-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 8 biedri, 0 Anonīmi, 62 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Grossmeister
- lexxx
- spameris
- inteens
- Thomasuncef
- raiviic
- AndrisBB
- Dils
-
Biedru statistika
26773
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
droopeks
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Nu Ogrē esmu ievērojis te staigājot apkārt, ka mājas tiek celtas vietās, kas iepriekš man pavisam nepiemērotas šķitušas, tipa purvs ... visu norok n-tos simtus m3 zemes norok un uzceļ māju. Vai arī grava, atkal saved ntos simtus m3 zemes un ceļ māju.
-
Kāda starpība uz kā rēķina pieaug? Rīgā/Pierīgā (vari nosaukt to pa Rigu un tās guļamrajoniem) kopējais iedzīvotāju skaits aug gan skaitliski, gan procentuāli no kopējā. Šogad tie ir 53%, nākamgad 54, 55% utt. Nepaies ne 10 - 20 gadi un visdrīzāk 60% dzīvos tur. Attiecīgi arī lēnām apbūsvēsies, skaidrs ka tiem kam ir daudzmaz ienākumi, tie vairs negrib dzīvot padomlaiku dzīvokļos. Bet nu tā tā jau ir, iedzīvotājs vidējais ir tik turīgs, ka dzīvo vairākās vietās
-
Rīgā nekas nepieaug, krīt. Pieaug Pierīgā uz bijušo rīdzinieku rēķina, turīgā gala. Cilvēku skaits paliek mazāks, bet aizņemtās platības paliek lielākas. Materiālais stāvoklis to nosaka nevis cilvēku skaits, ja ir nauda viens pats cilvēks labprāt dzīvos vairākās istabās, vairākos īpašumos, vairākās vietās, ārzemes ieskaitot, vienlaicīgi.
-
Tieši kas ir offtopic? Offtopic būtu visas gudrās runas par to, ka par 200 EUR vajag meklēt vintage pastiprinātāju un skandas. (U-7111 + S50?) . Autoram jāaiziet uz kādu veikalu un jāizvēlas meinstrīma aktīvās tumbeles, kaut vai tādas kā @itanium piedāvā. Jo atslēgas vārdi ir: būtu jāmeklē, kur šamos utilizēt.😉
-
Nu ja atver ss.lv, tad galvenā lieta ko visi pārdod ir jau sagatavoti pleķi būvniecībai Pierīgā. Viņu tur ir tūkstošiem, nekas nav jānoskata. Šepteri kas ar to nodarbojas visu nokārtos. Statistika jau arī īpaši nemainas gadu gadiem. 53% iedzīvotāju dzīvo Rīgā un Pierīgā un tās ir vienīgās vietas, kur cilvēku skaits pieaug. Visur citur krītas. Tas tikai laika jautājums, kad apbūvēs un interesantākās vietās sāks trūkt to pleķu. Ja būs izdevīgi un būs pieprasījums, tad savilks i vadus, i ceļus sabūvēs.
-
Ja? Es mazliet fiziku mācījos, bet kopumā esmu tāds filozofiski orientēts huminatārs cilvēks, kuram interesē arī eksaktas lietas. Vari lūdzu pāris rindkopās, nevis teikumos (un vēlams ar pamatojumiem) pastāstīt kā tur ir ar to radioviļņu izplatību un vidi? Paldies.
-
Ak dies.. domā, braucot pa ceļu noskatīji smuku tukšu vietu, un uzreiz tev visu pienesīs uz paplātes. Sadales Tīkla aktivitātes maksā diezgan nesmukus ciparus.
-
Kotad vietās kur 10x lielāks cilvēku blīvums nav ceļu, elektrības vai mobilo sakaru?
-
Var jau būt. Piepluso normāla piebraucamā ceļa izbūvi.. ļepektrību, jā lai mob. sakari iet švilpdami. Pačurāt iesākumā var aiz stūra. Neviens neredzēs.
