-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 6 biedri, 0 Anonīmi, 86 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- kaads
- Athlons
- Murlo
- jacobs
- Lin
- vecvils
-
Biedru statistika
-
Jaunākie Ieraksti
-
Tiem, kuriem patīk dokumentālais kino, tad šo darbu varētu saprast. https://replay.lsm.lv/lv/skaties/ieraksts/ltv/345447/esi-uzticigs-lidz-navei-dokumentala-filma Skarbs, drūms un skumjš kino. Malziet līdzīgs filmai "Šķērsiela", bet tikai daudz mazākā, vienas mājas mērogā. Kur līdz Android vs Iphone ir kā līdz saulei. Kur viens kaimiņš ir vērtīgāks par 1000 samsung flagmaņiem. Traģikomisks stāsts par 24 gadus ilgu mīlestību, kas ir pārtapusi līdzatkarībā. Tā piedzīvo savu pēdējo pārbaudījumu, kad viens no pāra saslimst. Māras un Ivara 24 gadus ilgā mīlestība ir pāraugusi līdzatkarībā – kur reiz bija mīļvārdiņi, tur tagad lamu vārdi. Traģikomisks stāsts par attiecībām, kas balstās vairs tikai uz nepieciešamību izdzīvot, katram pildot savus ikdienišķos pienākumus. Lomas sāk mainīties, kad Ivars saslimst, un līdzatkarības svara kausi sašķobās. Māra nonāk grūta lēmuma priekšā – vai izbeigt attiecības un būt brīvai, vai arī palikt uzticīgai pienākumā pret Ivaru?
-
Valsts ekonomiskās politikas dēļ samērā īsā laikā tikām vaļā no tāda daudzuma lo-hu, kas citādi nu nekādi nebūtu iespējams. Vai nav lielisks sasniegums?
-
-
Varam sataisīt visu ar omniva un pārskaitījumu, bet Tu vēlies lai es eju uz veikalu, minu kādu viskiju Tur vajag, jo no tiem nerubiju īsti neko. Man tam vienkārši nav laiks. Patiesībā tās tumbas jau sen esmu sataisījis un nevajag vairs tos sietus, bet esmu gatavs paņemt jo solīts ir solīts unja tu pieņemsi vienkārši naudu plus pakomatu, kuru arī esmu gatavs apmaksāt tu no šādas opcijas divas reizes esi atteicies. Dators ir prom. Topiku atstāšu.
-
-
Pļa, vēl viens au...s . Tiešām nesaproti par to, ka runa iet par vienkāršu lietu - valsts ekonomiskās politikas rezultātā nācās aizbraukt vairāk cilvēkiem nekā visas okupācijas varas izsūtīja visās izsūtīšanās kopā. Un ne par ko citu. Jeb vienkārši gribi pakasīties? Vēl kāds gudrinieks varētu pabļaut, ka normāla darbaspēka kustība kapitālismā.
-
Nu pastāsti, cik no viņiem pa ceļam badā nomira, galamērķī izmeta sniegā plānās drēbēs, vietējie sauca par fašistiem utt
-
Pirms 20 gadiem Latviju plosīja Ervins. Trobelis man Kauguros bija tāds, ka aizmigt nevarēju. Vēja pusē uz logiem līmēju krustus. Toreiz iezvanpieeja naktī bija bezlimita, pa konkrētu, nelielu pieslēgšanās seansa maksu. Šeit, Bootā, bija sava veida karstā līnija. Džeki no dažādām Latvijas malām dalījās ar vētras iespaidiem. Tajā laikā infas izplatība bieži vien bija lēnāka, kā tagad. Bet šeit bija ok.
-
cilvēki, kam skolā matemātikā nemācīja varbūtību teoriju.
-
-
-
Kurzemes radio arī atjaunojuši mājaslapu, pieejams arhīvs kā arī var redzēt kāda dziesma skan (un cik ilgi skanēs) un kura skanēs nākamā.
