Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   29 biedri, 0 Anonīmi, 172 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Zin...
    • DM101
    • Jurkins
    • zeds
    • 138
    • jacobs
    • Kazarms
    • Daiļais
    • HIGH-Zen
    • maize
    • Arnis2002
    • binary
    • Armīns
    • @rmands
    • Mielestapa
    • kurtka
    • red-aw
    • kompresors
    • _dunduks_
    • KebabMaster
    • Stepselis
    • Net
    • vecvils
    • uldii12345
    • spameris
    • Igors83
    • broox
    • JFH
    • dainis61
  • Biedru statistika

26804
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    droopeks
    Newest Member
    droopeks
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      "tavos laikos" grāmatas bibliotēkā tu meklēji vai ieguvi?
    • Zin...
      Veiksmes vai neveiksmes, bet ja man vajag 5x gadā ieslēgt, piemēram, pirtī mūziku, nepirkšu "pirksti gaisā" tehniku un kaut kāds lietots pastūzis + tumbas tur var arī pēc tam atrasties gadiem bez uztraukuma. Arī ja kas notiks ar to tehniku, nebūs liela bēda.    Protams ja nauda ir tik, ka ir poh, tad savādāk. Daudziem gan tā nav.   Par lietotiem instrumentiem un akumulatoriem gan nebūs viedokļa, bet laikam nepirktu. 
    • 138
      Saprotu, ka mēdz būt tāds viedoklis, un nesaku, ka pilnīgas muļķības. Varbūt kāda manta tiešām gadās tāda. Bet: Pirmkārt, policija veic pārbaudes. Otrkārt, lombardu darbinieki neņem jebkuru (kaut labu un "ejošu") mantu no ikviena. Ir feiskontrole. Esmu savām acīm redzējis, kā čalis grib ieķīlāt urbi vai kaut ko tādu un, gudrinieks, pasaka ka no objekta atnesis, jo priekšnieks ar algu kavējas. Darbinieks korekti pārjautā (šķiet, domā - varbūt pārklausījies), vai tas ir viņa urbis. Džeks atbild, ka nē, firmas, bet viņš toč izpirks, kad saņems algu! Protams, darījums nesanāca. Vēl viens gadījums. Dāma ap 30, no skata pieklājīgi ģērbusies un bez vielu lietošanas pazīmēm sejā, bet arī ne pārāk inteliģenta, grib ieķīlāt jaunu telefonu, no 500-1000€ diapazona, ar kasti. Darbinieks iesit kompī dāmas datus un saka, Jūs pirms neilga laika (mēnesis vai daži, kaut kas tāds tika nosaukts) jau ķīlājāt citu jaunu telefonu un neizpirkāt, sorry, neņemsim.   90 toč nebūs. Es domāju, ka ar automātiem saistīta varētu lielāka daļa nekā ar vielām. Ja būtu statistika, ka 30% no lombardā saņemtiem aizdevumiem tiek aiznesti uz feņķi, es varētu tai ticēt. Bet tas, kas tur tiek aiznests no lombardu aizdevumiem pret ķīlu, visticamāk, ir štrunts salīdzinājumā ar ātrajiem kredītiem (to skaitā to pašu lombardu izsniegtajiem).
    • Jurkins
      Un brīdī, kad alfas paaudze būs pieradusi, ka AI var izdarīt visu viņu vietā un vairs paši vispār neko nevarēs izdarīt, tad piepeši AI paliks maksas (par ļoti godīgu cenu).🤣   A nafig būs vajadzīgi idioti, kuri to vien spēj kā pajautāt AI? Pilnīgi nevajadzīgs starpposms.   Nu tā. Un tagad efektīvie nomierinājās 🤣! ChatGPT ir labs instruments. Lietoju itin bieži, bet tomēr patīk arī pašam padomāt ar savu galvu un atrast kāda uzdevuma risinājumu.   https://www.forbes.com/sites/alexknapp/2025/01/10/the-prototype-study-suggests-ai-tools-decrease-critical-thinking-skills/    
    • Jurkins
      Nu, nu, cienījamie ARNP! 🤣 Pofig, kas tur lejā maziem burtiņiem rakstīts. Ja man vajag kaut ko darīt e.csdd, tad e.csdd nevis kujvēlnezinkuros 587 portālos automātiski. Piedodiet, bet tas ir tupums.
