Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   17 biedri, 0 Anonīmi, 119 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Eraserz
    • maize
    • Aigus
    • TOoMoOT
    • KebabMaster
    • nrs
    • krabis
    • ggg97
    • mafijs
    • Tasteris
    • Oxyder
    • hero
    • spitaligais
    • mopy13
    • duksis
    • osscar
    • itanium
  • Biedru statistika

26784
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    droopeks
    Newest Member
    droopeks
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• base7
      Krievijas telekanāls "RTG Int" pārtraucis savu darbību uz Eutelsat (9E) satelīta, kur bija pieejams nekodētā veidā.
    • AndrisBB
      Te jau bezmazvai jāsāk kautkāds 'me too' movements vai haštags  
    • Gestapo
      Es arī, varbūt atbilstošs tituls jāpiešķir 😁
    • Rainis
      Šis ir varens pircējs, esmu agrāk jau saskāries
    • ggg97
      Kaut kā ar nedaudz vates piesmaku. Vai ziema manam degunam drusku maņu sagrozījusi?
    • erikonkulis
    • base7
      Uz Astra (4.9E) satelīta esošais informatīvais Ukrainas telekanāls "Kyiv TV" (12073, H) mainījis savu nosaukumu uz "Kyiv 24" un gaida Donalda nākšanu pie varas.
    • AndrisBB
      Vaitad kautkad senāk jau nebij vesela opopeja ar pazudušo RAM moduli un apmaiņu iekš Origo?
    • Racer
      ka biedru domas par to ka esi vējgrābslis nemainīsies...
    • ju
      120Hz reāli jau spēlēm vajag. Vismaz man tā šķiet, 60Hz exceli, wordam, kaut ko paskriptēt, kā man, arī OK.  Sāku pat domāt ietaupīt kārtīgi, atradu LG 34" ar visu USB-C savienojumu, ko man noteikti gribās, ar IPS paneli zem 400EUR.
    • AndrisBB
      Apskatīt jau maz ticams ka tu atradīsi kur. Nav tas populārākais monitors.   Lenovo p40w-20 tas izliekums ir visai minimāls, tāds pavisam lēzens. Pēc specenes sanāk 2800R. Iepriekšējam Dell u3415 sanāk ka bij 1900R, attiecīgi būtiski ieliektāks. Dell 40 colligajam (U4025QW) 2500R. Sanāk ka Dellam patīk viņus mazliet vairāk ielocīt. Ja man jāizvēlas, tad es dotu priekšroku 2500/2800, jeb plakanākam. Nav tie monitori tik lieli, ka tur vajadzīgs kāds īpašāis izliekums. Ja nu vienīgi lieto divus vai vairāk, tad es redzu jēgu lielākam izliekumam. Bet ja pa daudz, kā Philipsam (Philips 345B1C - 1500 R), tad gan ir kautkā jocīgi un jāpierod.   Lenovo paņēmu tapēc ka vairāk dizains patika, plus uz jaungadu bij 33% atlaides, attiecīgi būtiski lētāks. Bet Dell ir jaunāks models ar 120Hz (iepriekšējais U4021QW bij ar 30/60hz, ganjau vēl kautkur atrodami un nopērkami), Lenovo - 75hz. Palietojot, ir OK, nekādu lielo vajadzību pēc 120hz nemanu. Protams būtu labāk vairāk, bet vai tas būtu 1/3 cenas vērts uzlabojums?   Paneļi jau viņiem visiem identiski no LG un bilde ir gana laba.      
    • ju
      Jā, liekumi dažādi. man no tāda liela, totāli plakana nedaudz bail, būtu labi sākumā apskatīt Protams, var jau mēģināt 14 dienu laikā sūtīt atpakāl, bet negribas to čakarau  
    • AndrisBB
      Tie ieliektie 34'' ari visai dažādi ieliekuma ziņā. Dell variants it OK ar tādu lēzenu ieliekumu (neatceros cik tur R bij specenē). Nopirku offisā vienu Philipsu, tad tas ieliekums daudz lielāks un nav 'apaļš', bet vairāk liekas kā kautkāds V veida. Kautkā ne tā liekas.
    • Athlons
      Kungi!... Tikai mieru! Katram var sanāk alošanās... no pieredzes: apsūdzētajam ir tendence pazust, kad jābrauc ar naudu pakaļ hlamam... bet nu kam negadās...  taču topikstarterim arī viens darījums tulīt jau gadu karājas gaisā...  es joprojām pacietīgi gaidu... 
    • ju
      Es ar sāku skatīties uz šitiem 40", tik biku žēl šitik dārgu, skatos vienu Philips, vienīgi, ka tas, laikam, pavisam plakans. Pēc ieliekta 34", kad apsēžot pie kāda plakānā, šķiet, ka ieliekts. Un šis jau kā man ar TV, nopērku lielāku, pirmajā brīdī šķiet, ka traki, pēc pāris dienām jau pavisam labs
    • Exiic
      Palika tikai 2. Pozīcija 
    • Exiic
      Es jau necepos par to ka nenopirka, bet par viedokli ko izteica šeit Te varu tikai piekrist. Cilvēks rēķinās, ka var mest, jo uzmet jau daudzi. 🤣
    • Musimusi
      Monitoram izlauzta HDMI ligzda. Plati izņēmu, ligzdu pasūtīju (drīz būs :)), vajag  kādu kas pārlodē. Būtu parastā, pats salodētu, bet šai (SMD) tās kājas tik tuvu... nebūtu tai ligzdai tuvumā divas mikroskopiskas  8 kāju "mušiņas" varētu " riskēt" fēns ir, gan lietots tiek citiem mērķiem , bet gribās tomēr to monitoru "saglābt" -IPS matriciņa, kaut arī paveca, strādā(ja) labi. Varbūt ir kādam rekomendācija, kur aizbraukt iedot, pagaidīt kamēr salodē, lai nav "garajā". Paldies jau iepriekš. PS. Ja nu pēkšņi kaut kur tēma jau šeit bijusi, un nemāku sameklēt, būšu pateicīgs par saiti.
    • ggg97
      Varbūt nekontaks saslēdzas, kad iesprauž. p.s. Un, ja iebāž pliku patchcordu, bez neaktīvā switch pieslēgšanas?
    • Anonīms Alkoholiķis
      Apsveicu, tev ir nakotnes tehnoloģija wifi-over-ethernet 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...