Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   15 biedri, 0 Anonīmi, 90 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• kaads
    • pikox
    • Corpsegrinder
    • e = d
    • Dils
    • AndrisBB
    • AlCohol
    • optimuss
    • binary
    • spameris
    • Zin...
    • jacobs
    • kukkuru
    • nrs
    • 138
  • Biedru statistika

26980
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Zin...
      Vai esi bijis mežā, kur ozoli aug blakām griezdamies? 😉 Ak jā, dabūjām praktiski visus nocirst, jo mežsargs teica, ka savādāk būs viss slikti, ja nesāks šos tīrīt un kopt ārā.  Pietiekami esmu pa mežiem izdzīvojies jaunībā. Esam arī mežkopju biedrībā, kas principā arī pasaka ko un kā mums darīt, lai mežs būtu kopts un veselīgs. Vari ciemos atbraukt kā bērzu, tā egli apskatīt 😉
    • hehe
      Gan jau šie arī dzīvos, izsmels savas likumīgās iespējas un dzīvos tālāk. Nauda jau ir ieguldīta, tradīcijas jāturpina, pasākumu pabeigt lai cik tas muļķīgs nebūtu un ko tas nemaksātu. Vienam LE uzņēmumam būs zaudējumi, cits LE cels tarifu un izdomās kādu jaunu, investīcijas tak, neatkarība, cits kompensēs, visu samudžinās un novels uz krieviem un Putinu  
    • AlCohol
      kāreiz man kabatā ir arī šis. takšto atmetas, kam nepatīk. AQMY_FBA_sNoBY83yZ5OztEowaj3wDTocff3AHa3AZXCFKpFy-Sj1yV_ySum8iLNy1qgvrYulalEtXjESPJ7-bU_.mp4
    • Zin...
      Tak sauc nēģerus par nēģeriem, sist tev neviens nesitiis. Bet nu galvenais neiekarst kā dažs labs mēdz darīt.    Nē nu pupi lielāki ir palikuši 🥲
    • 138
      Nospēru tviterī. Čalis remontē, acīmredzot, īrētu dzīvokli, Rīgā, un atklāja šo skaistumu:  
    • AlCohol
      tagad es te milzīgā neziņā. ja es čurku par smilšu nēģeri nosaucu, tad tieku reportēts no @138  puses par rasismu, naida kurināšanu. dažas stundas vēlāk pats nēģerus par nēģeriem apzīmē, vai sauc un @138  tas ir ok, vai kā?
    • Racer
      Kādu laiku neesmu tevi redzējis, cilvēki mainās arī vizuāli, bet nu neticu ka tik ļoti. Saki, ka uztver to kā komplimentu?
    • INTRASERVERNET
      https://music.youtube.com/watch?v=6QiieUhy3ho&si=RguwzpZPJB0bZ3Eh  
    • jacobs
      Protams, ka mans gadījums no krievu laikiem, kad privātajam nekāds ''traktors'' nedrīkstēja piederēt. Kurš tad mūsu laikos,  ja nav dīvainis, pats vēl dārza traktoru meistarotu🙂 Neko nevar padarīt tāda ir dzīve. Ja mani šodien ''datorģēniji '' nesaprot, tad rītdien uz viņiem, kā uz dinozauriem skatīsies mani jaunākie mazbērni.😄
    • Zin...
      Tas bija vienkārši random uzbrauciens pavisam svešam cilvēkam. Gan jau vnk nepatika vai kas.  Beidzās ar ziņojumu un darba zaudēšanu, viss. Pat ne darba zaudēšanu, paši aizgāja pirms sprieduma, kas tāpat bija zināms.   Tas, ka draugi/kolēģi savā starpā viens otru sauc par white ass, fat ass vai black ass vai terorist ass nevienu nekrata, protams ja tas notiek savā starpā nevis mikrofonā visas zāles priekšā.
    • Regisss
      Saki ka nepamatoti apvaino ornagutānus?! Arī esi zvēriņu aizstāvis? 😁
    • 138
      Tas bija reāls uzbrauciens vai tipa nēģeris var saukt nēģeri par nēģeri?
    • AndrisBB
    • 138
      Ir norakstītas mantas, un ir norakstītas mantas. Es atbalstu to, ka darbiniekam būtu iespēja likumīgi savākt vai par utilizācijas vērtību atpirkt noamortizētu lietu vai bojātu lietu, kuru uzņēmumam nav ekonomiski pamatoti remontēt, vai ja nav iespējams likumīgi birokrātijas dēļ, tad tiešajam priekšniekam vai citām saistītām personām pieverot acis. Tā saprotu, ka tavējais bija apmēram šāds gadījums. Cilvēks, kurš par to ziņo, manā skatījumā visdrīzāk būtu dibenlaiža un draņķis. Bet uzņēmumam nopirkt, piemēram, traktoru, neizmantot to, pūdēt sētmalē un pēc dažiem gadiem norakstīt ir, mazākais, nesaimnieciski un nosodāmi. PSRS tādu gadījumu netrūka, cik esmu Dadzī lasījis, un arī tagad tā mēdz notikt, "apgūstot līdzekļus".
    • AndrisBB
      Kautkur jau tā līnija ir. Arī pie manis neviens no darba ārā nemetīs, ja sauksi premjeru par orangutānu, ja tam nav nekāda sakara ar darbu. Bet ja tu sāksi saukāt kolēģus par orangutāniem, tad visdrīzāk ar neko labu nebeigsies. Žurnālisti? Nu tiem tāds darbs premjerus par orangutāniem saukāt.
    • Jurkins
      Šitas ir episki! 🤣🤣🤣
    • Zin...
      Nu, bet ja neviens nesūdzas, tad ko?   Var jau arī kāds tevi darbā patstāvīgi saukt par vecu lezbieti un ja tas apmierina, tad ko tur daudz 😄    
    • Racer
      Tā vajadzētu būt, bet īsti nestrādā Latvijā. Piemēram, mazs gaišzils pērtiķītis, kurš sevi dēvē par žurnālistu, televīzijā vienas lielvalsts demokrātiski ievēlētu prezidentu konsekventi sauc par orangutanu, bet neviens neko nedara un nesūdzas par naida runu. Traki. Mums vēl jāpiestrādā pie izteiksmes kultūras un jāizvairās no subjektīviem vērtējumiem, kas pārvēršas naida runā. It sevišķi publiski televīzijā...
    • AlCohol
      nu ar tik ar sniegpārsliņām apkārt esi strādājis? nezinu tavu sfēru, bet izglītības apmaiņas nolūkos derētu tevi aizsūtīt uz kādu gateri. daudz ko jaunu iemācīsies. tapēc jau to trīsciparu sūtu pieredzes apmaiņā uz GER/UK, tur it īpaši aizstāv tos krāsotos, pat policija.
    • Regisss
      Baltie jau sen ir minoritātes… tikai jāaizstāv visi tie krāsainie…
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...