Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   28 biedri, 0 Anonīmi, 70 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• hehe
    • ju
    • kantoris
    • M@R$$
    • DM101
    • cainiks 2
    • iki
    • HIGH-Zen
    • kaads
    • binary
    • _dunduks_
    • strawberry8
    • AndrisBB
    • Zin...
    • uldii12345
    • Robertmer
    • base7
    • Aigars
    • Arnis2002
    • kernell
    • sounDDesign
    • Stasss
    • mafijs
    • uldise
    • kompresors
    • ervis
    • kap-one
    • camel
  • Biedru statistika

26674
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    droopeks
    Newest Member
    droopeks
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• HIGH-Zen
      Nekādas atstarpes nav. Win 11 Pro 23H2. Edit: Jā List View -ā ir atstarpes, bet es nekur neizmantoju List View.
    • binary
      Nu jā, nesmuki, bet es neteiktu, ka viņa aizņem 2x vairāk vietas nekā vajadzētu. Es teiktu, ka tā josla vienkārši aizņem vietu un ir lieka.
    • strawberry8
      neviens uznemejs neizmetis miljonu razoshanas iekastas tikai tapec ka uz paris gadiem kadam nepatik krievu gaze. centralizetas apkures pateretaji nevar baigi noteikt kada gaze tika izmantota vai kkur atskaidita ar krievu gazi. koreja tehniski artilerijas ladinus uz ukrainu nesuta, koreja uz asv tad asv savus uz eu un tad eu savu uz ukr .
    • DM101
    • camel
      Jā ir uzlikts 125%, bet paskaties tajā baltajā skrīnā, tur arī nesmuki. @rubbtev vairāk izskatās pēc Win10, kautkādas modifikācijas sainstalētas laikam.
    • DM101
      reeciigaakais bija nozares ''speca'' ieteikums, kaa veidot smiling face: sak, 80Hz +2 160Hz +1 un bass +2 Es gan teiktu: liekam bass +3, tos pirmos 2 pa 0. Taa buus liidziiga AFR, bez papildus AFR pumpaam un faazu probleemaam..
    • base7
      Krievijā dzimstības līmenis kļūst arvien kritiskāks. Tagad šamējie domā kā to uzlabot. Viens no variantiem kā to risināt.   
    • hehe
      Konkrētā tankera pēdējie maršruti, reizi nedēļā. Latvijā ar likumu ir aizliegts importēt KF dabasgāzi, tas būtu no KF, bet ja tas ir no Lietuvas, no konkrētā tankera caur ES krustu šķērsu gāzes trubām, GIPL? Neapgalvoju ka Latvijas Gāze Latvijā un citos tirgos tirgo krievu gāzi, bet kas tajā būtu nelikumīgs? Patērētājs kā izvērtē no kā pirkt, pēc cenas, pareizi? Pieaugošais patēriņš tikai liecina ka komforts ir svarīgāk, sankcijas ir tiem tur viņiem, es tikai bišķiņ...
    • Oskars Feldmanis
    • Long John
      Jau sen bija neizpratne- kas tas pa brīnumu ir šeit joprojām ir "leģendārais Kaspich". Varbūt pirms tālākās diskusijas man kāds apskaidros šo brīnumu?  Sevi cienošam speciālistam it k ā nebūtu diži jāslēpjas. Bet kaučkādai leģendai tomēr ir jābūt.- ja nav romantikas... - nav kaspiča...(tātad mīzelis)...    
    • binary
      Par "divreiz vairāk vietas kā tur vajadzīgs" - varbūt kaut kādos display settingos uzlikts 150%, 200% scaling?   Daži minējumi par atstarpi pirms ikonas - https://www.elevenforum.com/t/blank-space-in-front-of-file-names-list-view.9490/#post-458347  
    • kaads
    • rubb
      @camel kaut kāds jocīgs Tev tas explorer logs. Man izskatās šāds:
    • INTRASERVERNET
      Nesapratu domu, bet ko tu tur esi samudrijis ar Microsoft File Explore? Vai ari es domu nesapratu, par kuru dalu tu runa.  
