Nu, piemēram, ja aktīvi drukā, kafija krūzē švankājas līdz?
Es biju domājis, ka tā atmiņa strādā - nospied pogu, uztaisi kafiju un atnākot atpakaļ galds ir pareizajā augstumā.
Tur tā kā džekpots salasīts ar norādēm, ka tas SSD ir ārā metams. Var jau cerēt, ka firmware update maģiski salabos (ir gadījies), bet pēc tam tāpat nav uzticības tam dzelzim.
AJ Produktu galdam ir trīs (vismaz manējam), bet tas nav tā, ka piespiež ciparu un viņš uz to pats noregulējas. Jātur to "pogu" piespiestu. Teiksim, ja galds ir uz 70cm, atmiņas poga uz 100cm, tad vari turēt atmiņas pogu un viņš celsies līdz tiem 100cm. Līdz ko pogu atlaid, tā galds apstājas.
Var jau būt, ka citiem tāpat. Tā laikam drošāk.
Tak poga ir. Es viņu visulaku kustinu.
Teorētiksi var arī ar mobilo applikāciju, tik nezinu kam tas vajadzīgs.
3 vienības pieejamas IKEA Rīga veikalā
Edit: Pieinstalēju appu, strādā arī ar to.
Jā, man viņas vesela čupa. Pietiks vēl nākamajiem 20 gadiem laikam.
Tākā man sanāk lietot reizēm vairākus PC vienlaicīgi, aka Mac, Linux utt. Tad ērti var fiksi pārslēgties.
Man ir Ikejas variants.
Sanāk mazliet dārgāks, AJ variants ar PVN ap 500, Ikeja - 619.
https://www.ikea.lv/lv/products/biroja-mebeles/gulamistabas-mebeles/biroja-galdi-un-rakstamgaldi/idasen-regulejams-rakstamgalds-spr-49280990
Nekas nešupojas, ja arī paceļ un maksimumu (1.27m). Reizēm jau 'apaug' ar krāmiem, bet 100kg jau nesanāk visdrīzāk. Varbūt kādi 30kg kopā ar monitoru, monitora 'roku' un citiem krāmiem.
Bet nu Ikejā jau var aiziet, uzsēsties un pašūpināt.
Tās 'beižās' kājas gan nav gluži tas glītākās, tads offisa/industriālais dizains. Tās tumši pelēkās varētu būt mazliet glītākas.
Varbūt kautkad jānopērk kautkāku L veida virsmu, lai labāk ieder kautkur stūrī.
Ķīnieši neprot caurumus/vītnes. Galda kāju horizontālās (apakšējās) daļas pie vertikālajām skrūvējas katra ar 2 skrūvēm, vienam no 4 skrūvju caurumiem vītne nepareiza, tad nu viena kāja saskrūvēta ar "pusotru" skrūvi. Gan jau uztrāpīju uz vienīgo brāķēto kāju visā pasaulē, 100% visiem citiem ķīnieši aizsūta ar pareizām vītnēm
Visādi citādi ir OK, man patīk. Ja vajadzēs vēl vienu galdu, gan jau pirkšu no tās pašas sērijas.
Baigi slogojis neesmu, man uz tā galda tikai laptops, 1-2 grāmatas, austiņas un tējas krūze, virsmas izmērs 1200x600. Tāpēc nezinu, kā tas galds uzvestos, ja būtu piekrauts. Motoriem/kājām rakstīts "max load: 800N", ja tas ko izsaka.
Kaut kāda šūpošanās 100% būs, grūti iedomāties, kā tāda konstrukcija var "nešūpoties". Cita lieta - neesmu manījis, ka metra augstumā tas traucētu. Pats no sevis jau viņš nekustās. Un arī uz max augstumu nekad nelietoju - man ikdienā ar metru pietiek, 126cm būs par augstu. Ir gan lasīts viedoklis, ka max augstums var būt noderīgs virtuālajās sapulcēs - laptopa ekrāns un kamera ir tuvāk acu augstumam, līdz ar to nav tāda "skatīšanās no augšas" uz pārējiem sapulces dalībniekiem.
@binary un kādas atsauksmes?
@Vito Ventura
Pēc apraksta šis viens no ņiprākajiem modeļiem. Divi motori, var 125kg pacelt.
Plānojas zem galda stiprināt datora korpusu, 2 monitori uz galda. Cik tas pacelšanas mehānisms stabils? Uz max augstumu šūposies?
Cik atrodu info, jau no 1.janvāra, piemēram, šajā rakstā, 2024.gada 14 novembrī: No nākamā gada OCTA būs nepieciešama arī elektroskrejriteņiem / Raksts
" pienākums tos arī apdrošināt stāsies spēkā nākamā gada 1. janvārī."