Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   25 biedri, 0 Anonīmi, 53 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• DM101
    • HIGH-Zen
    • jsk
    • formens
    • kompresors
    • biomass979
    • Corpsegrinder
    • versatile
    • Igors83
    • Garais201
    • trakais
    • nrs
    • xxaxx
    • Stasss
    • dainis61
    • janiz
    • Rainis
    • e = d
    • uldise
    • jacobs
    • Dexs
    • dzincha
    • Dils
    • lexxx
    • M@R$$
  • Biedru statistika

26688
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    droopeks
    Newest Member
    droopeks
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• DM101
      Taadi piikji noziimee skarbas lokaalaas rezonanses. Rezonanses noziimee sliktu paarejas raksturliikni. Putru augshaas. To eq nenovaaks.
    • base7
      Uz Astra (19.2E) satelīta esošais Vācijas nekodētais mūzikas kanāls “MTV Deutchland“ (šo vārdu un citus varu pareizi uzrakstīt jebkurā diennakts laikā pateicoties savai vācu valodas skolotājai) no šodienas un līdz ziemassvētkiem nedēļas nogalēs (s/sv) piedāvās Ziemassvētku vîkendus ar attiecīgu mūzikas piesprici. 
    • hehe
      Tā ir elektrība, pats universālākais, tāpēc dārgākais "kurināmais". Ja jau kāds varētu to tā dabūt un vēl laikā kad vēlies, tad to vienkārši pārdotu, nevis kurinātu. Pārdotu par 200€/MWh un tāpat kurinātu gāzi vai malku par 50€/MWh, ar dažu īstermiņa periodu izņēmumu cenas atšķirība tur būs 2x, 3x un 10x.
    • Müller
      kapec klausaties piikjus, ja var viegli nonemt uzinstalet equalizer apo+peace gui un iemest filtru settingus aiznem lidz 5 minutem https://www.dropbox.com/scl/fi/97r04u5mqw99aq6m7p1yx/Beyerdynamic-DT770-new-earpads.pdf?rlkey=2lqeuqwlax24ey9rkfm8xczp5  
    • pauls
      Skatos, ka tiek daudz pieminētas DT 770. Mana subjektīvā pieredze - lietoju ikdienā, kad vēlos ko dzirdēt no datora(podcasti, youtube video, utt). Kopumā raksturotu kā pieņemamas, līdzīgi ka stock audio sistēmu automašīnā - no abiem neiznāk nekāds baigais hi-fi, bet nav arī nekas akūti nepatīkams, kas visu laiku traucētu. Tas ~7-10k pīķis, kas parādās vairākos apskatos un mērījumu grafikos ir tiešām manāms, tiklīdz ir kas prominents šajā reģionā (elektriskās bungu mašīnas šķīvji, sieviešu vokāls, sibilance). Par sevišķi lineārām šīs austiņas negribētos saukt. Kaut kur(forumi/apskati) vēl biju lasījis, ka tās tiek raksturotas kā basīgas, kam man gan būtu grūti piekrist. Iepriekš nolinkotā apraksta grafikā F3 pie ~80hz arī par to neliecina.
    • binary
      Ņirgājies vai kā? Par HES un vēju nekomentēšu, bet tad, kad to siltumsūkni vajag, saules praktiski nav. Vasarā mājsaimniecības patēriņš 400-500 kWh mēnesī, paneļi saražo 1500-2000 kWh, savukārt ziemā, kad siltumsūknis palielina kopējo patēriņu līdz 1000-1200 kWh, paneļi pat optimistiskā scenārijā (paneļi tīri no sniega, dienas saulainas) saražo 50-100 kWh pa visu mēnesi.   Tas gan ir privātos apjomos, bet kaut kas liek domāt, ka arī industriālajos parkos ziemā gaismas cik ir, tik ir.
    • hackey
      Kāda jēga kko knapināties ka inet veikalos pa 60 eināri ir, tikai vai uzreiz dabonams
    • jsk
    • INTRASERVERNET
      Es saku ja izveletod open back austinas tad skatitos no shim firmam. Tas ir kaa piemers, nevis specifisku modelus.
