Kurš tad izdomāja ka vilciens jābūvē un kurš parakstija projekta uzsākšanu?
Kučinskis? ZZS? Tas pats Kučinskis kas tagad čupojas ar Kulbergu? 😂
(tie paši vēži, tik citā kulītē?)
Nu tas jau pa lielam kopējāis pālis, nejau viena cilvēka nopelns ka līdz tādam nonāk.
Simbols kopējai situācijai 😂
Var iedomāties ka tas piemineklis un atgādinājums cik ļoti viss atkarīgs no ES naudas, bez tās nekas nekust.
Pirms pāris dienām uz Astra (4.8E) satelīta tika pārtraukta Ukrainas "5.Kanāla" (12437, V) darbība, jo viņu redakciju Kijevā iznīcinātja Krievijas gaisa uzbrukums.
Viņu mājaslapa darbojas https://www.5.ua/
Palīdzu pārdot Skil 1340 , jauns, neizpakots, kastē, plēvē. Garantija jau beigusies, čoms nopirka pāris gadus atpakaļ ksenukos, domāja ka vajadzēs saimniecībā, bet rokas pa īsām Neiedziļinājos vai Skil 1340 ir tas pats kas skil 1340AA,
170 €
https://www.ksenukai.lv/p/koka-zagesanas-masina-skil-1340aa-2000-w-254-mm/jdp7?mtd=searchPopup&src=lupasearch
Līdz galam nepiekrītu, pirmkārt, ne jau katrs krievs balso par “krievu partijām” - bet ne par to ir mūsu diskusija; otrkārt, no tiem, kas balso, man šķiet ka mērenākā kādreizējo Saskaņas vēlētāju daļa balso par Pro (un kā nekā tur ir Ņenaševa), savukārt vatainākā daļa, kas atmetās 22. gadā, pavilkās no s!, un tagad viņiem ir atlicis tikai sv, tur tev taisnība, bet kas mani izbrīna, ka sv reitings tagad ir apmēram tik, cik 18. gadā dabūja Saskaņa (vēl tur dažus procentus dabūja ždanoka) un cik 22. gadā dabūja visas “krievu” partijas kopā - tad no kurienes ir radies šis sv vēlētāju bars? Vai nu mans pieņēmums par aizslīdēšanu uz Pro ir galīgi garām, vai nu ir izaugusi jauna tiktoka vates paaudze, vai kaut kas pa vidu. 🤷🏻♂️
Lietot jau var ne tikai malējā, bet arī citās ligzdās, bet jā, ne gluži "normāli" - sanāks piesegt blakus ligzdu.
Minētais sadalītājs uz grīdas turpat pie galda mētājas gadījumiem, kad ar pagarinātāja ligzdām nepietiek
Sienas rozetē ir arī kompaktāks sadalītājs, tur arī tādu barošanas bloku varētu pieslēgt.
@binary, vienīgā "nelaime" ka tagad problēma ar šāda tipa
barošanas blokiem, tagad tikai normāli lietojams malējā ligzdā.
p.s. nelaimes nekādas, protams, nav, problēma atrisinās ar šādu tipa
sadalītāju.
Kad gadās kāds gruntīgāks barošanas bloks, tad "parastajā" pagarinātājā 45 grādos nereti bloķē pat ne tikai vienu, bet divas blakus esošās ligzdas. Ja vēl gadās pagarinātājs ar papildus plānajām "bez zemējuma" ligzdām (kaut kādām galda lampām un tml), tad tās arī paliek nelietojamas. Tikko pamēģināju kaut kādu AMIGO 9V 500mA monstru iespraust vecajā "parstajā" pagarinātājā - vienu blakus ligzdu pilnībā nosedz, otrai uziet virsū gana daudz, lai parastu 90° barošanas kabeli nevarētu normāli iespraust.
Turpretim tai jaunajā pagarinātājā netraucē pilnīgi nekam. Tur arī katrai ligzdai atvēlēts vairāk vietas - vecajam pagarinātājam bija 43mm uz ligzdu, jaunajam 52mm.