-
Nu tieši tā. Un, ja valstij nav olu, tad ... Nav olu ne tikai parādīt īsto vietu tiem draņķiem, kas būtu grūti neiespējami, jo šamos aizstāvētu LV jurisprudences zieds (ar ļoti latviskiem uzvārdiem arī), bet pat dot atbilstošu izglītību jaunajai paaudzei. Nu jā, laikam arī neiespējami, jo tas pats jurisprudences zieds modri sekotu, lai ar to draņķību nekas slikts nenotiek. Man pat te provincē ir diezgan daudz to instrumentu. Un? Ne reizi neesmu šamos izmantojis. 😉 Un jā! Visi tie, kas iet iekšā Fēniksā, ir dolbajobi.😉
-
Fēnikss arī tikai nodrošina instrumentus?
-
Paga, paga! Burbuli pūš ne jau bankas, bet varza alkatīgu dolbajobu. Bankas tikai nodrošina nepieciešmos instrumentus.😉
-
Kapitālisms ir ciklisks ne tikai letiņiem. Un bankas, kas uzpūta burbuli, nebija letiņu. Lai kā man citādi gribētos tev piekrist, ka letiņu pašu rokām viņu dzīve un valsts ir tādā šokolādē kā ir, nevis slikto krievu, žīdu utt. dēļ.
-
Starp citu, atcerieties, kādas toreiz pa radio reklāmas gāja? 🤣 Piemēram... fonā ielas troksnis un bērna balstiņa - "Tēt, nu cik ilgi mēs kā (neatceros to epitetu, bet bija labs) ... brauksim ar to sasodīto trolejbusu, reku, Jānīša tētis jau jaunu mašīnu nopirka, Anniņas arī..." Vai ..."es atvainojos, jūs varētu savu auto nolikt gabaliņu tālāk, citādi manējā blakus jūsējai izskatās pēc miskastes" . No Marsa šamās mums te iesūtīja? Vai no maskavas, varbūt? Nē, draugi, tikai paši letiņi to krīzi uztaisīja. Un tikai nevajag, ka visiem jau bija grūti. Kas lika darīt tā, kā darīja visi? Pistole pie galvas bija? Un pēc tam vēl lepojāmies, ka esam veiksmīgi "savilkuši jostas"🤣. Ak jā! Un vēl tagad lepojamies, ka "visiem jau ar tiem lielajiem projektiem neiet viegli".
-
Nu jā,pirmo reiz šādi ,Aizmauc uz RD nopirk jaunu,viss kulē! Kautgan dīvaini ar to esošo! Šis ir 10....
-
Vot,tur jau tā lieta,bet kad ielieku savu SSD tad vis ir tā kā tam jabūt! Iekšā bija šāds 250GB,bildē redzamais ! Vot šo pieliku paralēli pie sava PC un xren ,mans nelec,iestingst sākumekrānā ,tad jau būs pagalam!? Kautgan šīs atrodoties iekš saviem dzelžiem - ilgi startējas,iestartējas,kā brīžām,brīžam kompis atslēdzas!
-
Nedomāju, ka Tu nesaproti. 🤣 Mūsu pašu tautieši. Interesanti, kurš tad mums lika būt par ziemeļu Sveici, tiltu starp austrumiem un rietumiem, krievu eksportkravu monopolistu un valsti, kur mācījās nevis dabaszinātnes, matemātiku, fiziku, galu galā programmēšanu, bet visi baigi sociologi, psihologi, finansisti, juristi, ak, jā, vēl viesmīļi un sociālie darbinieki. Kurš mums "treknos gadus" uztaisīja, kurš glāba bankas un "valstiski nozīmīgus" uzņēmumus? Krievi, albāņi, mongoļi? Āāā, sapratu ... pasaules ebreju sazvērestība. Zini! Man arī nebija krīzes. Un tādu trekno gadu arī ne. Man bija normāla stabilitāte. Es jau neceru nemaz, ka šaurpierītei Dilam kaut kas pieleks bez speciālas skaidrošanas 🤣. Vai man to vajag?
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.6k
-
Kopā ierakstu1.5m
-