Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• vvv
      Tas gan, pārnēsāšanai somā labāk ar slēdzi. Ir datorlietotāji, kuri nēsā savas peles somā, ir datorlietotāji, kuri nenēsā savas peles somā. Jurkina peles ražotājs padomājis par tiem, kuri nenēsā, uztaisījis viņiem ērtāku peli...
    • binary
      Tikai tad, ja zīmē uz sienas 😁
    • AndrisBB
      Nu ja pele somā. Izņem laptopu uz brīdi, viņa piekonektējas un nepārtraukti tirinās tur 🤣 Parasti jau gan viena pele mājās, otra offisā, bet ne vienmēr. 
    • Jurkins
      🤣 Ar diviem pirkstiem. Tici vai nē! 🤣  Bet tas viss ir kuiņa. Ja locītava nesāp, tad tādas neērtības var pieciest.
    • vvv
      Tekstus taču ik pa laikam vajag uzrakstīt, bez klaviatūras neiztikt... Tu taču arī raksti diezgan...
    • Jurkins
      Kā minēju, esmu pieradis datoru modināt ar peli. Un kaķim nafig tas dators ieslēgts nav vajadzīgs.🤣
    • vvv
      Pašreizējā pele man bezvadu, izslēgšanas slēdzītis ir, bet to nelietoju. Var teikt, priekš manis tas ir lieks. Kā jūs darāt? Slēgalējat ārā savas peles? Ir pazīstamas tās sāpes... Tāpēc interese par vertikālām pelēm...
    • Jainit
      Dzīvoju Jēkabpils pusē, taču rokas pārsvarā aug no pakaļas, līdz ar to varu pieteikties tikai kā savācējs, ar melnbaltajām izdrukām pilnīgi senčiem pietiktu.
    • Jurkins
      Kaut kā viss automātiski notiek. Pat neesmu par to aizdomājies. Bet tas, ka locītava vairs nesāp, atsver visus citus sīkumus.   Es gan neesmu profesionāls "klabinātājs"😁. Iespējams, ka tas, ka tā pele ir augstāka, šiem biku bojātu dzīvi.   Varbūt klavieri arī vajag ergonomisko.
    • vvv
      Pašam nav pieredzes ar vertikālām pelēm, bet interesējos šajā virzienā, kaut ko palasījis esmu, par plusiem un mīnusiem. Ko piemin, ja jāstrādā pārmaiņus ar peli, klaviatūru, vertikālās peles gadījumā roku no peles uz klaviatūras pārlikt sanāk ar lieku plaukstas grozīšanu, pie tam, roka jāceļ pāri pelei. Ko par šo sakāt? Nav traucējoši?
    • Jurkins
      Manējā ir logilink.   Darbā (pagaidām) ir klasiskā M190. Un pieķēru sevi, ka roka stāv slīpi blakus pelei un ar pogām un rullīti darbojos ar pirkstu "malām".
    • AndrisBB
      Manliekas visas Logitech peles var izslēgt ar slēdzi apakšā. Vismaz neesu manījis tādu, kuru nevar.   Tāpat arī pilns ar feikajām Logitech pelēm, it īpaši Amazonā, ebeyā utt, ganjau arī visādos interneta veikalos. Tā īsti nemaz nevar pamanīt atšķirību, ja nenoliek divas blakus. Tad var uzreiz redzēt, ka materiāls mazliet ne tas, pogas/rullīts spiežas savādāk utt. 
    • Jurkins
      Kaut kad 2000-šo sākumā man uzdāvināja (par labu darbu 🤣) MS optisko peli ar vadu. Nu perfekta - pasmaga un precīza, mikroslēdži ideāli.  Laikam kādus 10+ gadus darbojās nevainojami. Pēc tam logiteči ir bijuši. Viss jau ok, bet līdzko paņēmu un kādu pusstundu pastrādāju ar šo lēto vertikālo, tā ... Nu vot tagad izvilku no plaukta un piespraudu otru - logiteča. Pamēģinu vienu, otru. Klasiskajai momentā roka jūt, ka nav tas. Nu nav roku noliekot sev priekšā uz galda horizontālais stāvoklis plaukstai, tā sacīt, normalizētais. Vismaz man. Vienīgais, ko gribētos - smagāku, precīzāku un, kā minēju, ar slēdzīti. Esmu pieradis, ka dators mostas no peles un šai ir pašaizmigšana pēc kaut kādām 10? sekundēm un tad var grūstīt kā grib. Mostas tikai paskrollējot. Bet gribētos, lai var izslēgt un čau.   Pogas un ritenītis ir apmēram 60 grādu leņķī pret galdu. Un taā arī ir noliekot roku uz galda. Ja man jālieo klasiskā, tad reāli ir piespiedu kārtā plauksta jāpagriež par 60 grādiem.
    • Net
    • versatile
      Vislabākās atmiņas par Logitech MX-1000 (nezinu, kas ir šī modeļa aktuālais pēcnācējs). Ikdienā lietoju vairākas - HP Comfort Grip Wireless Mouse, kaut kādu Xiaomi un Logitech M165 - visas darbiņu dara labi, nulle pretenziju. Vienīgā pele, pret kuru jebkad ir bijušas pretenzijas ir ābola maģiskā - nejēdzīgs plācenis uz kura roku nevar uzlikt normāli un jātur arkā.
    • INTRASERVERNET
      Vari meginat pats taisit, bet musdienas ja vien printeris nemaksaa GBP500+, tad nemeginu taisit. Un ari skatos cik ir tirgus vertiba lietotam. Tava gadijuma es panemtu vieta citu printeri, ja velies vel sho pashu kartridzhu izmantot tad nem to pashu HP printeri.  
    • M@R$$
      Jāsaka, darbā piedāvāja lietot ergonomisko Microsoft bezvadu grauzēju. Ziniet, sākumā biju skeptisks, bet pie smagas slodzes vakarā plaukstas nav tik nogurušas.
    • AndrisBB
      Ir jau arī tādas plus/mīnus pa vidam, plus precīzas peles. Piemēram no Lenovo, relatīvi lēta. https://www.amazon.co.uk/LENOVO-Wireless-Vertical-Mouse-GY51C33980/dp/B09TFF9V46    
    • HIGH-Zen
      Es lietoju klasiku - Logitech B100 vai M100. Lieliska, lēta, izturīga pele ir izgājusi ugunskristības datorsalonos, kur sīkie stundām klikšķinājuši, lai izliktu punktus iekš MU Online un kapājuši CS 1.6.
    • Aigars
      Man personīgi vēl nav vajadzība pēc tādas peles, bet zinu gadījumus, kad ļoti jauniem cilvēkiem ir bijušas problēmas ar plaukstas locītavu un ir taisītas operācijas. Tagad zināšu ko ieteikt. Interesantākais, ka rakstot ar zīmuli, plauksta ir gandrīz vertikāla. Man darbā bez datora ir jāstrādā ar tik daudziem instrumentiem, ka tāda problēma nepastāv. Lielāka problēma, ka kāds instruments ir noklīdis un nevar atrast.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...