    • strawberry8
      starp citu asv tikai pedejos gados saka razot gazi kas baigi sakrit ar ukr notikumiem utt interesanti ka vacija atsakas no atom energijas kad krievija veiksmigi attistija savu atomindustriju   tas karsh notiek jau kadus 15 gadus, neizbegams
    • HIGH-Zen
    • hehe
      Šādi esmu izmantojis iepriekš vienojoties ar pārdevēju par citu cenu nekā norādīta. Uztaisu pirkumu, bet nesamaksāju, tad pārdevējs var pirkumam nomainīt summu. Tad arī maksāju. Tas vairāk tiem kas pērk 10 gab un tamlīdzīgi, kad cena ir pēc vienošanās, nevis tā ko rāda.
    • DM101
      pag, pag. tu mineeji Sennus. Nu, klaaj valjaa, kurus ctus modeljus tad tu izveeleetos; Tu mineeji Audeze.   Kaut kaa peeksnji viss izmainiijaas  nu, klaaj valjaa tos nezinaamos brandus   bet, njem veeraa, ka nezinaams = bez pachota
    • INTRASERVERNET
      Tavis apskatitie modeli nav jau vienigie. Ir ari citi razhotaji. Gan ir daudzi tadi, par kuriem pat neeaam dzirdejusi, bet audiomilju zinamas.
    • strawberry8
      var pariet uz siltumsukni. labaks lietderibas koeficients . hes vejsh saule nebeigsies skeldai ir zemaks lietderibas ~40..60% koeficients mitruma un vilkmes del gaze vispar ir, atjaunojams resurs. ja nemaldos kkur rigas atkritumu poligona tes darbojas
    • hehe
      Tajā trakajā kurināmā bumā LG bija saistītie lietotāji, mājsaimniecības. LG monopols, kuru kontrolēja valsts, regulators. Patiesībā tirgus apstākļos kā ir tagad, gāze, siltums tad maksātu vismaz 5x vairāk nekā maksājām. LG tā arī pateica ka gāzes viņiem nav. Ir, bet tā nav viņu. Kas ir saprotami, ka izvedot gāzi kuras cena tirgū ir 300 vai cik tur €/MWh un pārdot vienā rāvienā nevis sīkmaņoties un par cenu 50€/MWh. Reāls piemērs kā rīkojās valsts. Inčukalna PGK caur Conexus kur valstij ir teikšanas tiesības LG gāze tika nobloķēta neļaujot to izvest, steigā tika pieņemts likums par LG obligāto rezervju mājsaimniecībām uzturēšanu. Ar visai reideriskām metodēm valsts piespieda LG valsti nodrošināt ar gāzi. Citādi visa gāze tiktu pārdota par tā brīža kosmiskajām cenām ārpus Latvijas un mums vienkārši nebūtu gāzes ko kurināt. Ziema izrādījās silta un nebija un nebūtu traģēdijas, taču varēja būt. Pie lieliem mīnusiem gāzes patēriņš var būt kosmisks salīdzinot ar ikdienas patēriņu.
    • DM101
      Tu uzvareeji aa, nu tad jautaajumu vairaak nav. vienkārši peec tiem tekstiem ''es studijaa..'' utjpr. likaas, ka tieshaam ir kas vairaak kaa mutes bruukjeetaaji.. p.s. ja kaadam [citam] interesee, tad mans reports par HD600/650, HD800/S un Audeze MM100 ir manaa blogaa. Jaa, LCD X/2, kaadas tur veel - situaacija ir needaudz labaaka, bet probleemas 1:1  
    • INTRASERVERNET
      Es izveletos tos pashus, kaut Sennheiser, Audeze, Abyss.
    • AndrisBB
      Neviens no tiem nav nekāds studiju specs, bet parasts ikdienas pensionārs, kurš kalausās to ko var nopirkt.
    • DM101
      viens bija ogres klauns, otru jau vairs neatceros - skati pats ne forumaa. es tev neesmu sekretaare, piedod.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.5k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...