Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   22 biedri, 0 Anonīmi, 132 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• _dunduks_
    • Eraserz
    • AlCohol
    • TOoMoOT
    • Alex30
    • AndrisBB
    • Igors83
    • kaut_kaads
    • Murlo
    • DM101
    • dkk
    • ribons
    • jacobs
    • Dils
    • kaads
    • Gestapo
    • Stepselis
    • ggg97
    • Exiic
    • binary
    • aiko99
    • 100debija
  • Biedru statistika

26781
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    droopeks
    Newest Member
    droopeks
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• tinch
      Tur tā kā džekpots salasīts ar norādēm, ka tas SSD ir ārā metams. Var jau cerēt, ka firmware update maģiski salabos (ir gadījies), bet pēc tam tāpat nav uzticības tam dzelzim.
    • binary
      AJ Produktu galdam ir trīs (vismaz manējam), bet tas nav tā, ka piespiež ciparu un viņš uz to pats noregulējas. Jātur to "pogu" piespiestu. Teiksim, ja galds ir uz 70cm, atmiņas poga uz 100cm, tad vari turēt atmiņas pogu un viņš celsies līdz tiem 100cm. Līdz ko pogu atlaid, tā galds apstājas. Var jau būt, ka citiem tāpat. Tā laikam drošāk.
    • kaads
      paņem kājas nopērc, virsmu uzsvied kādu gribi https://www.attelsr.lv/uploads/attachment/file/33145/elektriski_augsruma_regulejami_ramji.pdf
    • AndrisBB
      Tak poga ir. Es viņu visulaku kustinu. Teorētiksi var arī ar mobilo applikāciju, tik nezinu kam tas vajadzīgs.  3 vienības pieejamas IKEA Rīga veikalā   Edit: Pieinstalēju appu, strādā arī ar to.
    • Vasarnieks
      Vienīgais mīnuss, ka veikalā šobrīd nav pieejams. Ikea galdi vismaz nāk ar vadu organaizeri. Augstumam atmiņa arī ir?
    • AndrisBB
      Jā, man viņas vesela čupa. Pietiks vēl nākamajiem 20 gadiem laikam. Tākā man sanāk lietot reizēm vairākus PC vienlaicīgi, aka Mac, Linux utt. Tad ērti var fiksi pārslēgties.
    • kaads
      @AndrisBB p.s. apmierināts esi ar 850 klavieri ?
    • AndrisBB
      Ir tur sietiņš apakšā.     Ikdienas 'datorlietošanas' apstākļiem pilnīgi adekvāts. Ja kādu gribētu paņemt priekšā, tad nez, varbūt arī kautko salauztu.
    • kaads
      vai tik nebija JYSK arī kaut kas līdzīgs Ir jau arī manīti tie galdi Deco centrā,Katlakalna ielā  vienā mēb. veikalā, bet cena gan iespārda 
    • binary
      Tev vienkārši spēka par maz, lai iešūpinātu   Tam ikea galdam "kabeļu grozs" ir komplektā? AJ Produktu galdam nav.
    • AndrisBB
      Man ir Ikejas variants. Sanāk mazliet dārgāks, AJ variants ar PVN ap 500, Ikeja - 619. https://www.ikea.lv/lv/products/biroja-mebeles/gulamistabas-mebeles/biroja-galdi-un-rakstamgaldi/idasen-regulejams-rakstamgalds-spr-49280990   Nekas nešupojas, ja arī paceļ un maksimumu (1.27m). Reizēm jau 'apaug' ar krāmiem, bet 100kg jau nesanāk visdrīzāk. Varbūt kādi 30kg kopā ar monitoru, monitora 'roku' un citiem krāmiem. Bet nu Ikejā jau var aiziet, uzsēsties un pašūpināt.    Tās 'beižās' kājas gan nav gluži tas glītākās, tads offisa/industriālais dizains. Tās tumši pelēkās varētu būt mazliet glītākas. Varbūt kautkad jānopērk kautkāku L veida virsmu, lai labāk ieder kautkur stūrī.      
    • binary
      Ķīnieši neprot caurumus/vītnes. Galda kāju horizontālās (apakšējās) daļas pie vertikālajām skrūvējas katra ar 2 skrūvēm, vienam no 4 skrūvju caurumiem vītne nepareiza, tad nu viena kāja saskrūvēta ar "pusotru" skrūvi. Gan jau uztrāpīju uz vienīgo brāķēto kāju visā pasaulē, 100% visiem citiem ķīnieši aizsūta ar pareizām vītnēm   Visādi citādi ir OK, man patīk. Ja vajadzēs vēl vienu galdu, gan jau pirkšu no tās pašas sērijas.   Baigi slogojis neesmu, man uz tā galda tikai laptops, 1-2 grāmatas, austiņas un tējas krūze, virsmas izmērs 1200x600. Tāpēc nezinu, kā tas galds uzvestos, ja būtu piekrauts. Motoriem/kājām rakstīts "max load: 800N", ja tas ko izsaka.   Kaut kāda šūpošanās 100% būs, grūti iedomāties, kā tāda konstrukcija var "nešūpoties". Cita lieta - neesmu manījis, ka metra augstumā tas traucētu. Pats no sevis jau viņš nekustās. Un arī uz max augstumu nekad nelietoju - man ikdienā ar metru pietiek, 126cm būs par augstu. Ir gan lasīts viedoklis, ka max augstums var būt noderīgs virtuālajās sapulcēs - laptopa ekrāns un kamera ir tuvāk acu augstumam, līdz ar to nav tāda "skatīšanās no augšas" uz pārējiem sapulces dalībniekiem.
    • inteens
    • inteens
    • Vasarnieks
      @binary un kādas atsauksmes?   @Vito Ventura Pēc apraksta šis viens no ņiprākajiem modeļiem. Divi motori, var 125kg pacelt.    Plānojas zem galda stiprināt datora korpusu, 2 monitori uz galda. Cik tas pacelšanas mehānisms stabils? Uz max augstumu šūposies?
    • inteens
      Straume  tur nav bazāra
    • Vito Ventura
      Cik atrodu info, jau no 1.janvāra, piemēram, šajā rakstā, 2024.gada 14 novembrī: No nākamā gada OCTA būs nepieciešama arī elektroskrejriteņiem / Raksts   " pienākums tos arī apdrošināt stāsies spēkā nākamā gada 1. janvārī."
    • Vito Ventura
      Pāris bijušajiem kolēģiem bija/ir. Nekas īpašs, darbojās kā jebkurš puslīdz normāls paceļamais galds, cik atceros.
    • binary
    • Vasarnieks
      Ir kādam lietošanā bijis šīs sērijas galds?    https://www.ajprodukti.lv/birojs-sapulcu-telpa/biroja-galdi-rakstamgaldi-un-datorgaldi/biroja-galdi-un-rakstamgaldi/augstuma-regulejami-galdi/stavgalds-875404-875407
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...