Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   25 biedri, 0 Anonīmi, 62 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• rasetajs
    • AndrisBB
    • Müller
    • DM101
    • martinno
    • Stepselis
    • Redline
    • Corpsegrinder
    • M@R$$
    • binary
    • Anreel
    • Mielestapa
    • kicker
    • Tuubijs
    • dzincha
    • DeKrumba
    • ggg97
    • jacobs
    • HIGH-Zen
    • aivish
    • mafijs
    • sounDDesign
    • Eraserz
    • Vilcinjsh
    • lexxx
  • Biedru statistika

26688
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    droopeks
    Newest Member
    droopeks
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Mielestapa
      Pasaulē valda cēloņa - seku likums. Brīvdienās bērni bija laukos, mani sirmie senči pilnīgās šausmās, -puika atradis klētiņā vecās teļādas, uzvilcis mugurā un sasējis ar ballīšu šņorēm, un uzvilcis galvā krievu laika apskretušu kaķa masku. Meitene atradusi aizvēsturisku aitādas kažoku, vienos caurumos, uzvilkusi, un galvā uzmaukusi krievu tankista cepuri un zaķa masku, kas vasarā stāvēja uz putnubiedēkļa. Tātad bērni kļuvuši par pusaudžiem kvadroberiem. Māte zvanīja man un nikni teica, ka tās esot sekas tam, ka mēs ar brālēnu kādreiz esot dzēruši šņabi un uzkoduši kaķu barību (kraukšķus), tāpēc man esot tādi bērni, tas saucoties ģenētiskais mantojums. Vēl māte teica, ka dēļ tādiem luibjiem kā viņas dēls, civilizācija drīz izmiršot un atlikušie cilvēki kļūšot par kvadroberiem, kas būšot jauna dzīvnieku suga.
    • e = d
      Amazonē ciltīm nav jaunas civilizācijas, jo tie ir emigrējušie latvieši pirms 1000 gadiem, kad te sāka iebraukt teitoņi. Tāpat kā šeit palikušie, sēž savos ciemos un sādžās un negrib ne ar vienu runāt un kontaktēt, neko dzīvē mainīt. Kāda tur civilizācija var rasties?
    • DM101
      redz, strunts par skaljumu! Tu zaudee dinamisko diapazonu! Tu zaudee bitus DAC! Tu zaudee mikrodinamiku, detalizaaciju! Par tiem 70Hz - tur ir pilniigaa zaraa, neko tur izlabot nevar, diemzheel. Par kopeejo basu liimeni - es nezinu nevienas ausis, kuraam bass peeksnji aizietu baigaa plusaa [iznjemot elektriski korigjeetas vai taadas, kuraam speciaali slaapeeti vidi]. Tam nav fizikaala pamata. Taatad, arii Tavaam austinjaam basa gals iet miinusaa. Baigi celt to augshaa - nav risinaajums. Dabuusi kropljus, vibrejoshu korpusu, Doplera efektu, u.c. bonusus. To augsheejo vidu/augshu piikji varetu korigjeet ar paaris PEQ IIR, bet ta korekcija tur vajadziiga skarba [aptuveni kaa HD800]. Jasaprot, ka shis jau saakotneeji ir invalīds, ne austinjas. Shiis NAV austinjas muuzikas klausiishanai. Ok, nepatiik China, nepatiik idiotu firmas nosaukums... Reku, reputabls razhotaajs: Sennheiser. HD600 vai HD650. Nav nekaa no shaadaam probleemaam. Skan neitraali. Jaa, lista ceeena ap 300, bet domaaju, ka var atrast leetaak. Njem kaut lietotas. Taapat buus 117 reizes korektaaks skaneejums kaa taam 770.tajaam. Reku, viens paardod Drop versiju sskaa [te gan jaapaskata, ko drop taam ausiim dariija - no galvas neatceros] par kaadaam 200 naudaam. Nav jeegas no suuda meegjinaat ko izspiest!
