Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   19 biedri, 0 Anonīmi, 85 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• mafijs
    • erikonkulis
    • kurtka
    • Eraserz
    • jacobs
    • kaads
    • Biete
    • Anonīms Alkoholiķis
    • AndrisBB
    • dzincha
    • Kazarms
    • Anreel
    • biomass979
    • uldise
    • binary
    • Dexs
    • spameris
    • ezis666
    • Müller
  • Biedru statistika

26784
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    droopeks
    Newest Member
    droopeks
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• uldise
      ja jau te aizrunājāmies par darba galdiem un krēsliem, iesakiet kāds tādu lampu, kas labi derētu darba vietas vispārējam apgaismojumam. man te divas darba vietas blakus, kopējais platums ~2.5m. doma bija kaut ko pie griestiem karināmu, ko var nolaist zemāk vajadzīgajā augstumā.. es saprotu, ka progeriem patīk tumsā/pustumsā strādāt, kur vienīgais apgaismojums ir tik, cik nāk no monitora, bet šoreiz šis nebūs tas gadījums.
    • Müller
      nu un kam tads galds vajadzigs? Atrodiet normalu darbu isti viri strada mezha kokus gazh taustinu klabinasana lai paliek nespeejniekiem
    • biomass979
      Gribējās izmantot kā blakusvāģi,bet labi,ar izļurkātu padauzi nav pa ceļam.....
    • nrs
      Nav tik vienkārši tai filmā. Pirmkārt, jau, tas kulaks ir nevis ticis pie ūdens ar smagu darbu, bet gan ir bandas vadonis, kura izveidojās pēc apokalipses, civilizācijas sabrukuma. Iespējams vides katastrofas vai kodolkara, tas pat nav svarīgi. Un tālāk tai filmā jau izspēlēts, kā viņi tur funkcionē un cīnās. Furiozā, turpinājumā, tam kulakam -bandītam, nosacītam, pat ir neitrāla loma. Ļaunais ir oportūnists baikers Warlord Dementus, kurš netur vārdu, shēmo, ka rus mūsdienās,  pret kuru visa cīņa. Es to filmu arī uztveru kā pasaku, ļaunā, labā cīņu. Izbaudu ļoti krāšņos specefektus. Visu filmu uztvert tikai un vienīgi kā škiru cīņu nav lāgā.
    • biomass979
      Es neizmetu,es ieliku miskastē🤭!
    • Kazarms
      Man birojā tie galdi paši brauc. Es uzspiežu pogu un eju taisīt kafiju. Atnāku, galds ir vēlamajā augstumā. Viņiem jau visiem nāk kaut kāda bremze pie straujas pretestības izmaiņas, kas momentā apstādina braukšanu. Piegādāja tas RKF apakšnieks - coppa vai kkā tā. Nezinu no kurienes viņi ņem. Pašam mājās man ir ar roku kačājamā IKEja jau gadiem. Sākumā spļaudījos par to, ka virsma kaut kāda bez maz 18mm skaidene, bet monitora kāju ar 2 x24'' izturēja gadus 5 vismaz. Cilāju katru dienu. Tagad man ir 1x27, to uz kājas neesmu uzskrūvējis.    
    • base7
      Radio "EHR latviešu hīti" (FM101.0) parādījušies īsi ziņu izlaidumi. Līdzīgi kā "LR5". Papildināts. Un laikam parādījies ari ēterā kāds dzīvs cilvēks. Vai arī mākslīgais intelekts nosēdināts pie pults.
    • msp
    • kaads
      var jau arī te iemest aci  https://salons.lv/elektriski-augstuma-regulejami-galdi https://isku.lv/biroja-mebeles/biroja-galdi/darba-galdi/elektriski-augstuma-regulejami-biroja-galdi/
    • AndrisBB
      Nu nez. Man 20kg monitors turās. Nekas nav noticis, nav jau tā virsma tik neizturīga. Vai kas notiktu, ja ieskrūvētu kautkādus reģipšveidīgos dībeļus? It īpaši ņemot vērā ka dator-korpusam tā slodze būs tīri uz gravitātes rēķina.     Bet nu viņi jau tirgo arī kājas vienas pašas.       Nebūtu tik tālu es tev vienu virsmu varētu atdot, tik vietu aizņem. Domāju ka mazāka (140x70) labāk ievietosies, bet beigās tā arī neizmantoju.
