Tak internetā pilns ar topikiem ka pēc Windows 11 xxx updeita tās kartes pārstāj darboties.
Tāpat arī lielākā daļa nelieto ne MS, ne Creative officiālo driveri, bet DanielK custom driveri (kas būtiski uzlabojot skaņas kvalitāti).
https://danielkawakami.blogspot.com/
Visi iepriekš minētie gan neies uz Win11 pēdējākā, jo vienkārši tagad visi driveri pa defaulto iet (vai šinī gadījumā neiet) iekš 'drošā konteinera', ko vecāki driveri lielākoties neatbalsta.
https://www.xda-developers.com/coore-isolation-windows/
Nezinu ko vērā ņemamu kopumā ir izdarījis, ko pēc pusgada nevarētu anulēt
Nu tā tiešām, vērā ņemamu, kas palīdz ASV un pasaulei
AA nē, zinu gan, saprast, ka vajag zaļo (neatkarīgi no orangutāna vai krievs) enerģiju un daļai pasaulei saprast, ka galēji labējie ir jukuši. Tur gan paldies
Paklau, grūtgalvīt. Kuru pis tās aptaujas. ASV notiek daudzas pareizas lietas pašlaik. Un tiem, kas tās lietas dara, ir piepist uz Trampu. Vienkārši situācija viņiem ļauj tās lietas darīt. Un viņi dara. Kas to zin, kas būs pēc pusgada, gada... Bet tās lietas būs sakārtotas. Un deģenerātiem ar katru brīdi, ko Tramps ir pie varas, būs grūtāk kaut ko pagriezt atpakaļ uz to iekļaujošo huiņu. Ne jau Trampa dēļ, bet to dēļ, kuri likvidē to demokrātu miskasti.
Bet Tu esi tik tups, ka aizvien nespēj to sagrauzt. Man, protams, ir pilnīgs oposums , ka Tu aizvien domā, ka es baigi fanoju par Trampu 😉, nu pilnīgs! Ar to Tu vienkārši paraksti savu diagnozi. Bet piemetīšu Tev pagalītes - es aizvien uzskatu, ka ASV pilsoņi izdarīja pareizi savā izvēlē starp Trampu un pērtiķieni.
Jā. Tā ir. Un pašreiz ir cerība, ka Eiropa nokratīs progresīvo, zaļo, kreiso un citu idiotu zarazu un lietas sāks iet uz labo pusi. Citādi nevis Ķīna apsteigs EIropas līmeni, bet Eiropa nogrims dziļi zem Ķīnas līmeņa.
Kuru tas pis, izņemot @Zin... un tamlīdzīgos?
Mhm, lai parēc,patēriņa ziņā uz iedzīvotāju pagājušā desmitgadē beidzot apsteidza LV, drīz būs pietuvojušies EU vidējam līmenim, kamēr līdz Somijas, ASV, nerunājot par Islandi viņiem vēl pāris gadsmiti.