-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 9 biedri, 0 Anonīmi, 59 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- jacobs
- hero
- Stepselis
- optimuss
- imperial
- Corpsegrinder
- Zin...
- Slots
- kukkuru
-
Biedru statistika
26786
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
droopeks
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Būtu jau, ja tu mācījies, pohuij bija bāzes - emitera parazītiskās strāvas, viņas apriori bija, likties no viņam nevarēja, nebija jau lampas. bet nu tranzistora Betu noteica, bāzes strāvas attiecibā, pret kolektora strāvu!
-
Būs jāsaņemās 🤣 un dzelzī jāpārbauda. Simulatori ir un paliek tikai simulatori. nu, nu, pastāsti kā ar kaltu bāzes-emitera pārejas tēsi. 🤣
-
-
Nē! Amatieriski. Ir nācies HP datorus reanimēt, compaq arī, tur ir tas pats stāsts. Sen vairs to nedaru un nevienam neiesaku. Bet tas protams ir mans viedoklis. Nevienam neuzspiežu. 😉
-
-
Tak blats ziedu laikos bija K140 un nekā cita, tad zēni radīja, šitie EU žurnālu pārzīmētāji, biksēs mīza, tagad ērgļi!
-
Jā, ar autentificējos tīro (kvalificēto) smarti-id. Latvija.gov.lv vairs nevar autentificēties ar internetbankām, tāpēc tas būt vēl lielāks feils nekā viens smart-id visām lapām.
-
-
Ar "tīro" smart-id? Es kā sliņķis neesmu šo uztaisījis, bet caur SEB banku ieejot neesmu latvija.gov.portālā.
-
-
-
_dunduks_ · Ierakstīts
Gribēju saprast, vai esmu "atklājis ievainojamību", vai pats kaut ko esmu nepareizi saspaidījis Firefox settingos? Vai uz jūsu datoriem arī ir tāda pati "drošība", ja esi ielogojies e.csdd.lv ar smart id , tad jūs automātiski esat arī ielogojies arī latvija.gov.lv portālā? Jo man tā ir un nekādu smart-id latvija.gov.lv vairs neprasa. Man pat ir tā, ka e.csdd.lv sessija ir beigusies (lai gan nezinu, cik ilgi), arī tad esmu latvija.gov.lv iekšā bez paroles. Kas tā par drošibas huiņu? -
p.p.s. veel viena ITUN fundametaala atskjiriiba/bonuss. ITUN ieeja ir imuuna pret trauceejumiem, kas rodas GND savienojumaa ITUN uz ampu. Shii [GND cilpas, citi trauceejumi] ir fundamentaala probleema. Gan Suhova , gan Sokolova ampiem simuleetie kroplji ir ap 100uV pie Uout=30V. Pie K=30 tas noziimee ap 3uV kroplju ieejaa. 3 MIKROVOLTI! Mana necilaa pieredze saka, ka visa veida trauceejumi/zemes cilpu probleemas buus nesaliidzinaami lielaakas/radiis lielaakas probleemas. Luuk, Suhova variantaa - katrs kropliitis tiek 30X pastiprinaats, Sokolova gadiijumaa - [vismaz shajaa kjeedes posmaa] ignoreets!
-
nē, nu ko ta vairs... ja nevaig, nevaig... nebija jau tā, ka es biju pārdošanas sludinājumu ielicis un Tev speciāli rezervējis... tikai atsaucos uz Tavu jautājumu, vai kādam nav... barters ir tirdzniecības paveids, turklāt devu tev iespēju pašam novērtēt, cik daudz esi gatavs par tiem maksāt... pat ja esi nelietotājs, noiet gar stendu, kur rakstīts "Viskiji" jebkurā pārtikas bodē un apstāties pie tilpuma, kas Tavā prātā pēc cenas atbilst tiem sietiem... protams es varēju arī nospecificēt konkrētu marku par attiecīgu cenu... tikai tas nebūtu mainījis darījuma iznākumu... nu vispār tikai vienreiz... un ja Tu būtu uzstājis, ka esi nenormāli aizņemts, ka pat nevari pateikt, kur lai Tev pievedu (arī tāda opcija tika piedāvāta), būtu piekritis arī omnivai, pasta pakomātam, da kaut vai pasta baložiem... un nē es neturu ļaunu prātu un ne vienu nekamā neapsūdzu (piedodiet par tuftoloģiju...)... vienkārši sasmējos, ka divi biedri, ar kuriem man ir nesanākuši darījumi, viens uz otru rāda ar pirkstiem... man jautri un citiem fōruma biedriem arī... man regulāri sanāk pateikties par komplimentu pārdevējai, kas, aizdomīgi, 40-mit gadīgam onkulim prasa uzrādīt dokušmentu...
