Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   24 biedri, 0 Anonīmi, 73 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• sounDDesign
    • jacobs
    • Corpsegrinder
    • e28lover
    • uldise
    • AndrisBB
    • zix
    • kaads
    • maize
    • bedrens
    • ainars
    • Gestapo
    • marter
    • jema
    • M@R$$
    • Alex30
    • Archa62
    • Stepselis
    • Jurkins
    • Long John
    • tesla2010
    • Lin
    • Eraserz
    • HIGH-Zen
  • Biedru statistika

26783
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    droopeks
    Newest Member
    droopeks
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• M@R$$
      Viens no radio, kuriem man nav skaidrs, uz ko viņi eksistē.
    • guntis1234
      Kurzemes radio arī atjaunojuši mājaslapu, pieejams arhīvs kā arī var redzēt kāda dziesma skan (un cik ilgi skanēs) un kura skanēs nākamā.
    • Jurkins
      Nu tieši tā. Un, ja valstij nav olu, tad ... Nav olu ne tikai parādīt īsto vietu tiem draņķiem, kas būtu grūti neiespējami, jo šamos aizstāvētu LV jurisprudences zieds (ar ļoti latviskiem uzvārdiem arī), bet pat dot atbilstošu izglītību jaunajai paaudzei. Nu jā, laikam arī neiespējami, jo tas pats jurisprudences zieds modri sekotu, lai ar to draņķību nekas slikts nenotiek.   Man pat te provincē ir diezgan daudz to instrumentu. Un? Ne reizi neesmu šamos izmantojis. 😉 Un jā! Visi tie, kas iet iekšā Fēniksā, ir dolbajobi.😉
    • 138
      Fēnikss arī tikai nodrošina instrumentus?
    • Jurkins
      Paga, paga! Burbuli pūš ne jau bankas, bet varza alkatīgu dolbajobu. Bankas tikai nodrošina nepieciešmos instrumentus.😉
    • 138
      Kapitālisms ir ciklisks ne tikai letiņiem. Un bankas, kas uzpūta burbuli, nebija letiņu. Lai kā man citādi gribētos tev piekrist, ka letiņu pašu rokām viņu dzīve un valsts ir tādā šokolādē kā ir, nevis slikto krievu, žīdu utt. dēļ.
    • Jurkins
      Starp citu, atcerieties, kādas toreiz pa radio reklāmas gāja? 🤣 Piemēram... fonā ielas troksnis un bērna balstiņa - "Tēt, nu cik ilgi mēs kā (neatceros to epitetu, bet bija labs) ... brauksim ar to sasodīto trolejbusu, reku, Jānīša tētis jau jaunu mašīnu nopirka, Anniņas arī..." Vai ..."es atvainojos, jūs varētu savu auto nolikt gabaliņu tālāk, citādi manējā blakus jūsējai izskatās pēc miskastes" .   No Marsa šamās mums te iesūtīja? Vai no maskavas, varbūt? Nē, draugi, tikai paši letiņi to krīzi uztaisīja. Un tikai nevajag, ka visiem jau bija grūti. Kas lika darīt tā, kā darīja visi? Pistole pie galvas bija? Un pēc tam vēl lepojāmies, ka esam veiksmīgi "savilkuši jostas"🤣.   Ak jā! Un vēl tagad lepojamies, ka "visiem jau ar tiem lielajiem projektiem neiet viegli".  
    • biomass979
      Nu jā,pirmo reiz šādi ,Aizmauc uz RD nopirk jaunu,viss kulē! Kautgan dīvaini ar to esošo! Šis ir 10....
    • biomass979
      Vot,tur jau tā lieta,bet kad ielieku savu SSD  tad vis ir  tā kā tam jabūt!  Iekšā bija šāds 250GB,bildē redzamais ! Vot šo pieliku paralēli pie sava PC un xren ,mans nelec,iestingst sākumekrānā ,tad jau būs pagalam!? Kautgan šīs atrodoties iekš saviem dzelžiem - ilgi startējas,iestartējas,kā brīžām,brīžam kompis atslēdzas!
