-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 11 biedri, 0 Anonīmi, 81 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Bryannum
- lexxx
- AndrisBB
- spameris
- DM101
- Dils
- e = d
- versatile
- atkars
- raiviic
- maize
-
Biedru statistika
-
Jaunākie Ieraksti
-
Iztulko latviski lūdzu kā tas iespējams ?... man pietrūkst fantāzijas...
-
A pričom te Latvija? Jau piegriezušās visas prognozes un prognozētāji. Jau piegriezies, ka visi Eiropas prezidenti/premjeri/visicitieksperti kā papagaiļi atkārto, ka būs karš, būs karš, būs karš, jāgatavojas, jāgatavojas, jāgatavojas. Pļa, kur bijāt, kad bija iespēja ar ukraiņu rokām lāci kārtīgi papluinīt? Un vispār, kur bijāt pirms tam, kad putins jūs uzsēdināja uz izejvielu adatas? Bet es nedomāju, ka uzbruks. Vismaz tuvākajā laikā nē. Domāju, ka kariņš Ukrainā nākamgad noslāps. Un tad būs sankcijas nost un arī LV pizness pārlaimē metīsies draudzēties ar krieviju. Lai gan ir vēl viena šaize... (tas ir tīri mans dīvāna pieņēmums)... putinam ir baigi traki pārtraukt karu. Ļoti daudz krievu tagad saņem ellīgi labas naudas militāri rūpnieciskajā kompleksā. Ļoti daudz krievu saņem labas naudas par piedalīšanos kariņā... visādos veidos saņem. Viņi visi pa lielam to naudu tērē iekšienē, kas nozīmē multiplicējošo efektu. Un tagad tā...hrjasj! Un to visu pārtraukt. Vot tad gan ka tik revolūcija nesanāk. Jā, nu mēs nezinām, cik ilgi krievam pietiktu resursu turpināt šādi. Eksperdi jau pāris gadus sludina krievijas ekonomikas galu. Vissliktākais scenārijs - karš noslāpst, bet krievijas militāri rūpnieciskais komplekss nē. Vot tad gan gaidāmas auzas.
-
Šis man atgādināja laiku, kad muļķis būdams (jauns un dumjš), nopirku "gaming" ausis (~300eur), balstoties uz čoma ieteikumu. Super duper mega afigennākās ausis, skaņas kvalitāte, viss mega, atvečaju. Nopirku, un jau pirmajā dienā sapratu, kāds auns biju. Dažiem cilvēkiem vienkārši ir zīlonis uz ausīm uzkāpis, cita skaidrojuma tam vienkārši nav.
-
Viedais, kad ru uzbruks* Latvijai, kur būsi, ko darīsi, ko iesaki?
-
Krievijas trieciens ar ballistisko raķeti bija sagaidāms, jo 20. novembrī tautās tika laista Čehijā bāzētās ukraiņu spēļu studijas datorspēle S.T.A.L.K.E.R. 2, kura ir ieskaņota ukraiņu valodā, bet krievu valodā skaņojuma nav. Krievijas Valsts domes deputāti jau izteicās, ka par spēles iegādi un spēlēšanu Krievijas teritorijā tiks paredzēta kriminālatbildība. Vainīgie tiks ieslodzīti kamerās, kur vismaz 1000 stundas būs jāspēlē Krievijā izdotā datorspēle "Smuta".
-
Nē, tas ir cits dzelzis. Ar iepriekšējām andelēm viss ir kārtībā.
-
-
Nešāva vis uz Kijivu un šodien lielās, ka izmēģinājums kaujas apstākļos pret PAC-2 ir veiksmīgi izdevies. Nianse... PAC-2 nespēj cīnīties ar balistiku. Par sazvērestības teorijām... bazūnēt ~2 gadus, ka mēs noteikti iesim pretuzbrukumā un pastāstīt, kurā vietā iesim, plati ieplestām mutēm skatīties, kā krievi būvē nocietinājumus un mīnē visu superbiezā slānī un tad ar 31 abramsu un pārdesmit leopardiem bez aviācijas atbalsta, bez artilērijas pārspēka, bez stabilas pga jautri mesties tajā mīnu laukā iekšā... ja tur nav sazvērestību teorijas, tad galaktiska mēroga muļķība... nu ko izvēlēsieties?
-
Paga, paga cik tad liela bija tā pēdējā pakete, kuru pusgadu kongress mulļāja? Un jau arī vēl līdz 20.01.25 kādi 2 mēneši ir. Un es jau tomēr augstāk runāju par tādu ''diktatoru rietumos'', kurš ir tik pat brīvs savās darbībās, kā putins.😉
-
Tātad amerikānis jau vakar bija kursā, ka kaut kas tāds notiks.
-
paradijushies krievu droni ar optisko kabeli. tiek izmantoti pret abrams tankiem krivu betona blokus ukraini 1min. izstumbda ar brunmashinai piestiprinatu skurejamo lapstu raugoties uz pedejam veleshanam var pienempt ka nobalsoja par, vismaz 60% , var pienemt ka putina plans bija par 35%. bet kas to lai zin kas tur notiek kadai profesionalitatei ir jabut lai uzrakstitu 7 vai 9
-
Bidens ir izpildvara. Kongress piešķīra palīdzības paketi, bet Bidens izmanījās kongresa lēmumu nepildīt un no paketes piešķīra nelielu devu. Plus vēl neļāva to darīt eiropiešiem. Tagad viņš it kā piešķīris 7 miljardus, kaut gan viņa rīcībā ir 9. Izskatās, ka arī to ukraiņi nesaņems. Nav tur pamata nekādām sazvērestības teorijām. Tika Bidena un viņa komandas neprofesionalitāte.
-
tagad visi tajā subredditā pulē raķetes, vai ko dara, kad atrisināja to lielo mistēriju?
-
Stepselis · Ierakstīts
Piedāvāju izsoli: Sākuma cena - 50.-€ Minimālais solis - 5.-€ Beidzam solīt - 29.11.2024-21:00 Atrodas Valmierā, bet gan jau piegādi sarunāsim. -
pirms laicinja bija filma par ''revolucionaariem'' Uldi Rudaku un Dambi. Nu, tie vispaar kaut kaados pusbomzhu apstaakljos dziivo. No skanjas - zem gultas pamestas S90
-
Atrasta! https://en.wikipedia.org/wiki/Subways_of_Your_Mind
-
precīzi nepateikšu. pēc makitas jau izskatījās, bet nu darbībā tie ķīniešu cipari tāpat uzpūsti bij. špiļkas atkalt vaļā nevarēja. pats jau vairāk ar pneimām darbojies, protams, nav tik ērti, vienmēr, bet vismaz zin, ka rezultāts sanāks.
-
Negribu vispārināt, bet man zināmie apkārtesošie mūziķi galīgi neizceļas ar labu gaumi privātajai audio tehnikai. Bet uzsveru uz to ko paši klausās mūziku, nerunāju par studiju iekārtām, instrumentiem un tamlīdzīgi
-
Visi nevar but apskatnieki. Neesu muzikis ne audiofils. Bet tas ka nemaku izstastit profesionali, to atskiribu kaa es dzirdu skanejumu, nenozime ka es ka parastais lietotajs nedrikstu padalities ar iespaidiem?
-
Tā jau ir daudzu ilūzija, it kā rietumos arī valdītu kāds, bet tikai ''labais putins'', kurš var vienpersoniski pieņemt jebkuru lēmumu, neatskatoties uz vēlētāju.😒
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.5k
-
Kopā ierakstu1.5m
-