A varbūt nevajag neko vietā. Te pavīdēja netā smiekliņš par DĀR... šiem esot peldošā stāvoklī 2 karakuģi un 11 admirāļi (nezinu, vai peldošā stāvoklī). Kas zin, vai citur nav apmēram tāpat.
p.s. tā tīri no čuja 🤣, neesmu interesējies un neinteresēšos, bet vai tik LV arī nav tā.🤣
Tur jau tā lieta ka tu skaties uz to konfliktu caur Latvijas prizmu un saki ko 'rietumiem' darīt vai nedarīt.
Lai vai kā grozītu to lietu, reāli Eiropā ir tikai divi militāri spēcīgi spēlētāji - Francija un UK.
Ne vienu, ne otru krievi īpaši neapdraud, nesatrauc un principā nav bīstami.
Ja vēl runātu par konfliktu ar ķīniešiem, tad varbūt atrastu kādas dzirdīgākas ausis.
Problēma tā, ka nedod tos vecos lūžņus. Amerikā ļoti daudz ieroču tiek iznīcināti, tērējot milzīgas naudas. Ukrainā tos varētu efektīvi utilizēt.
Var jau nekarot, bet uzreiz pacelt baltu karogu, kā tas jau bieži vien ir bijis. Ir tāds teiciens: "ja nebarosi savu armiju, tad barosi svešu armiju". Es teiktu tā, ja nekarosi savā armijā, tad var izmantot tā sauktajai "gaļas šturmēšanai" citā armijā. Mums Latvijā tas ir aktuāli. Es jau priekš armijas esmu vecs un arī agrāk nebiju armijas dienestam īpaši piemērots. Kaut gan biju PSRS okupācijas armijas rezerves virsnieks/tehniķis. Man pazīstami jauni vīrieši, kuriem ir ģimenes ar mazgadīgiem bērniem, aktīvi darbojas Zemessardzē. Žēl, ka viņiem būtu jāatdod dzīvība par tādu veci kā es.
Tai izlepušajai rietumu publikai kārta var pienākt kādreiz nākotnē. Vairoties negrib. Mīkstais zvēriņš var piezagties nemanot.
Pat ja nebūtu nekādu tehnisku problēmu, tad patiekt 'rietumu' publikai, ka tagad jāiet karot ar krieviem? Nesmīdini, tāds vadonis pat nepaspētu pabeigt teikumu, kad jau ar kāju pa dibenu un būtu ārā. Nav ne mazākās apetītes kādām ar kādu karot.
Iedot naudu vai vecos lūžņus no krājumiem, OK nav problēmu, cik nu tie 'vecie' krājumi ir. Naudu? Nu tur var pastrīdēties, tās jau ja labi gribās itkā netrūst, arī ieroču latīņamerikā/Āfrikā ir vairāk nekā saprašānas, ja gribētu - nopirktu un aizsūtītu uz Ukrainu. Krievu/ukraiņu tanku Alžirijā vien ir vairāk kā bij Ukrainā. Lādiņu Korejā ir tik daudz ka vēl nākamajiem 10 gadiem pietiktu, tāpat arī labākas raķešu sistēmas kā visi amerikāņu ATACAMs utt.
Nu ja pēc teju 3 gadu kara var tikai tagad visām bankām darījumu ierobežojumus salikt, tad ko tur cerēt. Kā redzam, iespējas vislaik uzrodas, tikai jau gadus par vēlu.
tehniskas iespeejas ieviest ciparisku korekciju buus kaados 10% gadiijumu max [studijaas - idejiski: jaa, bet ne audiofiilu/hiend setos]. No tiem 10% varbuut kaados 10..20% gadiijumu buus FIR iespeejas. Un veel - paraadaas probleemas ar savietojamiibaam, formaatiem, paarejas raksturliikneem, teemu - ''nekorekts signaals celjo pa signaala path...'', u.t.t.
Savukaart, ja ir pasiivaa korekcija, ausis+toolis veido korektu risinaajumu. Arii visaa signaala kjeedee celjo nekropljots signaals. Piesleedz, paarej uz citu studiju/setupu - korekts skaneejums celjo liidzi.
Jaa, pasiivai korekcijai ir ierobezhojumi. No suuda zeltu neuztaisiisi. Bet, taads arii nav mans meerkjis.
Lai arī kā negribētu to atdzīt, krievi jau uzvar. Ja arī tiks panākts miers ar robežu noteikšanu frontes līnijas pašreizējās robežās, Krieviju neviens no iekarotajām teritorijām tā pat ārā nedabūs.
Ziniet, kas ir ironiskākais šajā visā? Rietumi ar savām sankcijām un ieroču piegādēm tā arī nevarēja (vai negribēja) apturēt krievus. Un vispār smieklīgi klausīties visādu "ekspertu" viedokļus, kuri "prognozē" drīzu dažādu problēmu sākšanos Krievijas iekšienē. Tas "drīz" bubulis jau no kara sākuma kā nenāk, tā nenāk.
Bija runa par kaut kādu armijas veterānu padomi, kas analizēs un dos ieteikumus. Tātad spriedīs armijas profesionāļi.