    • HIGH-Zen
      @DM101 aizbiedēja visus biedrus. Tagad katram ir tā pamatīgi jānokaunas, ka ir lietojis Mākslīgā Intelekta piedāvātās iespējas. Viņa projektos tādi lo*i nestrādā un nestrādās, nu psc! Dzīve galā! Kā arī viņš būs zemākās domās par jums, ja uzdrošināsieties lietot AI ģenerēto kodu. Tas vispār ir psc! Kādas bēdas, kāds apkaunojums!
    • mājas tirāns
      latvija.lv un eds.vid ir dažādas sistēmas, kuras abas izmanto vienoto pieteikšanās moduli, kuru savās sistēmās integrē mērķa sistēmas saimnieks. Konkrētajā gadījumā VID savā EDS  šo SSO opciju ir atslēdzis. Savukārt latvija.lv sistēmā šo opciju nosaka  pielietot latvija.lv normatīvie akti. tāpēc arī vienā gadījumā SSO ir, otrā nav...    
    • AndrisBB
      Nu vai es zinu kas bij pirms 40 gadiem 😂 Vienīgais veids ir atrast 100 gadus vecu skaidrojošo vārdnīcu un noskaidrot ko tas vārds pirms tam nozīmēja    Nu vai ne tik senu https://lfk.lv/lasitavas-gramatas/4284
    • DM101
      abstraheejoties no mineetajiem veiksmes staastiem... Zin kaa, man poh, variet uzskatiit par blatoshanu, bet es uzskatu, ka varu atljauties neizmantot lombardu pakalpojumus. Kaapec? Taapeec, ka dalja mantu tur bija/ir un buus ar peleeku izcelsmi. Nah man suporteet mudriitaajus, zagleenus? Otra teema - buusim nu godiiigi, 90% gadiijumu, kad nodod mantas lombaraa, ir saistiiti ar smigu, ko speeciigaaku, kaut kaadiem deklaseetiem elementiem n shit. Un atkal - katra pasha izveele. 138, par akumulatoru nav jeegas diskuteet/turpinaat - teema tev izraadiijaas paaraak sarezgjiita.
    • ivo
      Piekrītu, loģiski. Bet! ((c) Godmanis) 40 gadus atpakaļ mūs pieradināja pie pretējas nozīmes šim vārdam (un te ir daži tik seni personāži, kas šo vēl atceras), tāpēc arī diskusija.
    • strawberry8
      maroka vel laikam joprojam brauc ar 80to gadu mercedes benz mehaniskais inzektors bez kopjutera  
    • AlCohol
      tur tupa mail(); tev atsūta.
    • Jainit
      veselas 15 minūtes mēģināji saprast.. cepums par cenšanos.
    • 138
      https://www.lrt.lt/en/news-in-english/19/2460774/new-batch-of-50-jltvs-arrives-in-lithuania
    • AndrisBB
      Nu bet vaitad tev kāds neļauj turpināt savu monologu par pastiprinātājiem? Nu ja neinteresē, kas jauns AI tēmā, tad par ko tur tur čīksti?
    • DM101
      Kungi,es biju bisku augstaakaas domaas par jums abiem. 
    • 138
      Nesaprotu, šis ir IMAP vai POP3?
    • 138
      Tev nav lemts saprast!! <=5 gadus veci nelietoti high end diktofoni ir krāmi, bet 50 gadus veci tranzistori nē!!!11111  
    • AndrisBB
      Nēnu nu skaidrs, tranzistoru tēma tik interesanta un populāra, ka jānāk uz AI tēmu kautko gaudot viss sūds 
    • DM101
      Oi,nu shis paraada tavu liimeni. Jums ar 138 saskan 😀😀😀
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...