1.Februārī uz Astra (19.2E) satelīta savu darbību uzsāks jauns Vācijas nekodētais mūzikas telekanāls "One Music Television"(popmūzika). Uz šī satelīta jau pieejamas divas citas kompānijas mūzikas programmas (Zwei Music Television ((šlāgeri)) un Folx ((folkmūzika)).
no desc.mp4
Komunistu ideoloģijas mēsls.
Ir kulaks, kas ar saviem resursiem, zināšanām, utt, ir pratis tikt pie ūdens, kas nav nemaz tik viegli, ja atceras, ka citur tā nav - un hvz, kāpēc dod tik maz. Varbūt nespēj vairāk iegūt, varbūt lielāka plūsma sabrucinās ūdensvadu, hvz, bet iemesli noteikti ir.
Un tad atnāk šitie jampampiņi, raskulačivajut, palaiž ūdeni visiem un nu var tusēt un laimē diet, filmas titri.
Lieliski, īstā filma sākas PĒC revolūcijas, kur ir īstais darbs sabiedrību būvēt, nevis veco nometām, ūideni pagriezām, nu VISI būs laimīgi.
Līdzīgs sūds bija Elysium un vispār vesela virkne citu.
Apbrīnoju dokumentālistu spēju būt saplūst ar sienām un būt neredzamam. Ivaram Zviedrim, starp citu, meita nomira nupat - praktiski sakrita ar filmas pirmizrādi kino.
Cik saprotu tad par idiotiem sengrieķi sauca neinformētus cilvēkus, kas neiesaistījās sabiedrības pašpārvaldē. Ja kāds zina precīzāku skaidrojumu, lūdzu palabojat.
Sanāk, ka Ainārs jau ticis pie foruma robota.
Komisko tur baigi neredzēju, traģisko gan. Bet kopumā patika, skaudrs dokumentālais kā par Purva Intu.
P.s. Interesanta izvēle pirmizrādei bija TV ekrānos, teju Vecgada vakars. Klasiski būtu jābūt kaut kam skaistam un cerības raisošam - nevis šitāds ar vēstījumu tipa "jūs visi nosprāgsiet drīz"
Nepriecājies. Iebrauks citi tādi paši un vēl lielāki. Tad jau labāk savējie. Ir arī pozitīvi piemēri. Pazīstu vienu sakarīgu dāņu uzņēmēju, kas šeit izveidojis labu metālapstrādes uzņēmumu. Labi runā latviski.
Tiem, kuriem patīk dokumentālais kino, tad šo darbu varētu saprast.
https://replay.lsm.lv/lv/skaties/ieraksts/ltv/345447/esi-uzticigs-lidz-navei-dokumentala-filma
Skarbs, drūms un skumjš kino. Malziet līdzīgs filmai "Šķērsiela", bet tikai daudz mazākā, vienas mājas mērogā.
Kur līdz Android vs Iphone ir kā līdz saulei. Kur viens kaimiņš ir vērtīgāks par 1000 samsung flagmaņiem.
Traģikomisks stāsts par 24 gadus ilgu mīlestību, kas ir pārtapusi līdzatkarībā. Tā piedzīvo savu pēdējo pārbaudījumu, kad viens no pāra saslimst. Māras un Ivara 24 gadus ilgā mīlestība ir pāraugusi līdzatkarībā – kur reiz bija mīļvārdiņi, tur tagad lamu vārdi. Traģikomisks stāsts par attiecībām, kas balstās vairs tikai uz nepieciešamību izdzīvot, katram pildot savus ikdienišķos pienākumus. Lomas sāk mainīties, kad Ivars saslimst, un līdzatkarības svara kausi sašķobās. Māra nonāk grūta lēmuma priekšā – vai izbeigt attiecības un būt brīvai, vai arī palikt uzticīgai pienākumā pret Ivaru?
Valsts ekonomiskās politikas dēļ samērā īsā laikā tikām vaļā no tāda daudzuma lo-hu, kas citādi nu nekādi nebūtu iespējams. Vai nav lielisks sasniegums?
Varam sataisīt visu ar omniva un pārskaitījumu, bet Tu vēlies lai es eju uz veikalu, minu kādu viskiju Tur vajag, jo no tiem nerubiju īsti neko. Man tam vienkārši nav laiks. Patiesībā tās tumbas jau sen esmu sataisījis un nevajag vairs tos sietus, bet esmu gatavs paņemt jo solīts ir solīts unja tu pieņemsi vienkārši naudu plus pakomatu, kuru arī esmu gatavs apmaksāt tu no šādas opcijas divas reizes esi atteicies.
Dators ir prom. Topiku atstāšu.
Pļa, vēl viens au...s . Tiešām nesaproti par to, ka runa iet par vienkāršu lietu - valsts ekonomiskās politikas rezultātā nācās aizbraukt vairāk cilvēkiem nekā visas okupācijas varas izsūtīja visās izsūtīšanās kopā. Un ne par ko citu. Jeb vienkārši gribi pakasīties? Vēl kāds gudrinieks varētu pabļaut, ka normāla darbaspēka kustība kapitālismā.
Pirms 20 gadiem Latviju plosīja Ervins. Trobelis man Kauguros bija tāds, ka aizmigt nevarēju. Vēja pusē uz logiem līmēju krustus. Toreiz iezvanpieeja naktī bija bezlimita, pa konkrētu, nelielu pieslēgšanās seansa maksu. Šeit, Bootā, bija sava veida karstā līnija. Džeki no dažādām Latvijas malām dalījās ar vētras iespaidiem. Tajā laikā infas izplatība bieži vien bija lēnāka, kā tagad. Bet šeit bija ok.