    • camel
      Jautājums pieredzējušiem Win11 lietotājiem - kas tā par atstarpi pirms ikonām failu menedžerī? Un kapēc loga auģšdaļa aizņem divreiz vairāk vietas kā tur vajadzīgs? - drausmīgi nesmuki, kā pie tā pierast  
    • hehe
      Pēc šī raksta var saprast ka Gazprom bankas Gazprombank nobloķēšana problēmas nesagādās. Nezinu kā gāja ar apmaksu par Gaso, bet var sevi mierināt ka sadales monopolu nopirka igauņi, nevis kā būtu loģiski, Latvenergo. Ka igauņi ir lielāki sūkātāji krieviem, jo pircēji ir igauņi.  https://www.lsm.lv/raksts/zinas/ekonomika/20.11.2024-latvijas-gazes-valdes-loceklu-kompanija-no-omanas-uznemuma-iegadajas-gazprom-ieprieks-piederosas-akcijas.a577070/       Maskavas namu ko kaut kad pārdos un labi ja nosegs pa šo laiku iztērētās uzturēšanas un papīru izmaksas konfiscēt var, bet reālu naudu nevar. Anekdote, ne sankcijas...    
    • Stasss
      Ehh, sava laika labu labais geiminga setups
    • hehe
      No tagadējām vērā ņemamām tur ir tikai Gazprombank, kā tad norēķinātos ar Gazprom? Daudzi ir atteikušies no dabasgāzes, trubas aizmetinātas? Sankcijas tad ieviesa, bet tas ir muļķīgi, aizliegt pārdot un paralēli pirkt, vēl vainot Krieviju ka tā gribot nosaldēt. Patēriņš Eiropā gan kritās, bet tikai pateicoties apstākļiem, siltajai ziemai un kosmiskajai dabasgāzes cenai kas spiež to taupīt. Lai taupītu personīgo naudu, nevis ziedot savu komfortu lai ieriebtu krieviem. Kad no Gazprom Novatek ir pārņēmis stafeti var arī Gazprombank nobloķēt kā nevajadzīgu. Nav efektīvāka veida apkarot cigarešu kontrabandu kā apkarot smēķēšanu. Līdz ko neviens nesmēķēs tā arī beigsies kontrabanda, bez nekādām sankcijām. Ar gāzi tieši tāpat, var jau protams sevi mierināt, šitā ir amerikāņu un šitā ir norvēģu. Sorry, ir un būs arī krievu, kamēr būs pieprasījums. Vairāk pirksim amerikāņu gāzes, ķīnieši vairāk krievu. Kas no tā mainas? Mainās tikai cena, valūtas daudzums ko pircējs eksportē. Vienā reģionā rūpnieciskā ražošana kļūst dārgāka, citā lētāka.   Un kas ir šis? Kādas varētu būt darīšanas Nīderlandē reģistrētam LNG tankerim krievu Novatek terminālī? -------- The current position of CORAL NORDIC is at Baltic Sea reported 2 min ago by AIS. The vessel is en route to the port of Vysotsk, Russia, sailing at a speed of 0.7 knots and expected to arrive there on Nov 23, 06:00. The vessel CORAL NORDIC (IMO 9919890, MMSI 246133000) is a LNG Tanker built in 2022 (2 years old) and currently sailing under the flag of Netherlands.    
    • HIGH-Zen
    • Oskars Feldmanis
      Labprāt atdotu kādam, kam noderētu ikdienā. Līgu un Valorant velk.  Baigi negribas līst un detaļu numurus skatīties, tapēc sīkāka info nav.  Trūkst PSU, kas aizceļoja uz jaunām mājām.   Līdz varu dot vecu Dell SFF kasti, kurā gan esošās detaļas neielīdīs, tas kā extra.   Atrodas Jelgavā. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.5k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...