-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 3 biedri, 0 Anonīmi, 136 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Pukinens
- INTRASERVERNET
- kaads
-
Biedru statistika
26789
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
droopeks
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Neliels update. Atnāca jaunā konsole, ar to viss ok, vēlreiz paspēlējos ar bojāto, to pilnībā noresetojot. Ethernet tāpat nedarbojas, bet ja ir iesprausts ethernet kabelis (no switch puses ports nav aktīvs), tad wifi darbojas stabili un savienojumu nezaudē, tiklīdz izrauj ethernet, tā wifi sāk čakarēties. Kādam ir idejas, kā tas ir iespējams?
-
-
Tikko noskatījos ar ~20 gadu pārtraukumu Mulholland Drive. Ja kāds grib samežģīt prātu viegla reibuma stāvoklī - tad šī ir īstā. Par filmu atmiņā bija palicis tik tas, ka neko nesapratu. Tagad noskatījos vēlreiz un joprojām nespēju nošķirt halucināciju no īstenības. Pēc filmas pagūglēju, un izrādās Deivids Linčs ir režisējis arī Twin Peaks. Tiem, kam patika, patiks arī Mulholland Drive.
-
aha, vienreiz ar šāds kāsis sanāca.. paliku dusmīgs un atmetu ar roku. pēc kādas nedēļas atkal savajadzējās un kārtīgi izlasīju.. topika ietvaros, beidzot izspēlēju (kopā ar side quest), sen sen sen sen, iegādāto borderlands 3. kakraz jau ceturto sāk reklamēt. nu savs humoriņš jau bija, bet pārāk daudz uz otro daļu balstīts viss, nekā orģināla. tie NPC samainīti, bet uzvedība tāda pati.
-
Latviski un krieviski, atkarībā no seansa. Angliskie seansi ir tikai 12+, 16+ un vecākiem. https://www.apollokino.lv/schedule Nomās var izvēlēties angļu valodu, bet man savējos pagaidām nesanāk uz to pierunāt 😐
-
-
-
Hmm… Tad ne tur būšu skatījies (В качестве: 720p). Par angļu valodu jāatzīst, ka bērni vēl nav apguvuši Skolā nemāca, pats arī "noslinkoju" un neiemācīju. Nu un zagt, protams, arī īsti nav vēlmes.
-
Starp citu, 720p nav tik slikti. Bet šajā gadījumā tur ir arī pieejams 1080p. Un ja ENG valoda nav saprotama, nu gadās...
-
-
Efektīvajā pasaulē visefektīvāk ir par valsts (nodokļu maksātāju... manu un tavu) naudu veidot finansu piramīdu. Lai gan finansu piramīda šoreiz nav tas pareizākais termins. Lai veidotu finansu piramīdu tomēr ir jābūt kaut kādai harizmai... nu lai tie idioti tev nestu to piķi. Šeit ir pilnīgs pizģec. Es par šo nepadomāju. Bet doma super!👍 p.s. to video ieliku, lai nebūtu pašam tie lamuvārdi jālieto 🤣. Lai gan ... autors, lai kā centās, bet lietas būtību tomēr nesaprot.
-
Jūnijā būs skatāms "28 years later". Šķiet, savulaik 28 days later un 28 weeks later pat tīri labi patika, bet tagad noskatījos to 28 years later treileri un kaut kā zuda vēlme ko tādu atkal skatīties.
-
Domā, ja vēl nemazgāsies arī, tad efekts būs lielāks?😀
-
720p kaut kādā nesaprotamā valodā? Paldies, bet gan jau paskatīsimies ko citu
-
Jums vēl ir tās sēnes? Kaut mazs gabaliņš. Nepīpēšu! Iestādīšu vannā. Lai izaug vairāk.
-
Man bija šitāds pats jautājums, tikai izkrita no galvas 😀
-
Es tur nepiedalījos, bet par tapšanas procesu gan jau taisnība.
-
-
-
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.6k
-
Kopā ierakstu1.5m
-