-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 22 biedri, 0 Anonīmi, 70 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- M@R$$
- hero
- dkk
- Stasss
- CosmosDC
- uldise
- Boņs
- mafijs
- osis2
- biomass979
- Insekc
- INTRASERVERNET
- osscar
- TOoMoOT
- Eraserz
- kaads
- Net
- senleja
- dzincha
- sounDDesign
- ainars
- Murlo
-
Biedru statistika
26776
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
droopeks
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Tie jaunie purvciemi kas būvējas, tur tak budžeta dzīvokļi vēl mazāki nekā padomju. Juglas ielā jaunās hruščovkas pie Sievasmātes apļa, piemēram. Nesaprotu, kas tur grib dzīvot un kāpēc.
-
Neesmu bijis, bet to džeku sludinājumus esmu ievērojis jau labu laiku, un tur ir sakarīgi dīli. Un ka tik ne plašākais piedāvājums Rīgā šādā segmentā. Pastūžus var arī Tallinas 54 Precēs no Vācijas paskatīties. Tumbas arī, bet tās tur pārsvarā esmu redzējis vintāžīgākas nekā tiem čaļiem no Zviedrijas. Verķim ir normāla Audio Technica galva. Neko vairāk par šo verķi nezinu, bet starp viņu un 50...100 euro verķiem ar 5 dolāru mehānismiem atšķirība varētu būt ievērojama. To TU teici.
-
Neliels update pie shis temas. Divaina karta saskaros ka transfer speed uz USB drive bija loti drankigs. Videji 800Kbps, ka 5Gb failu uzradija augsupladet uz USB drive aiznjems 1h 40min. Saku meklet vainu, kas notiek? Jo ieprieks lietojot Linksys MR9600 nebiju noverojis tadu problemu WIFI tikla. Atsledzu Hyper-V vEthernet, Bridge, vai nu wifi tikla izmainas nebija vai nu vispar nestradaja. Tad atsledzu Hyper-V pilniba. Un problema atrisinajas. Bet nu taka man Hyper-V nepieciesams, tad liku atpakalj un mekleju, kas ir par iemeslu tam. Un atradu, protams nav tik atri, ka veletos, bet 200% uzlabojums ir. Tatad risinajums zem Settings > Network & Internet > Advanced Network Settings > vEthernet (Virtualais Tikls) > Edit Jauna loga dodamies uz Configure Nakamaiz izvelamies Advance tab un mums janomaina 4 lietas no Enable uz Disable. Ja nu kads saskaries ar ko lidzigu, tad varat pameginat (Sis attiecas vairak uz tiem kam ir Hyper-V iespejots). Rezultats shads.
-
Beidzot upgreidoju savu Dellu3415w un tiku pie 40 collīgā Ultra-Wide. Bet tika Lenovo, nevis Dell. https://www.lenovo.com/gb/en/p/accessories-and-software/monitors/professional/62c1gat6uk#tech_specs Būtībā sanāk pusotrs 32'' 4k monitors vienā. Izškirtspēja. Nu jā krietni asāks par 34 collīgo (3440x1440) kuram ir 110 PPI. Šim ir 140 PPI. No sākuma likās par viss par sīku pie 100% scalinga, bet pēc pāris dienu lietošanas kautkā sāk pierast. Redzēs kā būs ilgākā laikā. Fiziskie izmēri. Platumā ir OK, varētu būt pat mazliet platāks. Pirms pirku uztraucos mazliet par augstumu, un tā arī ir ka monitors ir diezgan augsts un sanāk skatīties uz augšu, lai tiktu pie menu bāra. Jāpalieto kādu laiku, varbūt pieradīs. Visādi citādi ekselents monitors, varēja varbūt USB izejas kautkur sānā, nevis kopā ar visām pārējām ieejām/izejām, kur tāpat netiek klāt un neredz kur iespraust, tad būtu daudz lietderīgākas. Secinājumi. Iespējams ka 38'' 3840x1600 ir labāka izvēle. Nebūtu tik ass un tik plats kā šis, bet fiziskais augstums būtu labāks un PPI mazliet zemāks, tā ka ar 100% skeilingu kā vajag. Ideālais monitors laikam būtu, tas 38'', bet mazliet platāks (40'' platumā vai mazliet vairāk) un ar mazliet lielāku izšķirtspēju, teiksim kautkādi 120ppi. Eksistē itkā tie 49'', identiski 34'', bet jūtami platāki. Iespējams pat par platu. Nav redzēti dzīvē, būtu interesanti izmēģināt. Referencei.
-
Router rāda, ka josla uz 5 GHz ir 80 MHz, tas ir no rūpnīcas/provaidera, neko nemainīju. Skaidrs, ka 10+ klientiem reizē tāds ātrums nebūs, kaut vai tāpēc, ka pa optiku nāk tikai 960 MBps, bet visi reizē jau torrentus nevilks un man mājās reti kad vairāk par 5 sēž netā vienlaicīgi.