Vismaz Bidenam tā bija. Iespējams, ka pie Trampa būs labāk. Cik saprotu, tad pasaulē ar mediju objektivitāti nav īsti labi, tāpēc saprast, kas notiek pasaulē, ir sarežģīti. Ja vēl nesen Trampu uzskatīju par īstu elles radījumu, Maskavas aģentu u.t.t., tad tagad es domāju, ka Tramps no sliktākajiem variantiem nav tas sliktākais.
@Stasss, pieļauju, ka pietiekami mazi, lai kāds būvniecības veikals vai palielāks būvnieks varētu to nopirkt, bet pārāk lieli, lai kaut kāds privātais būtu ieinteresēts. Gan jau izsolēs neliek katru pozīciju atsevišķi, turklāt vēl sadalītu 10 daļās, lai 10 privātie varētu pieteikties.
Kaadeelj tika izveeleets pasiivaas korekcijas celsh? Tev vai tad analogais signaala avots?
Es lietoju gatavus presetus no AutiEQ
https://github.com/jaakkopasanen/AutoEq
Kā katru gadu, arī šogad uz Astra (19.2E) satelīta esošais Vācijas telekanāls "3sat" vecgada pēdējā/pirmajā dienā piedāvās dažādu mūziķu koncertus. Te būs saraksts (laika stapība ar Latviju 1 stunda) :
06:15 Kris Kristofferson & Friends: The Highway Men
USA 1990
07:30 Cyndi Lauper: Live in Paris
Francie, 1987
08:25 Billy Joel: Live from Long Island
USA, 1982
09:15 Collins, Knopfler, Sting, Clapton, Elton John &
Paul McCartney: Music for Montserrat
UK, 1997
10:45 Christina Stürmer: MTV Unplugged in Wien
Austria, 2023
12:00 Clueso: Sommer Tour 2024 - Live von der Berliner
Germany, 2024
13:00 Herbert Grönemeyer: Mensch - Live
Austria, 2003
14:15 Eric Clapton: Crossroads Guitar Festival 2023
USA, 2023
15:45 Sheryl Crow: Live at the Franklin Theatre
USA, 2024
16:45 The Rolling Stones: Welcome to Shepherd's Bush
UK, 1999
18:15 Liam Gallagher: Live at Knebworth 2022
UK, 2022
19:15 Bryan Adams: Live at Royal Albert Hall
UK, 2024
20:15 AC/DC: No Bull - The Directors Cut
Spain, 1996
21:45 Anastacia: Live at Last
Germany, 2004
23:00 Take That: Progress Live
UK, 2011
00:30 Pet Shop Boys: Dreamworld
Denmark, 2023
02:00 DJ Bobo: EVOLUT30N - Live in Berlin
Germany, 2023
03:45 Purple Disco Machine
Germany, 2023
05:15 Sam Smith: Live at the Royal Albert Hall
UK, 2022
Un ko liks vietā? Vismaz pēc mūsu medijos pieejamās informācijas izskatās, ka citās jomās viņš amatus dala pēc "privātiem nopelniem / patikšanas", nevis pēc nopelniem konkrētajā jomā.
Par to draudēšanu karot es tā nekritizētu, jo gan ES, gan Amerikā ar gatavību karot nav ideāli. Iespējams, ka Tramps patīrīs savu armiju no ģenerāļiem, kas savus amatus ir ieguvusi pēc politiskiem nopelniem nevis militāriem. Kādu laiku amerikāņu politikā lai gūtu panākumus bija labi, ja biji melnā sieviete, vēlams lesbiete vai transgenders. Arī armiju sāka čakarēt. Amerikāņiem izrādās, ka starpkontinentālās raķetes, kas spējīgas nest kodolgalviņas nav tajā labākajā stāvoklī. Mēs jau domājām, ka tas ir tikai krieviem.
Mani diezgan ātri nupat nobanoja Echo Moskvi forumā, kad es devu padomu krievu liberāļiem;
Vispirms jūs visi draudzīgi nolaidat podā savu valsti, un tagad visi enerģiski esat metušies mācīt Eiropu dzīvot.😏
nu, nezinu, vai paarsteigshu, bet shis nav pats lielaakais sviests, ko esmu lasiijis/dzirdeejis no ''studiju'' publikas. Viens mums LV zinaams kadrs [arii industrijaa paardesmit gadu], uz jautaajumu - kaa tu izveelies efektus/pluginus, ko izmantot, atbildeeja: nu, es njemu peec kaartas. Iesleedzu/izsleedzu. Ja peec piemeeroshanas skan ''labaak'', atstaaju. Ja sliktaak, atcelju
Kur Tu redzi padomus? Vēl viens "padoms" 🤣 - es Eiropas demokrātiju, empātiju un iekļaušanu piezīdušā vēlētāja vietā padomātu gan, par ko balsot nākošajās vēlēšanās. Vai par tiem dauņiem, kuri cepuri kuldami draudzējās ar krieviem un tagad katrā izdevīgā brīdī draud no tribīnes, ka būs jāiet karot.😉
Iespējams ka tā. Nekad viņus radikālā skanējumā nesmu salīdzinājis.
Tiešā. Ja tev ir austiņas, kuras gadiem lietojot kā monitorus, tu saproti, ka dzirdi visu, t.sk.mūziķu feilus,uz pults savedot kopā trekus. Vāciešiem un viņu AKG, Seenheiser, Bayerdynamic , tālāk noteikti nediskutēšu par subjektīvu lietu,kā skanējumu