Telefonu vieglāk kā datoru pietaisīt, filmējot, fotogrāfējot viens pirdiens un pilns. Protams, protams, mākoņi, soctīkli utt., bet satura dīdītājam absolūti neredzu problēmu to izdarīt.
Tas aizliegums bija apmēram kā aizliegt kolas reklāmu, jo kaitīga. Tikai veikalā tā tirgojas kā visu laiku tirgojusies un patērētāji turpina pirkt kā pirkuši. To vienu vienīgo kuru visi zina, izslēdzot reklāmas izslēdz arī konkurenci starp kolām. Būtībā valsts lobē veco kolu, jaunajai bez reklāmas tikt tai blakus veikala plauktā cerības ir niecīgas.
Nē, nu man ar datoram ir 256, bet blakus mētājas čupiņa ar ārējiem ssd.
Ja daudz filmē un apstrādā turpat telefonā, gan jau noder. Visādiem onlīfansiem saturu taisīt, piemēram - mazāks risks pakāst kaut kur ssd ar vāveri visās nokrāsās.
Man līdzīgi, vecītis S21 vēl turās pēdējiem spēkiem.
Vienu brīdi laizījos ar 25/26+, bet tagad aizdomājos par F9 Ultru ar visu Snapdragon 8 Elite Gen 5 ....
"If we lose, you’re going to lose your border, you’re going to lose your tax cuts, you’re going to lose your safety and security, you’re going to lose your wealth. Our country is going through hell – we will be going through hell, just like we did, just two years ago,” he said. Tads stāstiejs, kaku meistars. Tur jau ir viss sachakarets un vajadzes ilgu laiku lai ko mainitu, ne tikai pasha ASV bet ari arpolitika.
Mana psiholoģiskā robeža aizvien ir zem 1k.
4 gadus nostaigāju ar S21FE, pirmais samsūds ar šņabjapūķi, tagad paņēmu pavisam svaigi mazlietotu no LMT S25+ - galvenais kritērijs bija tieši šņabjapūķis. Man 200% viss pietiek.
Neesmu sekojis, tur ir kaut kas regulējumā mainījies, tās tiešām ir atkal atļautas kādā formā kādā bija aizliegtas? Es tik pa radio tādas dzirdu, šķiet nebija pazudušas, bet nesen ir parādījies galā teksts “Aizņemšanās maksā naudu”.
Nupat atkal sāk parādīties bezbanku kreditētāju reklāmas (paldies Kuļberģim), domāju, ka tur vakardienas keynote bija uz lielajiem ekrāniem un šampanieti ar kaviāru.