-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 16 biedri, 1 Anonīmi, 86 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- kompresors
- Zin...
- base7
- kaads
- AlCohol
- DM101
- ggg97
- Athlons
- AndrisBB
- Jurkins
- basic
- Daiļais
- Aigus
- Stepselis
- trakais
- MasteR's
-
Biedru statistika
26784
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
droopeks
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Par Jurkina sheemaam [sasodiiti interesantas] bisku veelaak. Shobriid nevaru nociesties nepiemetis malku teemai, ko saakaam privaati. Taatad, ir mums kadrs Suhovs. AuGstas ticamiibas amps - OPamps ieejaa, kopbaazes kaskaades U ampaa, dzilja atpakaljsaite. Logjiski - probleemas ar stabilitaati, jo joslaa 10K..1M+ pastiprinaajums ampam gaazhaas straujaak kaa 20dB uz dekaadi un faazu rezerve kriit tuvu 10..20 graadiem [ideaalaa ampaa 90 graadi]. Tad ir Sokolovs, kas piedaavaa bezOPampa konceptu - ar daudz mazaaku saakotneejo pastiprinaajumu, bet labaaku saakotneejo [bez obratkas] linearitaati. Ok, izejaa vinjsh pamainiijis tranju sleegumu, pienjemsim. Ieejas difkaskaadee - tranji bez linearizeejoshajiem R. Lai izspiestu max pastipriaajumu. Signaals no difkaskaades tiek interesanti nonjemts - par to nav bazara. Bet, interesantaakais - inverteejosh amps, kuram signaals tiek padots no STRAAVAS avota [ITUN - istochnjik toka upravljajemij naprjazhenijem]. Kur fundamentaala atskjiriiba? Reku iemetu bildi. 1.variants - tipisks ams, K=30 2.variants: ITUN ar 1V/1mA paarveidoshanas ''straujumu'' un 3. variants - kaa shaads ITUN izskataas, ja to realizee kaa U ampu ar ''parasto'' R izejaa. Luuk, ja ITUN Rout=100K, tas sanaak ekvivalents Uout un R=100K, ja ITUN Rout=200K, tad Uout=200V. Galvenais - U izpratnee amps paarveershas par inverteejoshu ampu ar K=-1, kas noziimee - ieguustam obratkas cilpas dziljumu +30dB jeb teoreetiski ap 30X mazaakus kropljus!
-
HP datorus vajag eitanazēt krematorijā. 🤣 Es nezinu, ko viņi tur par sevi iedomājas, bet lai viņi iet nakuj ar saviem uzstādījumiem. Vieglāk ir tos datorus nepirkt. edit: visticamāk, lai kaut ko darītu, vajag nakuj nahrenizēt viņu biosus.
-
Jurkins · Ierakstīts
Mums te ar vienu biedru nedaudz sanāk privāta diskusija, bet lai (vismaz censtos 🤣) atdzīvinātu forumu ... kāds LV kaut ko vēl lodē? https://failiem.lv/u/4jgdtvd7x7 https://failiem.lv/u/rx854ytt8v p.s. groziņš ir pilns, nevaru pats izdzēst, tāpēc jāliek bildes šādi. -
bojato dalu nogriez un pielime svaigu MDF . aplime jaunu finieri un nolako, ello... galdniekam nevajadzetu but problema, ja ir piemeroti instrumenti Visaton var jaunus ar visiem spec par paris desmit eur dabut
-
-
Pienāku pie galda, sāku turēt "-". Kamēr apsēžos un piestumjos pie galda, tas jau ir vēlamajā augstumā Pēc specenes ir 30mm/sec. Nu it kā jā, bet man kaut kā nav vēlmes pārbaudīt, cik labi tā bremze strādā. Man vēl te īpatnējs iekārtojums - tieši aiz galda pie sienas piestiprināts TV. Kaut kādas (iespējams, ne pietiekami straujas) "pretestības izmaiņas" varētu būt, ja galds celšanās laikā aizķeras aiz tā TV. Vai arī, ja laptops pastumts tālāk un aizķeras aiz tā TV. Manā gadījumā tas, ka jātur tās atmiņas pogas, ir drīzāk pluss nekā traucēklis. Kā ir ar tiem "manuālajiem" - ērti vai nē? Ja "manuālais" būtu vienā cenā ar elektrisko, tad kādu izvēlētos?