    • kaads
      vēl pagaidām neesmu, bet doma ir.  Kvalitātes ziņā domāju , ka jabūt labam, attēls it kā sūdus netirgo Plus turpat var pasūtīt galda virsmu, ja ir velme. gan dizaina ziņā , gan izmēra.  Ir viena galda virsma man taisīta no 25mm laminētās skaidenes + ABS mala, jau patsmit gadus kalpo bez problēmām. Ja protams kaut kur pa lēto neizķeršu lietotu to galdu. It kā var vienmotora ņemt mehānismu, kam tāds ir, nesūdzās, ja protams uz galda virsmas nav svaru stieņi virsū.
    • binary
      Nē   Es arī tā biju domājis un biju mazliet vīlies, ka tā nav. Bet ir ok, ātri pieradu. Nav jau grūti tās 5sec paturēt pogu. Tagad šķiet, ka tas kaut kādā ziņā ir pat loģiski (no drošības viedokļa).   Starp citu, manējam tās atmiņas regulāri "pārrakstās" - saglabāju kaut kādu 75cm, pēc pāris nedēļām ir 95cm. Laikam, tīrot pirkstu nospiedumus, kaut kas saspiežas un pārrakstās. Bez tām saglabātajām pozīcijām var arī iztikt, tāpat katru reizi mazliet cits augstums šķiet pietiekami ērts.
    • Vasarnieks
      Nu, piemēram, ja aktīvi drukā, kafija krūzē švankājas līdz? Es biju domājis, ka tā atmiņa strādā - nospied pogu, uztaisi kafiju un atnākot atpakaļ galds ir pareizajā augstumā.      @kaads esi kādas no tām kājām ņēmis?    @AndrisBB Pārskatījos, veikalā tiešām ir 3 gabali. Žēl ka virsma tam galdam ir no kartona pamatnes, atkrīt iespēja stiprināt datora korpusu zem galda. 
    • tinch
      Tur tā kā džekpots salasīts ar norādēm, ka tas SSD ir ārā metams. Var jau cerēt, ka firmware update maģiski salabos (ir gadījies), bet pēc tam tāpat nav uzticības tam dzelzim.
    • binary
      AJ Produktu galdam ir trīs (vismaz manējam), bet tas nav tā, ka piespiež ciparu un viņš uz to pats noregulējas. Jātur to "pogu" piespiestu. Teiksim, ja galds ir uz 70cm, atmiņas poga uz 100cm, tad vari turēt atmiņas pogu un viņš celsies līdz tiem 100cm. Līdz ko pogu atlaid, tā galds apstājas. Var jau būt, ka citiem tāpat. Tā laikam drošāk.
    • kaads
      paņem kājas nopērc, virsmu uzsvied kādu gribi https://www.attelsr.lv/uploads/attachment/file/33145/elektriski_augsruma_regulejami_ramji.pdf
    • AndrisBB
      Tak poga ir. Es viņu visulaku kustinu. Teorētiksi var arī ar mobilo applikāciju, tik nezinu kam tas vajadzīgs.  3 vienības pieejamas IKEA Rīga veikalā   Edit: Pieinstalēju appu, strādā arī ar to.
    • Vasarnieks
      Vienīgais mīnuss, ka veikalā šobrīd nav pieejams. Ikea galdi vismaz nāk ar vadu organaizeri. Augstumam atmiņa arī ir?
    • AndrisBB
      Jā, man viņas vesela čupa. Pietiks vēl nākamajiem 20 gadiem laikam. Tākā man sanāk lietot reizēm vairākus PC vienlaicīgi, aka Mac, Linux utt. Tad ērti var fiksi pārslēgties.
    • kaads
      @AndrisBB p.s. apmierināts esi ar 850 klavieri ?
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...