    • Jurkins
      Nedomāju, ka Tu nesaproti. 🤣 Mūsu pašu tautieši. Interesanti, kurš tad mums lika būt par ziemeļu Sveici, tiltu starp austrumiem un rietumiem, krievu eksportkravu monopolistu un valsti, kur mācījās nevis dabaszinātnes, matemātiku, fiziku, galu galā programmēšanu, bet visi baigi sociologi, psihologi, finansisti, juristi, ak, jā, vēl viesmīļi un sociālie darbinieki. Kurš mums "treknos gadus" uztaisīja, kurš glāba bankas un "valstiski nozīmīgus" uzņēmumus? Krievi, albāņi, mongoļi? Āāā, sapratu ... pasaules ebreju sazvērestība.   Zini! Man arī nebija krīzes. Un tādu trekno gadu arī ne. Man bija normāla stabilitāte.     Es jau neceru nemaz, ka šaurpierītei Dilam kaut kas pieleks bez speciālas skaidrošanas 🤣. Vai man to vajag?
    • 138
      Varbūt šajā gadījumā ne tik slikti, bet Rīgas ielu miskastes pirms gadiem diviem nopirktās gan ir īstas norvēģu, par atbilstošu cenu, štuka gabalā laikam bija?     Soliņi un koki krūmi podos arī parādās, tiem nav ne vainas, cenu nezinu.
    • AndrisBB
      nulldisks 🤣 aka. /dev/null
    • Arnis2002
      draiverus 7-jam vajag! paga-a kas tas par disku ar 0 ietilpību?
    • AndrisBB
      Šis diezgan interesants blog-ieraksts   https://www.afrugaldoctor.com/home/leveraged-etfs-and-volatility-decay-part-2
    • 138
      Skatījos te, tad laikam šī ir vienīgā vieta kur vēl vecais nosaukums  
    • base7
      Tiesām? https://www.ehr.fm/radio/ehrplus Uz FM arī jauns džingls.
    • Dils
      Nu Jurkins piemēram, šis samērā bieži piesakās ka piedalījies kaut kādos sūdos...    
    • msp
      Kaut kur ap 2005-2006.gadu es reāli uzksatīju sevi par neveiksminieku, jo nekādi nesanāca būt bariņā ar "nopietniem vīriem", kas pirka mazlietotus mersedesus, plātījās ar ceļojumiem un apkalpojās pie vairākām mīļākajām.   Un tajā brīdī, kad "mēs (kas tie ir - mēs?) uztaisījām izsūtīšanu", es tikai sāku pa īstam mācīties likumsakarības. Tad, kad man jau bija 30. Un sanāca tā, ka man nekad tā īsti nebija trekno gadu, bet nebija arī krīzes. Īstenībā pat dižķibeles laikā veikals sāka iet no rokas, jo nebija kredītu atšķirībā no "nopietnajiem vīriem", kurus saistības vilka uz grunti.   A tie nopietnie - jā viens pakārās uz sava helikoptera lāpstiņas. Viens emigrēja uz Filipīnām, uzmetot visus savus kreditorus un valsti. Vienu vēl pāris gadus atpakaļ redzēju Āgenskalnā lasam metālus pie misenēm.   Un kas tad bija reāli pie vainas? Nu nekas cits kā kolhoznieku zemais izglītības līmenis. Viņiem likās, ka varam nokļūt Zviedrijas vai Dānijas līmeņa sabiedrībā pa šortkatu. Un bija tik dažas vārgas balstiņas sabiedriskajā domā, kas oponēja, ka tas nav iespējams tik īsā laikā. Tāpēc, ka nav iespējams.   Tieši tas pats par @138uzdoto jautājumu par tām būdām. Kolhoznieki projektēja, kolhoznieki akceptēja un uzslies tos uz kolhoza galvenās ielas. Bet par Dānijas līmeņa cenu. Starpnieks ar domes funkcionāru reāli ieņirdz, sadalot virspeļņu uz pusēm. Jā, es nezinu cik tādai būdai jāmaksā un kādam jābūt dizainam, bet es pilnīgi noteikti zinu, ka RD kādā no departamentiem kādam/kādiem maksā algu, lai viņi to izdomātu, uztaisītu projekta tenderi un izvēlētos piemērotāko variantu. Un viņi to arī izdarīja. Un mēs saņēmām rezultātu.
    • M@R$$
      Man arī patika abas. Pēdējo gan kritiķi zvērā noraka, man likās nepamatoti.
    • AndrisBB
      Vispār pēdējā laikā nav ko sklatīties. Kautkad februārī būs The White Lotus trešā sezona.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...