-
Augsheejaa sheemaa, ja Q9 un Q10 iemauc RC kjeediites baazees, sanaak tas, ko Sokolovs pasniedz kaa savu lielo/mega bonusu. Tad sanaak, ka skanjas diapazonaa Q9 un Q10 signaalu nonjem no abiem spogulja pleciem - maximaali liels Ku. Savukaart, F pieaugot Q9 un Q10 paarsleedzas kopbaazes sleegumaa. Ku kriit, bet tiek nodroshinaats maksimaalais kaskaades aatrums. Shii kaskaade + I source kaa ieejas signaals [protams, inverteejosh sleegums] = tuukstoshiem reizhu labaaka linearitaate kaa tipiskam konceptam. Te gan teema - vai ir jeega taa saspringt, jo Millera kapacitaate tiek likvideeta ar to kaskodes sleegumu. Te gan simulators vareetu pateikt priekshaa p.s. luuk, augsheejaa sheemaa sanaak K=20, jo Rin=0.5K, Rooc=10K. Savukaart, ja ieejas OPampu kaskaades paarmestu kaa ITUN ar Rout=100K [normaala veertiiba], atpakaljsaites dziljums pieaugtu 20 reizes. Kroplji - 10+ reizes [ok, nesaku 20, jo gaņaukad buus citi nelinearitaates ceeljonji arii, ko obratka nekompensees] mazaaki.
-
-
Par Jurkina sheemaam [sasodiiti interesantas] bisku veelaak. Shobriid nevaru nociesties nepiemetis malku teemai, ko saakaam privaati. Taatad, ir mums kadrs Suhovs. AuGstas ticamiibas amps - OPamps ieejaa, kopbaazes kaskaades U ampaa, dzilja atpakaljsaite. Logjiski - probleemas ar stabilitaati, jo joslaa 10K..1M+ pastiprinaajums ampam gaazhaas straujaak kaa 20dB uz dekaadi un faazu rezerve kriit tuvu 10..20 graadiem [ideaalaa ampaa 90 graadi]. Tad ir Sokolovs, kas piedaavaa bezOPampa konceptu - ar daudz mazaaku saakotneejo pastiprinaajumu, bet labaaku saakotneejo [bez obratkas] linearitaati. Ok, izejaa vinjsh pamainiijis tranju sleegumu, pienjemsim. Ieejas difkaskaadee - tranji bez linearizeejoshajiem R. Lai izspiestu max pastipriaajumu. Signaals no difkaskaades tiek interesanti nonjemts - par to nav bazara. Bet, interesantaakais - inverteejosh amps, kuram signaals tiek padots no STRAAVAS avota [ITUN - istochnjik toka upravljajemij naprjazhenijem]. Kur fundamentaala atskjiriiba? Reku iemetu bildi. 1.variants - tipisks amps, K=30 2.variants: ITUN ar 1V/1mA paarveidoshanas ''straujumu'' un 3. variants - kaa shaads ITUN izskataas, ja to realizee kaa U ampu ar ''parasto'' R izejaa. Luuk, ja ITUN Rout=100K, tas sanaak ekvivalents preampa Uout 100V AC, ja ITUN Rout=200K, tad ekvivalentais preampa Uout=200V AC! Galvenais - U izpratnee jaudas amps paarveershas par inverteejoshu ampu ar mazaaku kaa K=-1, kas noziimee - ieguustam obratkas cilpas dziljumu +30dB jeb teoreetiski ap 30X mazaakus kropljus!
-
HP datorus vajag eitanazēt krematorijā. 🤣 Es nezinu, ko viņi tur par sevi iedomājas, bet lai viņi iet nakuj ar saviem uzstādījumiem. Vieglāk ir tos datorus nepirkt. edit: visticamāk, lai kaut ko darītu, vajag nakuj nahrenizēt viņu biosus.
-
Jurkins · Ierakstīts
Mums te ar vienu biedru nedaudz sanāk privāta diskusija, bet lai (vismaz censtos 🤣) atdzīvinātu forumu ... kāds LV kaut ko vēl lodē? https://failiem.lv/u/4jgdtvd7x7 https://failiem.lv/u/rx854ytt8v p.s. groziņš ir pilns, nevaru pats izdzēst, tāpēc jāliek bildes šādi. -
bojato dalu nogriez un pielime svaigu MDF . aplime jaunu finieri un nolako, ello... galdniekam nevajadzetu but problema, ja ir piemeroti instrumenti Visaton var jaunus ar visiem spec par paris desmit eur dabut
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.6k
-
Kopā ierakstu1.5m
-