-
Nebij jau miers - iebakstīju vānā no portatīvā! BIOSa disku redz, bet pie instalēšanas lūk šāds skats,visas nodaļās nulle,izdēst nevar kā arī formatēt!
-
@uldisevar būt kaut ko šādu? https://www.amazon.com/CIVHOM-Computer-Monitor-Light-Bar/dp/B0BRCY3SCH/
-
Gan jau, ka var likt kaut kādu dienas gaismas stila lampu virs galvu. Galvenais uzlikt kaut kādu izkliedētāju, lai nedod pa acīm.
-
LED Lineārs gaismeklis 36W 4680lm 130 lm/w 4000K IP65 1230x57x60mm LED gaismeklis 70W 7000lm 4000K 150cm IP65 GTV
-
ja jau te aizrunājāmies par darba galdiem un krēsliem, iesakiet kāds tādu lampu, kas labi derētu darba vietas vispārējam apgaismojumam. man te divas darba vietas blakus, kopējais platums ~2.5m. doma bija kaut ko pie griestiem karināmu, ko var nolaist zemāk vajadzīgajā augstumā.. es saprotu, ka progeriem patīk tumsā/pustumsā strādāt, kur vienīgais apgaismojums ir tik, cik nāk no monitora, bet šoreiz šis nebūs tas gadījums.
-
nu un kam tads galds vajadzigs? Atrodiet normalu darbu isti viri strada mezha kokus gazh taustinu klabinasana lai paliek nespeejniekiem
-
Gribējās izmantot kā blakusvāģi,bet labi,ar izļurkātu padauzi nav pa ceļam.....
-
Nav tik vienkārši tai filmā. Pirmkārt, jau, tas kulaks ir nevis ticis pie ūdens ar smagu darbu, bet gan ir bandas vadonis, kura izveidojās pēc apokalipses, civilizācijas sabrukuma. Iespējams vides katastrofas vai kodolkara, tas pat nav svarīgi. Un tālāk tai filmā jau izspēlēts, kā viņi tur funkcionē un cīnās. Furiozā, turpinājumā, tam kulakam -bandītam, nosacītam, pat ir neitrāla loma. Ļaunais ir oportūnists baikers Warlord Dementus, kurš netur vārdu, shēmo, ka rus mūsdienās, pret kuru visa cīņa. Es to filmu arī uztveru kā pasaku, ļaunā, labā cīņu. Izbaudu ļoti krāšņos specefektus. Visu filmu uztvert tikai un vienīgi kā škiru cīņu nav lāgā.
-
-
Man birojā tie galdi paši brauc. Es uzspiežu pogu un eju taisīt kafiju. Atnāku, galds ir vēlamajā augstumā. Viņiem jau visiem nāk kaut kāda bremze pie straujas pretestības izmaiņas, kas momentā apstādina braukšanu. Piegādāja tas RKF apakšnieks - coppa vai kkā tā. Nezinu no kurienes viņi ņem. Pašam mājās man ir ar roku kačājamā IKEja jau gadiem. Sākumā spļaudījos par to, ka virsma kaut kāda bez maz 18mm skaidene, bet monitora kāju ar 2 x24'' izturēja gadus 5 vismaz. Cilāju katru dienu. Tagad man ir 1x27, to uz kājas neesmu uzskrūvējis.
-
Radio "EHR latviešu hīti" (FM101.0) parādījušies īsi ziņu izlaidumi. Līdzīgi kā "LR5". Papildināts. Un laikam parādījies ari ēterā kāds dzīvs cilvēks. Vai arī mākslīgais intelekts nosēdināts pie pults.
-
-
var jau arī te iemest aci https://salons.lv/elektriski-augstuma-regulejami-galdi https://isku.lv/biroja-mebeles/biroja-galdi/darba-galdi/elektriski-augstuma-regulejami-biroja-galdi/
-
Nu nez. Man 20kg monitors turās. Nekas nav noticis, nav jau tā virsma tik neizturīga. Vai kas notiktu, ja ieskrūvētu kautkādus reģipšveidīgos dībeļus? It īpaši ņemot vērā ka dator-korpusam tā slodze būs tīri uz gravitātes rēķina. Bet nu viņi jau tirgo arī kājas vienas pašas. Nebūtu tik tālu es tev vienu virsmu varētu atdot, tik vietu aizņem. Domāju ka mazāka (140x70) labāk ievietosies, bet beigās tā arī neizmantoju.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.6k
-
Kopā ierakstu1.5m
-