Vai audumu?
Atminos, ka bija audumu sludeklis un es to nogulēju - kādam jau bija pierezervēts... Nav tas pats stāsts? Man tas audums vēl arvien ir aktuāls
Pie reāla ugunsgrēka tiešām paliks tikai skurstenis.
1. Ugunsdrošības signalizācijas uzdevums ir izglābt cilvēkus, tāpēc ir sirēnas, kas spēj uzmodināt guļošos.
2.Ugunsgrēka gadījumā noteikti izdegs viss stāvs, varbūt pat vairāk. Apskatiet demo filmiņu, ko rāda kursos.
3.Apsardzes firma neziņo uzreiz ugunsdzēsējiem, bet brauc skatīties, kas objektā notiek. Tālākais pēc situācijas.
Nu tā viņš ir 😁.
Semelab man topā bija laterālie lauķi, pie tam bija pat vienā korpusā p un n pāris. Bet tagad semelab kā tādu vispār vairs neredzu ne farnelī ne mauzerī. Tošibas/hitači 2sj162/2sk1058 arī vairs nav. Kaktu audiofīliskie kantori piedāvā exicon, bet vai tie nav feiki, kas zin. Tāpēc ši virziens laikam ir aizgājis nebūtībā vispār.
Ar bipolārajiem laikam ir biku labāk, bet arī ne visai. Piem. kādreiz bija neslikts pāris 2sd669/2sb649. Pēc tam izrādījās (tā mēles melsa), ka ražošanas līnija (vai dokumentācija un tehprocess) pārdota uz Ķīnu un tur jau nāca ārā pavisam citi tranzistori.
Pat 2sc2922 vairs neražo. Bet ir jau vispār šis tas piem. digikeja stokā.
Tā kā reāli 😁... šis topiks ir dinozauriem.
aa, no izejas tranjiem veel var paskatiit Semelab
MG6330/MG9410, piem.
SOA iespaidiiga. 200W nepaartraukti; 800W 100ms., smuks h21
p.s. izskataas gan, ka shos vairs nerazho
Tad ugunsdzēsēji to vien darītu, kā uz feikajiem izsaukumiem braukātu, kur kāds veipu nepareizajā vietā pakurījis. Dūmu detektoriem dikti patīk nostrādāt aiz neko darīt. Jo lielāka telpa, jo lielāka iespēja, ka tā notiks.
Reizēm jau dūmu sensors nostrādā arī tīri pankūkas piesvilinot, nezvai liela jēga uzreiz ugunsdzēsējus saukt.
(it īpaši no mājām strādājot, uzliec kautko cepties un aizmirsti kamēr klabinies ap kodu)
ir nostrādājusi dūmu signalizācija, bet uzreiz arī pēc 5-10 sek pati paziņoja, ka ir ok. Apsardze atbrauca, dūmus nekonstatēja, sazvanījās un vienojāmies par tālāko darbību.
Par Loks SIA ir zināms un būts tur. Viens ir tas ko borē pārdevējs, otra lieta ko saka lietotājs, montētājs utt
Tad, labi, ka ir apsardze, jo no vienas pašas kameras nekāda jēga, to aiznesīs kopā ar visu pārējo. Tāpēc, ja nav apsardze, tad vajag mākoni.
Ja nekļūdos, apsaradze, sauc uzreiz ugunsdzēsējus, ja nostrādā dūmu detektors.
Es nezinu kā tas strādā, bet man ir līgumā, ka man arī jāierodas. Kamēr neierodos, apsardze prom nebrauc. Tā ka nezinu kā tur ar 20x dienā tas strādā.
Tur viss ir elementāri. Apsardze brauks katru reizi. Kaut 20x dienā. Bet mēnesī ir iekļauts noteikts skaits bezmaksas izbraukumu. Ja tie tiek pārsniegti, katrs maksā. Attiecīgi, tas, ka apsardze nebrauc, ir klienta vēlme. Parasti jau ir aizdomas, kas var trigerēt.
Protams. Bet, tā kā šādas iespējas nav, šī ir next best thing un ugunsdzēsējus viņi sauc.
Nu tak visu pasaules progresu bīda salīdzināšana.
Nu nostrādās tas dūmu detektors, kas tālāk? Foršāk (un, starp citu, pašsaprotamāk) jau būtu, ja par to uzzinātu ugunsdzēsēji, nevis apsargi - būtu lielāka cerība, ka no mājas paliks kas vairāk nekā tikai skurstenis.
Kas attiecas uz zādzībām, tad daudzviet (arī tai tavā Pierīgā) zagļiem pietiek norīkot čomus 1-2 vietās, lai šie pazvana, kad brauks apsardze, un tā apsardze varēs vien atbraukt un konstatēt faktu, ka pirms 5-10-15 minūtēm logs izsists vai durvis uzlauztas. Pēc tam jau īpašnieks varēs konstatēt, ka vērtīgās lietas nozagtas. Tak to arī bez apsardzes var konstatēt.
Vienu gadu varēju pavērot, kā apsardze strādā. Kaimiņam regulāri signalizācija slēdzās iekšā. Ieslēdzas pirmo reizi - pēc kāda laika atbrauc apsardze, paskatās, aizbrauc. Ieslēdzas otro, trešo, ceturto reizi - nekāda apsardze vairs nebrauc. Un tā gandrīz katru dienu. Nezinu, var jau būt, ka "pašsaprotošajiem džekiem" līgumos atrunāts, ka apsardze brauc kaut 15x dienā.
Nu patīk dažiem salīdzināt P ar P.
Varbūt konkrētā vietā kau tkas saķērās.
Man B20 izslēgts. Nekad naktī nav zudis savienojums. Kas paliek naktī, nezinu, nav pētīts.
Tagad skatos B7 kā primārais.
kopējais Session uptime - 27d 13:12:55
Privātmājā Pierīgā? Tā paša manis minētā pultij pieslēgtā dūmu detektora dēļ vien, uzdrīkstos teikt, ka ir.
Bet nu, kā izrādās (gan slavenajā incidentā, gan dažos nesaistītots tieši šajā vīkendā) - arī drošības jostu lietošana nu galīgi ne visiem ir pašsaprotama lieta.
Man divi saucamie 4G+ rooteri,bet ne istabā,tagat saimniecības ēkas bēniņos-LMT un Tele2-abi sadalīti uz vienu UTP kabeli kurš atnāk uz midzeni,atiecīgie RJ45 katram galā savs Wi FI roteris un slēdziess pie kura gribi! Izrādas Tele2 sāk turēt līdzi LMT"vismaz šaijā punktā".