Corsair ir liels bonus no hassle warranty. un tie periodi ir ilgi.
Saglabā pavadzīmi un vari jaunu PSU dabūt diezgan ātri. Es gan tik 2 gadijumus zinu bet abi bija bez problēmām.
Protams bija pašaiem jātestē ar citu PSu un tad jāsūta corsair vecais (to viņi apmaksāja) un jāsagaida jaunas. Bet abi bija ap 4-6 gadu vecumā
Windows 11 Pro 25H2 palaižot viņš neko nedara, bet uzreiz iziet. Es jau nobijos, ka šifrētājvīrusu esmu saķēris riskējot bez virtuālās mašīnas, bet virustotal nomierināja. Kārtējā .NET freimvorka figņa, kas nedarbojas uz Win 11. Uz Win 10 kaut kādas šausmīgas pīkstoņas pavadībā parādās vairāki tab-i ar kaut kādiem grafikiem. Izcils kalkulators
Nav slikts variants beigās tomēr laikam būs jāsūta Lian Li EDGE GOLD 850W WHITE no vietējās bodes 116e. Corsairam par nosaukumu sanāks nedaudz pārmaksāt tas spriežot pēc hardware busters apraksta.
Amazone DE ir CORSAIR RM750e (2025) 117e un CORSAIR RM850e (2025) 129e iet.
Tieši nedaudz virs budžeta bet viss jaunus.
un labs deal ir uz Corsair RM1000x SHIFT pa 142e
Labi šim vakaram skatāmviela.
Par to pašu Gustavo.
https://replay.lsm.lv/lv/skaties/ieraksts/ltv/366642/tas-pats-es-gustavo-ltv-dokumentala-filma?utm_source=top6-1&utm_medium=front&utm_campaign=replay&fbclid=IwY2xjawOP_GNleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEeeGQFaNLIPfewrToFZBVseuXWPL6Kwj2dcr-IHjeR--RcGTCFYCDm_mGtGfA_aem_hRxWEYHVmaAmG4dDjyPyMw
Nu redzi, te arī ir atslēgas vārdi. Savukārt es netaisos būt tev pirmo klašu skolotājs.
ja tantei būtu šķersām, tad skrienot plakšķētu. Jokainītis ... NATO viņam iesaistītos.
Es F minēju kā vienus no, neteicu ka viņi ir panaceja. Kopējo bildi detaļās nezinu, ISW ir pārāk daudz burtu un pārāk sarežģīti lai man stāvētu tos visus atkodēt, kaut kādus blogerus un telegramus lasīt/klausīties arī nē, jo ej nu atfiltrē, kurš rubī un kurš irš. Tu, man tāds iespaids, rubī un jau esi nofiltrējis. Būtu tev blogs vai tg kanāls, es lasītu/klausītos. Bet tā ļoti vienkāršoti, man šķiet, ka jebko ir iespējams iekarot vai atkarot, ja ir ar ko.
Kas tur bija tāds, ko Ukraina nevarētu izdarīt, ja būtu ar ko?
Nu lūk, ja iesaistītos NATO, tad arī būtu cits razklads un situācija.
Nē, es neredzu vajadzību tev skaidrot lietas, ko tu varētu mierīgi izlasīt plašajā internetā. Par to, ka paši F ir tikai viena no satāvdaļām kopējā bildē.
S300 ir akujenna sūtīgi un novecojuši Irānā, bet tādi paši tikai krietni vecāki modeļi bija gana labi Ukrainā. Protams, protams.
Nevis uz Irānu jāskatās, bet kā darbojās Izraēlas gaisa spēki. Bet ko nu tur. 🤣
Protams, nav garantijas par uzvaru un atgriešanās iespējām kā tas būtu kaut kur miera misijā amerikāņu bāzē. Nav paša galvenā, gribēšanas pie šāda razklada un esošās situācijas tur uz vietas.
Ak, msjē jūtas aizskarts, ak, atvainojiet. Nu a ko es nepareizi saku? Irānai bija pasūdīga PGA; Ukrainai ir puslīdz funkcionāla, bet varētu būt labāka; Krievijai ir, nu es nezinu kāda, bet kaut kā tas viss līdz tām naftas rūpnīcām aizlido. Tieši kas man no "paskatīšanās uz Irānu" te būtu jāsecina? 🤷🏻♂️
Tie tomēr ir atšķirīgi motivācijas sliekšņi, lai gribētu braukt viens un pliks kā brīvprātīgais, vai lai gribētu braukt misijā no Latvijas kā NATO dalībvalsts, kopā ar savas vienības čomiem un gadžetiem.