    • jacobs
      Jā, ja jau pie pakaļas, tad saprotu, saprotu...😀
    • AndrisBB
      Nu bet tu jau viņus piemini, itkā man interesētu un nebūtu pie pakaļas cik tev viņu 
    • jacobs
      Tā tikai vēl trūka, lai tev kāda daļa būtu?😀
    • AndrisBB
      Un kas man daļas gar taviem mazbērniem? kaut vai 200
    • jacobs
      Atstāj tad vismaz pats vispirms kādus pēcnācējus, sēklai jaunai civilizācijai!😉 Man vismaz jau kādi 6 mazbērni ir. Kas zin, varbūt kādam arī Latvijā izdzīvot izdodas, nebēgot uz Āfriku?😀
    • AndrisBB
      Nu bet, kodolkarā tak nolīdzinās 😂   Runa jau bij par to, kur izdzīvos un kas veidos 'jauno' civilizāciju.   Pa lielam jau visi nākuši no Āfrikas, caur tuvajiem austrumiem, kur tika izdomātas fundamentālas civilizāciju idejas un atklājumi bioloģijā/matemātikā. Kāpēc lai tas nākamo 100k gadu laikā neatkārtotos, ja tie būs vienīgie kas idzīvotu? Tāka pietiks, ka izdzīvos pāris tūkstoši Āfrikā un cililizācija nekur nepazudīs.
    • jacobs
      Gan jau mēs kaut kā savā Latvijā pārziemosim, ja Dievs lems. Kur labi, tur mana Dzimtene; nav mans, ne manu dēlu sauklis.😉
    • AndrisBB
      Jebkurā gadījumā, ja grib izdzīvot kodol-apokalipsi, tad jāpārceļas uz Brazīliju, Argentīnu, Urugvaju utt, tur neviens nešaus un netērēs lādiņus. Dzīve attīstibas ziņā ne sliktāka kā LV, varbūt pat kādos aspektos labāka.   Ideālā gadījumā uz Vārpu  https://lr1.lsm.lv/lv/raksts/kulturas-rondo/latviesu-kolonija-varpa-brazilija-atzime-savu-simtgadi.a168768/
    • jacobs
      Ne es, bet tu sāki kasīties uz līdzenas vietas savā augstprātībā.
    • AndrisBB
      Tak izpūt gaisu no vaigiem 😂 Nevajadzēs nekādas Amazones, Argentīnā dzīvos kā dzīvoijuši, tādi paši baltie, indiāņi un pa vidam - mestizo. Nekādas civilizācijas nebūs jārada, tādas tur ir pa pilnam.
    • jacobs
      Pirmkārt, tas ka Amazonē dzīvo Āfrikas nēģeri ir tikai Tavs sacerējums. Ne mans, ne Raivic. Otrkārt, Rodēzijas, DĀR utml. piemērs nav manis izdomāts. Treškārt, Amazones džungļos nekāda civilizācija tām indiāņu ciltīm neiet attīstības ceļu. Kur nu vēl par kādas jaunas radīšanu?
    • AndrisBB
      Ja runā par augstprātībām, tad drīzāk jau tā lielākoties ir no otras puses 😂 Bet nu var jau būt ka Amazonē dzīvo āfrikāņi, kuri līdz šim kā dzīvija, tā dzīvojuši bez vajadzības pēc citiem.
    • jacobs
      Tā ir tāda asprātība, vai augstprātība?
    • binary
      7 miljardus sasniedzām pirms padsmit gadiem. Tagad esot 8.2 miljardi, no tiem 35% - Indija un Ķīna.  
    • AndrisBB
      Plus kā @raiviic piemin kodolkaru, tad nekādus džungļus nevajadzētu. Pasaulē ir tikai tik kodollādiņu, lai iznīcinātu 0.09% teritorijas (neskaitot okeānus, bet arī ne visa sauszeme ir apdzīvojama). Ja pieņem ka viss tāpat neizšautu, tēmētu pa pilsētām, pa kautkādiem stratēguskiem objektiem, lielāko daļu notriekutu, tad reāli lielākā daļa pasaules izdzīvotu un tik noplātītu rokas un dzīvotu tālāk 😂
    • AndrisBB
      Un kādi tad Amazonē Āfrikas nēģeri?
    • jacobs
      Pagaidām gan nekas neliecina, ka Āfrikas nēģeri utml. vienatnē spējīgi veidot jaunu civilizāciju? Drīzāk tie izmirs, vai kokos atpakaļ sakāps.😀
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.5k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...