-
Nu ja jau tev tur tie vienistabas dzīvokļi tik lēti un teorētiski var sakrāt 5 gados. Tad kas tev liedz to prieku pa gadu iekrāt iemaksai un pārējo nopirkt hipotēkā? Protams ja tik mazas summas dod. Neviens jau neliedz to dzīvokli nomaksāt 5 gados, ja jau ir nauda. Nomaksāji un pārdod, skaties kautko labāku. Ar nosacījumu ka pēctam tas dzīvoklis ir pārdodams.
-
Tu no RDR 2 sagaidi spēli, bet tā nav spēle, tas ir mākslas darbs/piedzīvojums Banishers Ghosts of New Eden Drūma, bet viena no retajām spēlēm, kurai eju visus side questus, jo tiešām ir interesanti.
-
Nu skatāmies kas pērk un ko pērk. Mājai ar vērtību 100k nekas vairāk par pirmo iemaksu tur nevar iznākt.
-
Ja nu tomēr aktīvās tumbas, tad jaunas Edifier R2750DB iekļaujas budžetā. Es, protams, nepārzinu situāciju, bet vismaz es pats noteikti nebūtu priecīgs, ja kāds man uzdāvinātu vecu, lietotu pastiprinātāju un skaļruņus.
-
Nu paga, citur atliekot 20% no ienākumiem, cilvēki var sakrāt tikai pirmajai iemaksai hipotēkai. Bet tu gribi pa 5 gadi sakrāt, lai nopirktu?
-
Savos nu jau gandrīz 30 jāsaka, ka pat ar finansiālo disciplīnu pēc 5 stabiliem darba gadiem, pelnot vidusmēra algu reģionā neko prātīgu tā arī nav izdevies uzkrāt, drīzāk tieši pretēji. Ikdienas izdevumi un auto transporta izmaksas arvien procentuāli pieaug. Ne tuvā, ne arī tālā nākotnē nesaredzu perspektīvu iespēju iegādāties nekustamo īpašumu bez hipotēkas, pat ja gribētu. Pat savelkot jostu un atliekot 20% no ienākumiem, tas prasītu vismaz 5 gadus, lai sakrātu 1-istabas dzīvoklim provincē, kurš noteikti uz to brīdi jau sen būs par mazu. Kā tad finanšu-protošie biedri ieteiktu rīkoties, lai vēl pēc 10 gadiem neattaptos tieši tur pat..?
-
@martinno, Tu neesi vientuļš, es arī miglaini pirmo sezonu atceros. Noskatīšos pēdējās sērijas beigas un tad jauno. 🙄😀 P.S. Šovakar nav laika - 22:30 mūsējo u20 izlase masēs jeņķus hokejā, vakar kanādiešus uzvilka.
-
Iesāku skatīties un sapratu, ka no pirmās sezonas praktiski neko neatceros... Ehh, būs jāsāk viss no sākuma.
-
Iepriekš bij kaut kāds mikrotiks hap ac un problēmu arī nebija. Tiesa, nemērīju lokālo, bet tie 100 mbit no radiolinka stabili gāja. Ā, btw, mammai pirms pāris gadiem kaut kādu lēto tplinku ar 5 GHz uzliku, jo vecais ar 2,4 lāga negāja. Bet nu varbūt vnk bija vecs. Šos pāris gadus nav problēmu, dažkārt attālināti pieslēdzos pie viņas laptopa un pamēru ātrumu - stabili 100 mbit, kuri arī pa vīto pāri tiek padoti daudzīvokļu mājā.
-
-
Tas hAp ac 5ghz nemaz arī īpaši ātrāk neejot, pilnīgi vienalga kāds tur tas 'ēters'· Pat labaratorijas astākoļos 300mbps, reālā dzīvē 100 - 150mbps. Tur vienkārši kāds no sūda taisās izspiest konfekti.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.6k
-
Kopā ierakstu1.5m
-