%. Pārsvarā 2. harmonika.
    • itanium
      100, uz to brīdi neko lētāku līdzīgu (ekrāna izmērs, apmaļu izmērs, kaut kāds dumb/smart (Netflix)) neredzēju. Daži 50, 70 piedāvājumi, uz kuriem neatbildēju, un tad jau par 100 arī aizgāja.   Laikam tā ir 😕
    • 138
      tasirjautājumstunemākimūsdienugramatiku     Par cik tirgoji tv?
    • itanium
      Mans favorīts, tirgojot tur TV: Laika skalā: Pirmās 3 ziņas Kāda stunda starpā Tad 4. un 5. ziņa Pāris stundas starpā Bildes un un 6., 7. ziņa Kāds laiks paiet -> jautājums Paiet vēl kādas stundas -> apgalvojums, ka piekrītu un jautājums, kāpēc neatbildu      
    • DM101
      jebkuraa gadiijumaa - mani posti nav ljauni domaati! Ceru, ka sociums to saprot. par chatinju - es gaidiitu kaadu naakosho paaudzi shim produktam/konceptam. kuraa buutu samochiits autoritatiivu source materiaals, kur buutu maksas moderatori/korektori, sertificeetas sadaljas. Jaa, tas agraak/veelaak buus, jautaajums tikai - kad.  Jaa, tad buus laiki, kad apaksheejaa liimenja ''developeri'' dalja ies maajaas, dariis ko citu. Milziigais deficiits pazudiis.  esmu dzirdeejis, ka var izmantot tikai konkreetus, piem., formulas. Formulu lapas noliktas uz galda, bet nav taa, ka visi skataas internetos, chato ar chomiem, utjpr.
    • 138
      7u n33$! 1337
    • Jurkins
      Vecīt, es nezinu. Nezinu, kā ir beiguši (?) skolu tie 18-gadīgie, kas nāk darbu prasīt.
    • DM101
      Alpine iDA X001, piem., 100 EUR. Ar jaunu paneliiti, par iebuuveeto jaudas ampu - hvz, nekad neesmu lietojis. Paareejais - straadaa. Savulaik - viena no krutaakajaam galvaam [nee, procis nav, ir tikai labi BB DAC]. Morel CDM54, piem., 50 EUR, saudziigi lietoti, moska kaadam noder; Audeze MM100, jaunas, klausiitas 10min., piem., 300 EUR ja/kad ko atcereeshos, papildinaashu.
    • 138
      Es esmu tik vecs ka esmu palaidis garām ka skolās kontroldarbos atļauts izmantot jebkādus palīglīdzekļus?
    • kurtka
      Šo lingvistikas vingrinājumu manas smadzenes atsakās procesēt, un, nē, pie čata ar šo problēmu nevērsīšos   Šeit man iešāvās prātā veca karikatūra, neatceros, vai no Dadža vai var būt Bidstrupa. Satiekas divi džeki, viens resns, otrs tievs. Resnais rāda uz tievo - ko tik tievs, knisli, haha! Tievais atkal rāda uz resno, ko tik resns, bifel, haha! Tad abiem izpeld domu baloniņi, kuros tievajam parādās, kāds viņš izskatītos, ja būtu resns, bet resnajam atkal rēgojas, kāds viņš izskatītos, ja būtu tievs. Tad abi noskurinās, iedomu baloniņi sapaukšķ, un šie sirsnīgi viens otram paspiežot rokas, unisonā nosaka "Labāk paliksim tādi, kādi esam!" Tā teikt, DM101, paliec lūdzu, kāds esi, tikai pārāk nenokaitini moderus, lai atkal neizžvanckā no foruma! Man personīgi ir ļoti interesanti palasīt tavus elektronikas postus, cepuri nost, kompetents Cilvēks.   Man liekas, ka šo pavedienu atkal var paturpināt pēc kāda gada, diviem, kad ļoti iespējams čatam būs kāda jauna iterācija un biedriem, savukārt, jauni piedzīvojumi, jo tie, kas iznāca no skapja un atzinās, ka lieto, to arī turpinās to darīt (lai arī bez cerībām tikt nofraktētiem DM101 projektā). Bet tie, kam šī lieta uzdzen pumpas - nu, neko darīt.. Karavāna iet tālāk. Savulaik elektrībai jau arī bija daudz pretinieki..
    • Jurkins
      Nu kā? Gan jau līdzīgi kā mājasdarbus.
    • 138
      Bet kontroldarbā kā?     Tad kurš te ir miskastnieks, ko?
    • 138
      Uzmetēji pārdevēji čuhņā kuri piedāvā tikai sūtīt ar pakomātu, uzmetēji pircēji no ārzemēm ar kurjeru scamu, ok vecas shēmas, kurš tad tās nezin, bet kādas ir vēl?   Tehnika tur varētu būt labāka nekā vidēji lombardos. Nez kādas ir cenas. Būs jāapciemo.   Vēl Andelemandele, pats nelietoju, bet ir dzirdēts ka tur viss labi.
    • DM101
      fakts  man pat vaartu pulti neuztic  tikai chupinju KT803 tranzistoru par senajiem laikiem - Salaspilii ir pamests fizikas intituuts, tam blakus kaut kaadas darbniicas n shit. Un tur ir viena telpa, kas ir palikusi 80tajos [caur logiem var redzeet]. Reaali ar sovaku detaljaam uz galda. Ja kaads grib piebiedroties man sovaku detalju sajuusminaataa apluukoshanaa, dodiet zinju
    • Zin...
      Esi mēģinājis ko notirgot vai nopirkt pēdējā laikā? Tas ir pizgjec kas tur notiek. 99 uzmetēji uz viena pārdevēja/pircēja.   SS ir variants gan vēl pagaidām laikam.  
    • HIGH-Zen
      @DM101 saprot, ka darbavietas izvēlē ir kaut kur nošāvis greizi.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...