Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 0 Anonīmi, 134 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• base7
    • audi992
    • trakais
    • e = d
    • krabis
    • AndrisBB
    • uldise
    • Murlo
    • Kazarms
    • binary
    • rubb
    • dainis61
    • Igors83
    • Knaabis
    • Mikelis95
    • M@R$$
    • aigarsa
    • martinno
  • Biedru statistika

26783
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    droopeks
    Newest Member
    droopeks
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Varbūt šajā gadījumā ne tik slikti, bet Rīgas ielu miskastes pirms gadiem diviem nopirktās gan ir īstas norvēģu, par atbilstošu cenu, štuka gabalā laikam bija?     Soliņi un koki krūmi podos arī parādās, tiem nav ne vainas, cenu nezinu.
    • AndrisBB
      nulldisks 🤣 aka. /dev/null
    • Arnis2002
      draiverus 7-jam vajag! paga-a kas tas par disku ar 0 ietilpību?
    • AndrisBB
      Šis diezgan interesants blog-ieraksts   https://www.afrugaldoctor.com/home/leveraged-etfs-and-volatility-decay-part-2
    • 138
      Skatījos te, tad laikam šī ir vienīgā vieta kur vēl vecais nosaukums  
    • base7
      Tiesām? https://www.ehr.fm/radio/ehrplus Uz FM arī jauns džingls.
    • Dils
      Nu Jurkins piemēram, šis samērā bieži piesakās ka piedalījies kaut kādos sūdos...    
    • msp
      Kaut kur ap 2005-2006.gadu es reāli uzksatīju sevi par neveiksminieku, jo nekādi nesanāca būt bariņā ar "nopietniem vīriem", kas pirka mazlietotus mersedesus, plātījās ar ceļojumiem un apkalpojās pie vairākām mīļākajām.   Un tajā brīdī, kad "mēs (kas tie ir - mēs?) uztaisījām izsūtīšanu", es tikai sāku pa īstam mācīties likumsakarības. Tad, kad man jau bija 30. Un sanāca tā, ka man nekad tā īsti nebija trekno gadu, bet nebija arī krīzes. Īstenībā pat dižķibeles laikā veikals sāka iet no rokas, jo nebija kredītu atšķirībā no "nopietnajiem vīriem", kurus saistības vilka uz grunti.   A tie nopietnie - jā viens pakārās uz sava helikoptera lāpstiņas. Viens emigrēja uz Filipīnām, uzmetot visus savus kreditorus un valsti. Vienu vēl pāris gadus atpakaļ redzēju Āgenskalnā lasam metālus pie misenēm.   Un kas tad bija reāli pie vainas? Nu nekas cits kā kolhoznieku zemais izglītības līmenis. Viņiem likās, ka varam nokļūt Zviedrijas vai Dānijas līmeņa sabiedrībā pa šortkatu. Un bija tik dažas vārgas balstiņas sabiedriskajā domā, kas oponēja, ka tas nav iespējams tik īsā laikā. Tāpēc, ka nav iespējams.   Tieši tas pats par @138uzdoto jautājumu par tām būdām. Kolhoznieki projektēja, kolhoznieki akceptēja un uzslies tos uz kolhoza galvenās ielas. Bet par Dānijas līmeņa cenu. Starpnieks ar domes funkcionāru reāli ieņirdz, sadalot virspeļņu uz pusēm. Jā, es nezinu cik tādai būdai jāmaksā un kādam jābūt dizainam, bet es pilnīgi noteikti zinu, ka RD kādā no departamentiem kādam/kādiem maksā algu, lai viņi to izdomātu, uztaisītu projekta tenderi un izvēlētos piemērotāko variantu. Un viņi to arī izdarīja. Un mēs saņēmām rezultātu.
    • M@R$$
      Man arī patika abas. Pēdējo gan kritiķi zvērā noraka, man likās nepamatoti.
    • AndrisBB
      Vispār pēdējā laikā nav ko sklatīties. Kautkad februārī būs The White Lotus trešā sezona.
    • nrs
      Jauno gadu sagaidīju ar Furiosa: A Mad Max Saga (2024). Patika vēl labāk par iepriekšējo Mad Max: Fury Road (2015), kura arī ļoti patika.
    • biomass979
      Par  cik jau iekakāts,tad paturpināšu! Tēma gan neatbilst,bet iekārta aptuveni! Kompītis  hp elitedesk 800 g1    Izskatās ka šo vienkāršāk pārinstalēt,bet ar šiem mini nebiju ņēmie.BIOSa itkā sakonfigurēju pēc atiecīgā video pamācības-lai boot no fleškas-  Legacy! A kautkā apstājās pie šī  atēla!  Iekš BIOS pie sistēmas ir redzams sistēmas SSD,bet pie BOOT neredz!      Kur tad īsti  esmu noluņojies?
    • 138
      Līcī ir, bet tas ko Racer teica.
    • 138
      Gribēju jautāt, cik sen pārdevējuši, bet nē, nav pārdevējuši, stacija joprojām saucas EHR Russkie Hiti.
    • M@R$$
      Diezgan garlaicīgs tucis tur skan, cik uzslēdzu, vizinoties ar auto. Hehe, kopš padzina Topruslanu ar visu eurodance, neesmu baigi bieži uzslēdzis. Šķiet, Topradio ir zaudējis savu īpašo skanējumu. Varbūt kļūdos. Ja dvēselei sagribās deju mūziku, tad Energy 98 nemainīgi pilda savu misiju. Jā, pēdējā laikā padaudz remixu, bet kur nu bez viņiem... 
    • Jurkins
    • base7
      *Dejiskākā radiostacija Latvijā "Mix FM" (FM102.7) tuvākajā laikā plāno ievērojami palielināt savu apraides rādiusu. Iespējams, raidītājs no Āgenskalna varētu tikt pārcelts uz Zaķusalu. Pašlaik Mix FM media grupai pieder 5 radiostacijas (Relax FM, Mix FM, Avtoradio, Baltkom un Roks). Agrāk kontrolēja arī "Lounge FM", bet to pārdeva Skonto grupai. Starp tām līdera pozīcijās ir "Relax FM" (189 000 klausītāju, rekords). Pašam "Mix FM" auditorija-80 000 klausītāju. Savukārt "Avtoradio" skaitoties populārākā starp krievvalodīgās auditorijas. Šādas tādas izmaiņas skaršot arī "Baltkom Radio" un "Radio Roks". *Kopš "Topradio" nonāca TV3 grupas īpašumā, deju mūzika tur vairs nav tāda, kāda bija Ruslana laikā.
    • Aigars
      Es to par izsūtīšanu nesauktu. Drīzāk tā ir mūsu valsts nespēja konkurēt ar vairāk attīstītām valstīm par darbaspēku.
    • ivo
      Man atkal pēc pārdošanas nav miera un rokas niez, gribas atkal kādu rotaļlietu   Bet skatos uz Avata 2, tur vismaz ir iespēja gan palidot drošajā režīmā gan noķert kādu kaifu no lidošanas manuālajā.
    • Racer
      Ja Tu būtu 3. - 5. klases skolnieks, tad viss būtu kulē!
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...