-
Te būs neliels sarakstiņš ar nekodētajiem daudz maz skatāmiem mūzikas kanāliem, kuri atrodami uz satelītiem. Var noderēt kādam pārstāvim no izmirstošās satelīttelevīzijas paaudzes. Yamal (90E) 1) Musicbox Russia 2) Shanson TV 3) TNT Music Express (80E) 1) TNT Music 2) Muz TV 3) Zhara TV 4) Shanson TV International (Biss) 5) Bridge TV 6) Bridge Hits 7) Bridge Rock 8 )Bridge Fresh 9) Bridge Classic 10) Bridge Shlager 11) Bridge Russkiy Hit 12) Bridge Deluxe 13) Bridge Etno 14) O2TV ABS (75E) 1) RU TV HD Astra (28.2) 1) Now 70 2) Now 80 3) Now 90&00 4) Now Rock 5) Clubland TV 6) That's Dance Astra (23.5E) 1) Ocko TV 2) Ocko Star Astra (19.2E) 1) Deluxe Music 2) Schlager Deluxe 3) MTV Germany 4) Zwei Music TV 5) Deutsches Musik Fernsehen 6) Deluxe Rap 7) Deluxe Dance Hotbird (13E) 1) Nuta TV 2) Nuta Gold 3) Power TV 4) Szlagier TV Polska 5) Stars TV 6) 4Fun TV 7) 4Fun Dance 8 ) Musicbox Polska 9) City TV Bulgaria 10) RTL 102.5 TV 11) RTL 102.5 Caliente 12) Radio Freccia TV 13) Radio Norba TV 14) Radio Zeta TV 15) Radio Kiss Kiss TV Astra (4.9E) 1) M1 Ukraine 2) M2 Ukraine Thor (0.8W) 1) 1 Music Channel Romania 2) UTV Romania
-
Tad jautājums - cik plata josta 5 Ghz ? Nākošais - viens klients tas ir špicka, bet pamēģināt dabūt tādu pašu kopējo Down ātrumu, kad pieslēgti 5-10+ klienti un lai vēl sadala līdzīgi to ātrumu visiem .
-
Pilnīgi piekrītu, ka man router nav novietots ideāli. BET, tā kā down ātrums ir pat virs 600 MBps, tad nemeklēšu labāku vietu. Vienkārši piekāru pie siens virs ledusskapja virtuvē, kur bija brīva vieta.
-
Pabīdot rūteri mazliet no sienas (10 - 15cm), signāla stiprums izmainās būtiski. ATliek atpakal, atgriežas kur bij. Tapāt arī staigājot gar to rūteri var redzēt kā raustās. Tiklīdz nolika atpakaļ un nestaigā, tā diezgan stabils.
-
Mans vecais lapsis šādi rāda. Speedtest.net.
-
Kaut kā vairāk pa 300MBitiem uz 5GHz nevaru izspiest...
-
Vai tikai Tu nejauc wifi savienojuma ātrumu ar reālu download ātrumu.
-
Tet optikas modems-router Nokia G-240W-C ar WiFi. Tālāk NoName switch no K-senukai (12 EUR) un tālāk 4 dažādi veci router (visi gan Gigabit). Pa LAN nets ir Min 960 MBps, pa WiFi mazāk (uz 5GHz Min 400/200 MBps, uz 2.4 GHz mazāk)
-
Router kā reizi ir cieši pie ķieģeļu sienas piestiprināts (varbūt tādēļ dzīvokļa tālākajā galā 5GHz WiFi down tikai nedaudz virs 400 Mbps). Dzīvokļa tālākajā stūrī caur 2 ķieģelu sienām down ir 400 MBps. Tuvāk ir labāk, bet man uz veca lapša pietiek
-
Un kā tad ir ārzemēs? Redzams taču ka Rīga nav labprātīga izvēle, kas var atļauties to pamet. Tajā pat laikā uz Rīgu brauc ar auto, padarot Rīgu vēl smirdīgāku un nepievilcīgāku un zaudējot pašu dārgāko-laiku.
-
Nostājies tuvāk sienai vai noliec rūteri pie sienas un arī nekas tolkam neies.
-
Nostājies starp AP un telefonu - uzreiz redzēsi izmaiņas. Iebāz telefonu kabatā, redzēsi signāla izmaiņas. Nostājies telpas tālakajā stūri, arī izmaiņas. Un nekādu metālu pat nevajag lai wifi ietekmētu.
-
kādus ražotāja dzelžus izmanto, ja nav noslēpums?
-
Ja dzīvo daudzdzīvokļu mājā, tad kaimiņu WiFi var traucēt. Jānoskanē ēters un, ja vajag, jāpamaina sava router iestatījumi. Parasti uz 5 GHZ ir labāk (ne tikai tāpēc, ka ātrāks nets, bet mazāk kaimiņu). Man liela privātmāja - TET optiskais modems-router un tālāk vēl 4 Router. Savos 80 m2 maksimāli atkāpjoties no WiFi router Down - ne mazāk par 400 Mbps, Up - 200 Mbps. Staigājot pa dzīvokli, nekas īpaši nemainās. Tas ar vecu "pensionāra" lapsi. Tas uz 5 GHz, uz 2.4 GHz ir biku lēnāks. Gan jau ar modernāku aprīkojumu varētu labāk, bet man pietiek.
-
Es vairāk domāju par radio ētera izmaiņām dēļ kaimiņu routeriem, zigbee uc. kas izmanto wifi frekvences. Starp citu kā tev upload ātrums vietās tālāk no routera?
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.6k
-
Kopā ierakstu1.5m
-