Viens pazīstams būvnieks teica, ka ja pēkšņi vienā dienā Depo, Senukajā un Kuršos ieviestu tikai un vienīgi bezskaidrus norēķinus, tad tās bodītes varētu klapēt ciet...
Prokuroru tam ir iemesls uztraukt tikai tad, ja citus tas uztrauc.
Kā tajā anekdotē, kur KGB piespēlē Intūristā ārzemju aktierim homoseksuālu draudziņu, visu nofilmē un no rīta klauvē pie durvīm ar sadarbības piedāvājumu - a mākslinieks paprasa, vai var ieraksta kopiju dabūt, smuki nofilmēts
Mani pilnīgi nē! Ne jau es tajā video 😁. Bet prokurotu varētu uztraukt.
Jā, tas arī. Un nav izslēgts, ka "kurš" tagad, piemēram, ar politiku nodarbojas. Vai ir labos draugos ar politiķiem.
Tevi šāds fakts uztrauktu? Mani nē. Dziļi vienalga, kas tur un ko.
Kas tas vispār par kompromatu?
Mani vairāk uztrauktu, kurš var kameru ielikt prokurora kabinetā...
Nezinu, neesmu ar viņu par šo runājis.
Bet es gan nebūtu pārliecināts par tiesu, ja nu gadījumā šis nopludina kāda augsta prokurora seksiņu darba kabinetā.😲
Vēl vairāk, tiesu sistēma, kura dzīvo draudzībā ar vonsovičiem...
Zinu, Andri, ka Tu visu zini un visur esi bijis. Laiks rādīs.
@versatile, jau teicu, ka neuzskatu viņu par baltu un pūkainu. Bet no šī neizriet, tas viss cits jau minētais.
A kur es Tev teicu, ka viņš ir balts un pūkains?
Kreisais piķis ir mums visapkārt. 😁 Tāpēc mani galīgi nesatrauc kaut kāds Lapsas džips, kas ir pilnīgs sīkums uz fona. Vienīgi kaut kā aizdoma, ka ar Lato tā ņemās tāpēc, ka šis ir uzminis uz olām ne vienam vien no tiem, kas "mūs sargā"😁
Tur jau vēl labs jautājums vai tur vispār kāds sakars bij ar Ķīnu, vai tas vienkārši iegansts kautkam citam.
Galu galā galvenā brēka jau bij par to ka tur bij ierobežots daudzums kuģu dienā un dārgas izmaksas, kā arī nebij priekšroka US kuģiem.
Vai tanī ziņā tur kādas izmaiņas? Maz ticams.
Tāpat arī visus nelegālus. Neviena no centrālamerikas valstīm jau nekad neatteicās ņemt atpakaļ nelegāļus. Neņēma tik tos, ko gribēja vest ar militārajām lidmašīnām. Par to arī bij visas prentenzijas. Vai reāli kautkas no tā mainīsies?
Nekur jau tie 11 miljoni nelegāļu ASV nepazudīs. Labākajā gadījumā kādus pāris simtus tūkstošus deportēs un viss. Galvenais lai ir ko avīzēs ierakstīt.
a tu naivi tici, ka šams balts un pūkains? Tak pats vienā intervijā atzinās, ka leišu pvn karuseli džipa iegādei nav izmantojis tik tāpēc, ka tas būtu pārāk acīmredzami.
Domāju ka tur kaut kāds kreisais piķis ir, un ir ticis nostučīts. Lai tik policija strādā.
Ā, nu Tu turpini šo dziesmu dziedāt. Es domāju, ka Tu par Lato.😉
Nu, ja amerikāņiem nav nekas pret viņu, tad man nu ne tuvu.
Ja kas, kurus savas ģimenes locekļus Bidons apžēloja savas nožēlojamās darbības pēdējās dienās?
Slepenu dokumentu, faktiski, zādzība.
6. janvāra notikumi arī nenotika bez viņa atbalsta
Priekšvēlēšanu naudas nelikumīgs izmantojums
Tak izlasi pats. https://en.wikipedia.org/wiki/Indictments_against_Donald_Trump
Un kāda pret Augstāko tiesu, kuras vairākumu nodrošinošos tiesnešus esi pats iecēlis?
Ātri tēmu pamainīji?
Kādi tad ir šī briesmīgā noziedznieka briesmīgie noziegumi?
Kāda cieņa var būt pret tiesību sistēmu, kurā netraucēti ganās vonsoviči?
Laikam ir.